Øko Fairtrade Instant koffeinfri kaffe

0

Nogle sværger til traditionelt brygget kaffe, mens andre fint kan affinde sig med en friskbrygget kop instant kaffe. Men ingen ønsker at være vågen hele natten efter at have drukket den sidste kop kaffe.

Clipper Øko Fairtrade koffeinfri kaffe

Er du mere til kaffe, der brygges på traditionel vis hva. en kaffemaskine eller i en cafetera på komfuret, bør du prøve denne variation fra Clipper.

Clipper Øko Fairtrade kaffe er almindeligt malet kaffe uden koffein. Ny den samme lækre, fyldige smag og duft af frisklavet kaffe, dog helt uden koffein.

Kaffen er økologisk, fremstillet af de bedste råvarer i form af 100% Arabica bønner. Den er fremstillet helt uden kemikalier ud fra Fairtrade princippet, der går ud på at støtte de lokale bønder.

Organic Øko Fairtrade koffeinfri kaffe

Lækker og mild koffeinfri kaffe fra Befair ApS klar til brygning.

Organic Øko Fairtrade kaffe er en dejlig mild og koffeinfri kaffe fremstillet på 100% økologiske Arabica bønner fra Mexico. Kaffen har en mild og afrundet smag, der giver dig oplevelsen af tilpashed og velvære. Ny kaffen i ro og mag – f.eks. sammen med en bog.

Destination Øko Fairtrade koffeinfri kaffepads

Til dig, der ynder at lave kaffe på en mere professionel maskine.

Destination Øko Fairtrade kaffe er koffeinfrie kaffepads beregnet til Senseo kaffemaskiner. Kaffen er økologisk og fremstillet på 100% Arabica bønner. Det er et Fairtrade produkt, hvilket betyder at det støtter mindre økologiske landbrug rundt omkring i verden – i dette tilfælde primært i Syd- og Centralamerika. Bønnerne er af høj kvalitet og er langsomt ristet for at opnå den bedst mulige smag.

Destination Øko Fairtrade Nespresso koffeinfri kaffe

Der findes også koffeinfri kaffe til brug i Nespresso kaffemaskiner. Et bud kunne være disse aromatiske kaffekapsler fra Destination.

Ligesom de øvrige producenter repræsenteret i denne test, byder Destination dig også på en dejlig, velduftende og aromatisk kop Fairtrade kaffe fremstillet på 100% økologiske Arabica bønner af højeste kvalitet. Bønnerne er langsomt ristet og ikke tilsat kemikalier under fremstillingsprocessen.

Share.

About Author

Comments are closed.