Sådan undgår du vabler

0

Vabler er irriterende, det kan vi nok hurtigt blive enige om. De svier, og det er næsten ikke til at holde ud at have sko på… Vabler er noget af det mest irriterende at have på fødderne. Heldigvis er der råd for det.

Der findes mange forskellige produkter der kan bruges til vabler. Nogle af dem er forebyggende, andre er til behandling af vabler og nogle helt tredie er til begge dele.

Vi har her kigget nærmere på 3 af dem.

Compeed Vabel Plaster

Compeed er et vand-, snavs- og bakterieafvisende plaster, der fungerer som et ekstra lag hud. Plastret virker bedst forebyggende, men kan også bruges når der er kommet vabler. Det findes i mange størrelser og faconer, således at det kan sidde nærmest alle steder på fødder og tæer.

Tykkelsen på plastret mindsker oplevelsen af smerte, hvis du sko fortsat gnaver eller trykker på det ramte område.

Rens huden og tør den inden påføring af plaster.For at få det til at sidde helt perfekt og følge huden, kan du med fordel varme plastret lidt med hænderne inden og efter påføring. Lad plasteret sidde til det selv falder af – river du det af inden, kan du risikere at ødelægge huden.

Compeed er slidstærkt og ganske velegnet til dig, der har fået nye sko, går i høje hæle eller er på vandring.

Du kan også læse vores guide til at bekæmpe fedtet hud i ansigtet her.

Trusox Fodboldstrømper

En af de ting, der forøger risikoen for at du får vabler er, hvis dine sokker ikke sidder ordentlig i dine sko. Trusox har udviklet nogle specielle strømper, der mindsker forekomster af vabler, når du skal have gået et par nye sko til.

Trusox er primært udviklet til sport, men kan selvfølgelig også bruges til mange andre formål. De findes i flere forskellige modeller og mange friske farver, så der er et par til enhver lejlighed.

Sokkerne sidder godt til foden og følger dens form, således at der ikke er nogen steder, de sidder og rynker. Desuden har de tre andre vigtige funktioner: Anti-slip paneler under foden, wet grip teknologi og maksimal absorbering af fugt. Det er slut med at dine fødder rutcher rundt i dine sko eller at du glider på glatte overflader, hvis du bare går rundt i strømpesokker.

Desuden sopper dine fødder heller ikke rundt i sved og fugt, der kan være skadeligt for huden og øge risikoen for vabler.

 

Share.

About Author

Comments are closed.