Hårprodukter – Hvorfor? Og hvor?

0

Hvis der er noget som vi danskere godt kan lide, så er det at gøre noget ud af os selv. Og er der et sted på kroppen, som vi gør mest ud af, så er det uden tvivl vores hår. Det er vores kendetegn og noget, som vi absolut ikke går på kompromis med.

Men hvordan får du det perfekte hår? Og hvilke produkter skal du bruge? Og hvor skal du købe dem? Alt det får du svare på i denne simple artikel om hårprodukter. God fornøjelse.

Du kan også læse vores guide til Joico hårkur her.

Hvilke hårprodukter er populære?

Der findes mange forskellige hårprodukter. Vi tager de mest populære herunder.

  • Voks, spray og lak. Der er mange ting man kan gøre ved sit hår, hvis du gerne vil have det mere mat, glansfuldt eller give det en helt ny dimension. Hvis du er dreng, er det naturligvis voks, som er det mest normale. Men er du pige kan du bruge alle 3 produkter: voks, spray og lak. Og gør det. Det er super nemt og hurtigt, samtidig med at det gør rigtig meget for dit hår. Det er ikke her du skal springe over, hvis du er sent på den.
  • Glatte-, krølle-, og bølgejern. You name it. Det tager noget tid og det er faktisk ikke noget vi anbefaler, at du gør brug af hver dag. Men hvis du skal til en fest eller blot har en dag, hvor du har lyst til at shine, så skal du gøre brug af et glatte-, krølle- eller bølgejern. Det giver dig et helt nyt look, på rimelig kort tid. Det er en rigtig god investering. Men brug det for guds skyld ikke hver dag – vi anbefaler et par gange om ugen, max.

Hvor skal du købe dine hårprodukter henne?

Der er absolut ingen tvivl om, at du kan købe hårprodukter mange forskellige steder. På nettet, i dagligvarebutikker, generelle butikker og frisører. Men spørgsmålet er hvor du skal købe dine hårprodukter henne? Vi er ikke i tvivl.

Der er ingen tvivl om at det giver mest mening – økonomisk, at købe dine kommende hårprodukter på nettet. Grunden til dette er naturligvis at priskrigen er noget større på nettet, som følge af en høj konkurrence. På nettet kan forbrugerne (dig), meget nemmere sammenligne priserne, hvorfor netbutikkerne nærmest er tvunget til at holde priserne lave. Og det gør de. Det er din store fordel, ved at handle på nettet.

Du kan finde store guides på nettet om f.eks hvilken shampoo der passer bedst til lige præcis din type hår. Se f.eks denne guide på Hairplanet.dk.

Men der er heller ikke nogen tvivl om, at det er noget ’sjovere’ at mærke på produkterne, inden du køber dem. Og du kan godt være heldig at finde noget på tilbud i den lokale Føtex eller Bilka. Men på lang sigt, er det ikke holdbart. Køb det på nettet – eller hos din frisør. Her vil du opleve bedst kundeservice og ofte et personale, som ved noget om tingene.

 

Share.

About Author

Comments are closed.