Guide til at finde dit nye padel bat

0

Er du padelspiller og skal have skiftet padel battet ud? Eller er du ny i gamet og skal have fundet dit første padel bat? Uanset hvad, er der lidt overvejelser du bør gøre dig, for at finde det helt rigtige bat, som vil give dig den bedste spilleoplevelse.

Du kan selvfølgelig bare købe det dit lokale supermarked sælger til 300 kr., men spiller du bare lidt oftere end et par gange om året, vil du hurtigt erfare at det kan betale sig at finde det der passer lige til dig, selv om det måske koster lidt mere.

Dermed ikke sagt at et padel bat til 300 kr. ikke kan være godt nok, men lad ikke prisen være det afgørende. Det afgørende er at du finder et bat der passer til din spillestil, og som mindsker risikoen for skader mest muligt.

De 3 typer

Padel spillere

Der findes ufatteligt mange padel bat på markedet, men helt grundlæggende er de alle inddelt i 3 typer.

Hvis du sætter dig lidt ind i hvilke af de 3 tyder der passer bedst til dig, er du allerede godt rustet til at finde et padel bat der passer til dig. Er du erfaren padel spiller bør du også sætte dig ind i dette.

Flere padel spillere har oplevet at de startede ud med et bat, som passe dem rigtig godt, men i og med de med tiden både blev bedre og måske ændrede spillestilen, ville de få mere ud af at skifte til en anden type bat, end at køre videre med det samme.

De 3 typer padel bat kaldes ”Det runde padel bat”, ”Det dråbeformede padel bat” og ”Det diamantformede padel bat”. Helt grundlæggende og kort fortalt er forskellene:

Det runde padel bat:

Har en stor overflade som giver dig god kontrol, og gøre det let at ramme bolden.

Dette bat er af foretrække for nybegynderen og allround spillere.

Det dråbeformede padel bat:

Som det runde bat har dette bat en rimelig god kontrol, men har samtidig et højere tyngdepunkt, hvilket giver dig noget mere power, hvilket er en stor fordel når man har fået lid erfaring og begynder at spille mere aggressivt.

Det diamantformede padel bat:

Dette er batte for dig der spillet meget aggressivt, går til nettet og smasher. Det er samtidig ikke battet for nybegynderen, da man her mister noget kontrol. Til gengæld har battet et meget højt tyngdepunkt, hvilket giver rigtig meget power.

Share.

About Author

Comments are closed.