Kaffeautomat

0

For nogen mennesker er kaffe det eneste middel, der kan vække dem op om morgenen, for andre er det et vigtigt onde i løbet af en travl dag og for andre igen, er det bare et must have, når der skal hygges.

Kaffeautomater – det smarte valg

Hvis du også er typen, der bare elsker helt friskbrygget kaffe med masser af aroma? Med en kaffeautomat er du sikret lige netop dette, hver gang.

Kaffeautomater findes i mange afskygninger, men fælles for dem alle er, at du altid kan få en helt frisk kop kaffe.

Frisk kaffe til din virksomhed

De lidt større maskiner egner sig særligt godt til virksomheder. En kaffeautomat fylder selvfølgelig lidt mere end en almindelig kaffemaskine, men til gengæld slipper I for at skulle brygge ny kaffe, og hælde den på kander, hele tiden. Her er det blot at trække en kop i automaten.

Hos JDE Professional er det muligt at lease en kaffeautomat i en kortere eller længere periode – så kan du prøve det af, om det er noget for din virksomhed. Bliver du rigtig glad for kaffeautomaten, er der også mulighed for at købe den.

…eller på hjemmefronten

Det er selvfølgelig også tilladt at kræse lidt for sig selv derhjemme, så hvorfor ikke få en kaffeautomat? Slut med at drikke kedelig, sur kaffe, der har stået i en kande på køkkenbordet det halve af dagen. Her er det frisk fra fad lige, når du ønsker det.

Du kan finde et stort udvalg af kaffeautomater til private på www.madmaskiner.dk.

Ikke bare kaffe

Med en kaffeautomat er det ofte muligt at lave flere variationer af kaffe. Mange af maskinerne kommer med en indbygget kaffekværn, så kaffen er 100% frisk, når den brygges. På nogle maskiner, er det muligt at justere styrken på kaffen.

De fleste maskiner har også en indbygget mælkeskummer, således at de kan lave café créme, cafe latte, cappuccino, latte macchiato, café au lait og almindelig kaffe med mælk.

Mange maskiner giver dig også mulighed for at tappe kogende vand til te, og nogle kan sågar også lave varm kakao til dig.

 

Share.

About Author

Comments are closed.