Joico Hårkur – Vi tester hvem der har de billigste priser

0

Er dit hår tørt og ødelagt og fuldstændig livløst, så er det på tide at få gjort noget ved det og få glansen tilbage.

Vi har taget et kig på et af de mest populære mærker for tiden, nemlig Joico.

Der kan være rigtig mange grunde til at du har kedeligt hår, det kan skyldes at du måske ikke har passet ordenligt på det såsom at farve det for meget, brugt for meget føntørrer eller måske bare ikke plejet det ordenligt.

Nogle af verdens førende eksperter indenfor hårpleje har været ude at rose Joico for deres arbejde med at lave den ultimative serie af lækre og plejende hårprodukter.

Joico K Pak Revitaluxe Restorative Treatment

Trænger dit hår til en god omgang pleje, hvor det bliver tilført ekstra fugt, samt hjulpet til en god genopbygning, burde du måske give dig i kast med denne kur.

Til slidt og tørt hår

Joico K Pak Revitaluxe Treatment er en intens plejende hårkur, der aktivt går ind og tilfører håret mere fugt, så det kan få sin pragt og glans tilbage. Desuden hjælper det med at genopbygge og styrke håret, således at det bliver mere modstandsdygtigt overfor diverse udfordringer.

Hårkuren indeholder op til 19 forskellige molekylære aminosyrer, der tilsammen hjælper med at genopbygge håret. Kreatin giver håret sin styrke tilbage, mens aloe vera og jojoba-olie står for selve plejen og glansen.

Hurtig og effektiv

Kom kuren i fugtigt, nyvasket hår – primært fordelt i længder og spidser – og lad det virke i ca. 5 min. Skyl det derefter ud og tør håret som du plejer.

Hårkuren kan bruges til alle typer af hår, men er særligt godt egnet til dig, der ofte farver, glatter eller føntørrer dit hår.

Joico K Pak Deep Penetrating Reconstructor

Intensiv protein hårkur, der er særligt godt egnet til dig med kemisk skadet hår – dvs. hår, der har været udsat for meget farvning, glatning eller føntørring.

Til kemisk ødelagt hår

Joico K Pak Reconstruct Deep Penetrating Reconstructor går vha. den patenterede formel Quadramine Complex ind og styrker håret, der hvor det er skadet, samt tilfører essentielle aminosyrer, der skal deltage i genopbygningsprocessen.

Endelig tilfører kuren også håret ekstra fugt. Ofte mister kemisk skadet hår en del fugt, hvorfor det bliver stift og glansløst. Men denne kur får du glansen og elasticiteten tilbage.

En sikker vinder

Hårkuren er blevet kåret til den bedste professionelle hårkur de sidste 11 år ved Stylist Choice Awards, og er da også en ganske populær hårkur hvis man søger på den på nettet – ikke mindst fordi den er så let at anvende.

Kom den direkte i håndklædetørt, nyvasket hår og lad den virke i ca. 5 minutter, hvorefter den skal skylles ud igen.

Joico Moisture Recovery Leave-in

Det perfekte valg til dig, der virkelig ønsker at pleje og passe dit hår, men måske ikke altid har så meget tid til at gøre det.

Til tørt hår

Du vil straks mærke en forskel efter at du har sprøjtet denne fantastiske kur i håret. Kuren virker både fugtgivende og plejende. Den nedsætter den statiske elektricitet, der ofte kan være i tørt og ødelagt hår, og efterlader i stedet et blødt, lækker og glansfuldt hår.

En særlig patenterede formel, Bio-Advanced Peptide Complex, sørger for at tilføre håret op til 19 forskellige, essentielle aminosyrer, som giver det styrke og elasticitet. Kuren ligger en god barriere, der beskytter håret mod ydre påvirkninger såsom høj varme eller frost.

Hårkuren kan anvendes i alle typer af hår, men der selvfølgelig særligt godt egnet til tørt hår.

Super let applikation

Joico Moisture Recovery Leave-In er virkelig let at anvende, da den kommer i en sprayflaske. Du kan komme det både i tørt og fugtig hår, hvorefter du kan style dit hår som du plejer. Det skal ikke skylles ud igen.

Hårkuren gør hverken håret tungt eller fedtet, men efterlader det blødt og lækkert.

Joico Color Endure Treatment Masque

Lækker hårkur, der passer godt på håret og bevarer farverne. Farve åbner hårstråene op, så de mister fugten, spalter og knækker.

Til farvet hår

Color Endure Treatment Masque fra Joico er en fugtgivende og blødgørende hårkur. Ligesom de øvrige produkter fra Joico, indeholder denne hårkur også det innovative og avancerede Bio-Advanced Peptide Complex, der kan tilføre håret op til 19 forskellige aminosyrer, der skal bruges til at genopbygge og styrke håret fra bunden af.

Multi-Spectrum Defence Complex giver hårkuren en særlig egenskab til at bevare skønheden i farvet hår – ganske simpelt forlænger den farvernes holdbarhed – samt beskytter det mod UV-stråler.

Simpel at bruge

Hårkuren skal bruges i fugtigt, nyvasket hår. Den skal kun sidde i ca. 5 minutter, hvorefter den skal skylles ud igen med varmt vand – det er ca. den tid det tager at barbere 1-2 ben.

Hvorfor vælge Joico hårkur?

Der er massere af grunde til hvorfor du bør vælge Joico, en af dem er at det er super kvalitet og klart noget af det bedste du kan få på markedet.

Joico er også et super anerkendt mærke, og hvis du går ned til din frisør og spørger efter en hårkur eller balsam som vil give glans, fylde og skinnende effekt til håret, så er der stor chance for at de vil anbefale dig netop Joico.

Så vi kan kun stå indenfor mærket, og hver gang vi har testet det mod andre lignende mærker har de været de bedste hver gang.

Jeg har ødelagt mit hår ved farvning

man ser typisk hos unge piger at de farver håret alt for meget og for ofte, det betyder at håret tager skade og knækker rundt omkring.

Hvis du har været ude for det, enten ved at afblege dit hår eller andet så bør du altså anskaffe dig en god hårkur så hurtigt som overhovedet muligt.

En hårkur vil styrke og pleje håret og efter et par behandlinger kan du helt sikkert se en stor og tydelig forskel.

Hvordan bruges Joico hårkur

Det anbefales på produkterne at du bruger god tid på at massere dem ind i håret og helt ud i spidserne, så tag dig hellere den tid det tager og gør det ordenligt første gang.

Mange vælger også at sove med hårkuren i håret og på den måde lade den trænge så godt ind som den kan og give maksimal effekt.

Hvor finder jeg Joico hårkur billigst

Du kan selvfølgelig sagtens købe produkterne hos din frisør, men ofte er det ikke den billigste løsning. Det skyldes at frisørerne ikke køber så store partier hjem og derved ikke får de bedste rabatter.

Derimod er der tilgengæld efterhånden rigtig mange om buddet online, her kan du nemt finde store besparelser og rigtig mange tilbud.

Hvis du allerede har en favorit shop så kan du besøge den og se om de ikke skulle have nogle bedre priser end du kan finde hos din frisør. Det burde bestemt være muligt.

Har du ikke en favorit shop du altid handler i, så kan du prøve at gå ind på Kelkoo.dk og søge efter Joico hårkur her efter vil der komme en masse af deres hårprodukter og du kan nemt se hvem der er billigst og har de bedste tilbud.

Det er en meget anvendt metode og bruger du den rigtig kan du helt sikkert spare rigtig mange penge hver gang uanset hvad det er du køber.

Share.

About Author

Comments are closed.