Essie neglelak – Sådan finder du de bedste tilbud

0

Kunne du godt tænke at komme i gang med at dekorer dine negle med nogle flotter farver og mønstrer, så skal du starte med at anskaffe dig en rigtig god neglelak.

Jeg har taget et kig på et af de absolut mest kendte og bedst sælgende mærker nemlig Essie. Så nu vil jeg teste deres produkt og finde frem til om de egentlig er så gode som alle går og siger.

Mit besøg i Matas

I min søgen på at finde frem til hvor det var billigst at købe Essie neglelak startede jeg med at gå ned i Matas, de havde et stort udvalg og der kom hurtigt en sød assistent hen og spurgte om jeg havde brug for hjælp.

Det havde jeg egentlig ikke da jeg mest bare var ude for at tjekke prisen. Men jeg fik spurgt hende om hendes mening og vurdering af Essie.

Normalt ville man jo tro at en assistent ville rose alle de produkter hun solgte, det gjorde hun også men jeg var samtidig sikker på hun talte sandt.

Hun virkede i hvert fald meget overbevisende og fik fortalt mig at jeg ikke kunne finde noget bedre til prisen. Det var tæt på jeg fik købt noget da hun var utrolig sød og god til at sælge, men jeg ville undersøge nærmere hvor jeg kunne finde dem billigst.

Det skal siges at da jeg var der, så havde Matas en pris på 119 Kroner, men jeg havde hørt fra andre at man kunne spare meget mere ved købe på internettet.

Hvorfor vælge Essie neglelak?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Essie neglelak frem for så mange andre kendte mærker, Essie er nok det mest populære mærke og det er de ikke blevet uden grund. Deres neglelak er nemlig super kvalitet og findes et stort udvalg af farver.

Hvis du eksempelvis skal bruge en god og billig gaveidé til en veninde så vil en Essie neglelak også være optimalt da de ikke koster så meget og en hver ung pige vil elske dem.

Hvilken farve Essie neglelak skal jeg vælge?

Hvilken farve du vælger kommer meget an på hvad du skal bruge den til, skal det bare være en ganske almindelig hverdags neglelak eller skal der være fest og farver?

Til en normal hverdag vil en mere neutral farve være rigtig godt, det skiller sig ikke for meget ud og er stadig pænt og flot at se på.

Hvis du skal til fest så kan du enten lege med flere farver samtidig eller du kan vælge enkelte farver. Her er i sær, rød, blå orange meget hotte for tiden. Du kan klikke dig ind på produkterne og læse meget mere.

Hvad skal jeg bruge af tilbehør til Essie neglelak?

Det er ikke bare at smøre neglelakken på og så håbe på det bedste, vil du have et unikt resultat og smukke negle så skal der et godt stykke arbejde til.

Start altid med at bruge lakfjerner på neglene. Det skal du gøre selvom der ikke er rester af neglelak. Men det hjælper ganske simpelt med at fjerne fedt og andet fra den stressede hverdag så neglene er helt fine og perfekte.

Herefter skal du påfører Essie Basecoat, når det er gjort så påfører du to lag Essie neglelak. Det forsegler alle kanter og gør resultatet endnu bedre.

Hvis du vil sikre dig at farven holder i længst muligt tid, så skal du ovenpå den netop påførte neglelak påfører et lag topcoat, det forlænger levetiden ret markant.

Køb Essie neglelak på nettet og spar rigtig mange penge

Jeg tog hjem igen og åbnede op for computeren, nu ville jeg så se om det virkelig var så meget billigere at købe online, fremfor i Matas eller andre fysiske butikker.

Jeg startede med at søge lidt rundt på Google, men syntes ikke rigtig jeg kunne finde det rigtige, måske jeg bare søgte forkert hvem ved.

Derfor måtte jeg ind på Facebook og hører nogle bekendte hvor de plejede at købe deres neglelak fra Essie. Her blev jeg meget klogere og de kom med en masse gode links og så var det ellers bare at gå i gang med at lave min egen lille prissammenligning.

Efter lidt bladren frem og tilbage hos de forskellige webshops så havde jeg nu fundet frem til hvor jeg kunne spare mest.

 

Share.

About Author

Comments are closed.