Elizabeth Arden Håndcreme – Vi tester hvem der er billigst

0

Plejende creme særligt egnet til tør hud, der beskytter dine hænder i op til otte timer.

Elizabeth Arden håndcreme er et af de få navne som de fleste af os kender og som vi alle har respekt for. Måske er det selve navnet der er det geniale eller er deres produkter virkelig også så gode som alle eksperterne siger?

Vi har fået den helt unikke mulighed, nemlig at teste Elizabeth Arden håndcreme og ikke nok med det, vi vil også vise dig hvor på nettet det er billigst at købe.

Elizabeth Arden 8 Hour Hand Cream

Elizabeth Arden Eight Hour Hand Cream har skabt en helt fantastisk håndcreme, som har revolutioneret plejen af tør hud. Cremen mindsker forekomsten af tør og sprukken hud, der svier og gør ondt.

Rug og skadet hud på hænderne kan opstå, hvis de gang på gang bliver udsat for udtørrende sæber og andre kemikalier, samt kulde, frost og i nogle tilfælde sol. For at komme den tørre hud til livs, bør du bruge en fed creme, der både giver og bevarer fugt. Dette er lige hvad denne creme kan tilbyde dig, og så virker den endda i op til otte timer!

Ifølge producenten fedter håndcremen ikke og absorberes hurtigt. Oplever du alligevel dette, anbefales det at du smører cremen på hænderne og lader den tørre ind i mindst 20 min. Alternativt kan du også bruge den inden du går i seng.

Cremen har en neutral duft af urter og kan derfor bruges af både kvinder og mænd. Den er i en praktisk størrelse, der passer lige ned i hånd- eller toilettasken.

Elizabeth Arden Eight Hour Hand Cream er klinisk-, dermatologisk- og allergitestet. Desuden har den vundet en del tests for bedste håndcreme fra bl.a. Cosmopolitan og Bauer Media.

Første indtryk af håndcremen?

Jeg modtog cremen som med posten og den var pænt pakket ind og det hele. Så førstehåndsindtrykket var bestemt i orden.

I min søgen havde jeg fundet den på en webshop som kørte med en del tilbud på håndcreme, længere nede i artiklen kan du se mere til hvor du finder den.

Til at starte med vaskede jeg mine hænder, lod dem tørre og så tog jeg den mængde håndcreme på som der var anbefalet ifølge produktets beskrivelse på bagsiden.

Den føltes dejlig på hænderne, den var dejlig fyldig og man kunne mærke hvordan fugten trængte ind i huden. Lige hvad mine hænder havde brug for, masser af ny energi.

14 dage senere..

Efter jeg har brugt nu i 14 dage i træk så må jeg bare konstatere at det her er en super lækker håndcreme som jeg kun kan anbefale alle at bruge.

Den er ikke helt billig, men hvis du er heldig som mig at finde den på tilbud så er den helt sikkert et rigtig godt køb til prisen.

Før havde jeg meget slidte fingre, men den gav altså lige det boost som mine hænder havde brug for og det har virkelig gjort underværker.

Hvor finder jeg den billigst?

Vi var igennem 4 forskellige netshops og det lykkedes os at finde den på tilbud et af stederne.

Det kan også være du har en favorit webshop og så kan du jo snildt prøve at kigge der om der ikke er nogle udsalg.

Hvis du ikke vil købe den samme sted som vi fandt den, så kan du også besøge Kelkoo.dk og se hvem der har de bedste priser, her har jeg selv tit fundet rigtig mange tilbud som jeg ikke ville have fundet via Google.

Share.

About Author

Comments are closed.