5 Effektive råd til at bekæmpe fedtet hud i ansigtet

0

Rigtig mange lider af fedtet hud i ansigtet, men hvordan undgår man det og får i stedet en frisk og naturlig hud? I denne artikel giver vi dig svaret.

Rigtig mange søger hjælp hos en hudspecialist og her får man som oftest anbefalet en masse rigtig dyre produkter, men hvad de ikke fortæller dig er at du kan opnå meget igennem din kost.

Husk at du nedenfor kan stille yderligere spørgsmål, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt.

Spis varieret og sundt

Den bedste måde at undgå fedtet hud er, at spise en god, sund, og varieret kost. Det er virkelig mere værd, end man skulle tro.

Det, at du dropper fastfood helt, og spiser sundt, dropper chips og cola, og erstatter det med sjove, spændende og dejlige sunde snack, giver dig virkelig et godt boost, og både forebygger og behandler fedtet hud fantastisk godt.

Dette er første skridt på vejen, når det handler om at bekæmpe fedtet hud.

Dyrk motion

Dette tip, sammen med tip 1 er fantastisk. De supplerer hinanden godt, og hvis du bruger begge tips, så er du godt på vej mod at bekæmpe alt fedtet hud. Hvis du løber mindst et par gange om ugen, cykler i stedet for at køre i bil, og går frem for at tage bussen, så kan du nå virkelig langt.

Det betyder, at du er godt på vej mod at bekæmpe og forebygge fedtet hud, samt appelsinhud og bumser, som du også kan bekæmpe med disse to tips.

Vask dit ansigt

Når du er i bad, så vask dit hoved grundigt – eller hvor du end måtte have fedtet hud. Vask det med sæbe, så du gør det hele rent, og vask det to gange dagligt. Du kan sagtens vaske det, uden at gå i bad.

Det er nemt at vaske sit hoved i håndvasken, og så slipper du for en kæmpe vandregning. Smør eventuelt noget creme på efter du har vasket din hud i sæbe. Køb eventuelt cremen på apoteket eller spørg din læge, hvilken creme du kan bruge.

Undgå solarier og for meget sol – brug solcreme

Når der er sommer i Danmark, er der også meget fedtet hud blandt befolkningen. Fedtet hud kommer blandt andet af for meget sol, og brugen af solarier. Så første trin, og det formodentlig nemmeste af dem alle er, at droppe alt hvad der hedder solarier.

Tag sol udenfor, og brug ikke solarier. De er både farlige for dit helbred, men sandelig også for din hud. Du kan risikere mange mén, ved at bruge et solarie. Det er mén, som de ikke reklamerer med, men som du bliver overrasket over, når du får dem at se.

Få hjælp af din læge

Opsøg din læge, hvis du har fedtet hud, som du ikke synes du kan få væk. Opsøg dog ikke lægen, før du har vasket dit hoved grundigt to gange om dagen, og brugt solcreme om sommeren, i mindst én uge.

Derefter kan du opsøge din læge og finde ud af , om det er normalt fedtet hud du har, eller der skal gøres noget specielt ved det. Lægen kan også anbefale cremer og andre hjælpemidler til at bekæmpe fedtet hud. Det samme kan et apotek, hvor du direkte kan købe disse cremer, og få en god rådgivning af deres personale.

Share.

About Author

Comments are closed.