KitchenAid tilbehør til køkkenmaskine

0

Udvid din samling af smart og praktisk tilbehør til din KitchenAid køkkenmaskine. Nedenfor har vi samlet en blandet skare af ekstra tilbehørsdele til KitchenAid røremaskine.

KitchenAid K5THCB fladt piskeris

Fladt piskeris til K45SS, KSM75, KSM95, KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Skal der røres eller æltes en halvtung dej, er dette flade piskeris det rette valg. Det er også godt at anvende til kartoffelmos. Det flade piskeris er standard tilbehør ved køb af en KitchenAid røremaskine, men nogle gange er det rart at have to. Piskeriset skal vaskes op i hånden.

KitchenAid K45WW ballonpiskeris

Ballonpiskeris til K45SS, KSM75, KSM95, KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Pisk kagedej, pandekagedej, æggehvider, fløde, frosting og andre lette ting. Piskeriset følger også med som standard ved køb af en KitchenAid røremaskine. Det skal vaskes op i hånden.

KitchenAid 5KFEST fladt piskeris med dejskraber

Fladt piskeris med dejskraber til K45SS, KSM75, KSM95, KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Med dette piskeris bliver det lettere at vende æggehviderne i kagedejen eller generelt at røre en luftig dej – f.eks. en mousse. Brug også dejskraberen til at få det hele med på skålens sider. Piskeriset tåler ikke opvaskemaskine.

KitchenAid K45SBWH 4,28 L skål

Skål til K45, K45SS, KSM75, KSM90, KSM95, KSM100, KSM103 og KSM110.

En ekstra skål designet i rustfrit stål kan nogle gange være en kærkommen ting i kampens hede. Skålen er udstyret med et praktisk håndtag, så den er nem at håndtere. Den må ikke komme i opvaskemaskinen.

KitchenAid K5THSBP 4,83 L skål

Skål til KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Denne skål, som ligeledes er designet i rustfrit stål, er lidt mere rummelig, da den er beregnet den seneste stand mixer model fra KitchenAid. Skålen skal vaskes op i hånden.

KitchenAid 5KGB 4,38 L glasskål med låg

Glasskål med låg til KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Flot glasskål med måleenheder på siden og et praktisk låg i plast. Perfekt, hvis du skal opbevare dej i køleskabet. Både skål og låg tåler opvaskemaskine.

KitchenAid KBC90N låg

Låg til K45SS, KSM75, KSM95, KSM150PS, KSM152PS og KSM155GB.

Tætsluttende låg til røreskåle- praktisk, hvis der er lidt salat eller andet til over, der skal stilles på køl. Der medfølger to låg i hver pakke, og de tåler selvfølgelig opvaskemaskine.

KitchenAid KICA ismaskine

Ismaskine til KSM6573C and KSM7.

Lav op til 1,9 liter is, sorbet eller frozen yoghurt på 20-30 minutter. Det er let og lækkert. Tilsæt evt. stykker af frugt, chokolade, nødder eller andet godt under vejl. Kom ikke disse i fra starten af, da de så vil synke til bunds. Maskinen skal vaskes op i hånden.

KitchenAid JE citruspresser

Citruspresser til KitchenAid røremaskine.

Pres alle former for citrusfrugter – store som små – og brug saften til dressing, i madlavning eller som det friske og sunde indslag til morgenmaden. Applikationen tåler opvaskemaskine.

KitchenAid KSM1JA Juice and Sauce Attachment

Slowjuicer til KitchenAid røremaskine.

Juicepresser, der både kan presse hårde og bløde frugter og grøntsager. Der medfølger tre sier, hvormed du kan justere indholdet af frugtkød i din juice. Brug den også til at lave en lækker og cremet sovs eller syltetøj. Den er let at skille ad og tåler opvaskemaskine.

KitchenAid MVSA råkostjern

Råkostjern til KitchenAid røremaskine.

Riv og snit diverse frugter, grøntsager, nødder og hård ost til en lækker salat, til gryderetter, bagning eller som pynt på kager. Alle dele, undtagen dem i stål, tåler opvaskemaskine.

KitchenAid FGA kødhakker

Kødhakker til KitchenAid røremaskine.

Lav fars til frikadeller eller andre kødretter. Der medfølger en grov og fin skive. Den grove skive bruges til at hakke kød og den fine kan bruges til at hakke nødder og hård ost. Metaldelene bør vaskes op i hånden, mens de øvrige dele kan komme i opvaskemaskinen.

KitchenAid FVSP purépresse

Purépresse til KitchenAid røremaskine.

Tilbehør til kødhakkeren. Pres bløde frugter og kogte grøntsager til puré. Purépressen frasorterer selv kerner, kernehuse og stilke, således at du kan bruge tiden på noget andet. Alle dele tåler opvaskemaskine.

KitchenAid FVSFGA kødhakker og purépresse

Kødhakker og purépresse til KitchenAid røremaskine.

Køb en sampak og spar lidt penge. Kødhakkeren og purépresseren er de samme som de to ovennævnte tilbehørsdele.

KitchenAid WFT bakke

Bakke til kødhakker/purépresser.

Arbejd med større mængder råvarer på én gang, når du bruger din kødhakker eller purépresse. Bakken tåler opvaskemaskine.

KitchenAid SSA pølsehorn

Pølsehorn til KitchenAid røremaskine.

Tilbehør til kødhakkeren. Med denne kan du lave hjemmelavede pølser med friskhakket kød, krydderurter og grøntsager – lige til at smide på panden eller grillen. Alle dele tåler opvaskemaskine.

KitchenAid KCCA kageskiver

Kageskiver til KitchenAid røremaskine.

Tilbehør til kødhakkeren. Skift skiverne til at lave fars ud med disse kageskiver og lav de flotteste vaniljekranse og andre festlige småkager. Skiverne bør vaskes op i hånden.

KitchenAid KRAV Ravioli maker

Ravioli maker til KitchenAid røremaskine.

Drøm dig tilbage til hyggelige feriestunder i Italien med hjemmelavet frisk ravioli og pastasauce lavet på friske tomater. Ravioli makeren kan bruges som en selvstændig enhed, og det er derfor ikke nødvendigt at investere i pastamaskinen også. Maskinen skal vaskes op i hånden.

KitchenAid KSM2FPA foodprocessor

Foodprocessor til KitchenAid røremaskine.

Hak, snit, riv og miks diverse råvarer sammen til lækre saucer, puré, pesto, pandekagedej, nutella osv. Der medfølger fire snitte- og riveskiver, samt en praktisk opbevaringsboks. Maskinen er let at skille ad og bør vaskes op i hånden.

KitchenAid CO dåseåbner

Dåseåbner til KitchenAid røremaskine.

Så er det slut med at prøve kræfter med den gammeldags dåseåbner. Med denne dåseåbner, klikker du blot dåsen på og så kører resten af sig selv. Let og sikkert. Dåseåbneren kan skylles under rindende vand, hvis den bliver beskidt.

Dét og meget mere…

Ovenfor er kun nævnt en brøkdel af alt de ekstra tilbehør du kan købe til din KitchenAid røremaskine.

En verden af muligheder

Der er nærmest ikke nogen grænser for, hvad du kan lave på din KitchenAid røremaskine, og det er nok også grunden til at den er blevet så populær. Lav alt lige fra lækre isdesserter til reelle hovedmåltider med diverse typer af pasta, ravioli, sauce, puré, mos, salater, dressing osv. Med det sidste nye udstyr er det også muligt at tilberede varme retter direkte på maskinen.

KitchenAid laver udover køkkenmaskiner, også en masse andre maskiner til køkkenet, f.eks foodprocessorer.

Hvis du overvejer om du skal have ny køkkenmaskine, så kan du læse vores køkkenmaskine test her.

Fif til at spare penge

Tilbehørsdelene til KitchenAid er som bekendt lidt dyre da der er copyright på dem. Alle delene er udviklede af professionelle ingeniører og andre fagfolk mhp. at skabe det mest brugervenlige design i den bedste kvalitet.

Hvis du kender nogen, der har den samme model KitchenAid som dig, kan du jo altid spørge om vedkommende har nogle de dele, du påtænker at købe. Således kan du afprøve, om det er noget for dig, inden ud går ud og investerer.

Lækre opskrifter

For at din KitchenAid røremaskine ikke skal stå urørt hen, har KitchenAid valgt at yde en ekstra service i form af diverse opskriftshæfter, der følger de forskellige tilbehørsdele. Her kan du samle inspiration samtidigt med at du bliver vejledt i at bruge den nye applikation korrekt mhp. installation og hastighed. Det er også muligt at få tilsendt en gratis opskriftsbog ved køb af en KitchenAid røremaskine.

Hvis du godt kan lide frisk presset juice, og gerne vil have alt det bedste med fra frugterne, med så lidt spild som muligt, så burde du overveje en Hurom slow juicer. Du kan tage et kig på vores vores guide til Hurom slow juicer her.

Det med rengøringen…

Ingen sjovt i køkkenet uden at der også bliver en opvask. Heldigvis er tilbehørsdelene til KitchenAid meget nemme at rengøre. Flere af dem kan skilles ad og kommes i opvaskemaskinen.

En tommelfingerregel, hvis du er i tvivl om, at en tilbehørsdel kan tåle opvaskemaskine: Indeholder tilbehørsdelen dele i stål, bør den vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan beskadige, ødelægge og ridse stålet.

 

Share.

About Author

Comments are closed.