Ansigtscreme Til Fedtet Hud – Slip af med fedtet hud

0

Der er rigtig mange der lider af det, der er ligeså mange som ser det som et stort problem og derfor gerne vil det til livs.

Fedtet hud kan være til stor plage for rigtig mange, og vi har derfor kigget på nogle gode ansigtscremer som du kan bruge til at bekæmpe fedtet hud.

Der er som sagt rigtig mange der lider af det, og derfor føler vi os også forpligtet til at skrive om det, og forhåbentligt kan du komme det til livs.

Husk at hvis du har spørgsmål eller andet, så er du altid mere end velkommen til at skrive en kommentar nedenfor og så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig videre.

Ole Henriksen Vitamin Plus ansigtscreme til fedtet hud

Velegnet creme til fedtet hud, der har øget tendens til at bryde ud i fuld flor.

Din hud vil sprudle af sundhed

Cremen tilfører fugt bl.a. via aloe vera, der samtidig også har en beroligende og helende effekt på huden. Indholdet af vitaminer og antioxidanter giver huden næring til at genopbygge sig selv, hvorved den holdes ung, smuk og smidig. Glinsende, fedtede områder – f.eks. på næsen og i panden – mindskes, da cremen desuden har en let mat effekt.

Som en sidste lille ting, kan det nævnes at cremen også indeholder koreansk ginseng, der bl.a. stimulerer blodcirkulationen i huden – dette er vigtigt mhp. at få transporteret ny energi til cellerne og få fjernet affaldsstoffer.

Opnå maksimal effekt

For at kunne få et ordentligt resultat, bør du bruge Vitamin Plus dagligt – både morgen og aften. Cremen skal påføres en ren og tør hud – f.eks. lige efter at du har været i bad eller efter brug af ansigtsrens.

Påfør Vitamin Plus både i ansigtet, på halsen og helt om bag ørerne for at opnå det bedste resultat. Masér den ind i huden.

Cremen er ikke velegnet at bruge i øjenområderne – her skal du bruge en rigtig øjencreme.

Hvorfor har jeg fedtet hud?

Det kan skyldes flere ting, men som regel er det noget der ligger i generne. Det kan også være at din hud er tyk og derved mere fedtet.

Det skyldes ganske enkelt at du har en mere produktion i dine talgkirtler som producere dette fedtstof.

Skal jeg helt undgå creme?

Rigtig mange tror fejlagtigt at det er bedre at undgå at bruge creme fordi de har fedtet hud. Det er en stor fejltagelse, for din hud har brug for fugt.

Hvis den ikke får nok creme, så vil huden producere mere talg og så ender du blot op med at få en endnu mere fedtet hud, så din har altså brug for creme. Du skal blot sørge for at købe den rigtige.

Som regel værst i teenageårene

De fleste teenagere har problemer med bumser og det er også her at flest med fedtet hud oplever deres problemer. Du kan dog sagtens vokse fra det, så der er ikke nogen yderligere grund til panik.

Selvom man jo gerne vil se godt ud når man er ung.

Kan jeg ikke udtørre huden?

Rigtig mange tror at de kan ligge sig i et solarium og så udtørre huden så den ikke producere ligeså meget talg. Men den går altså ikke.

Vi har hørt om mange mærkelig forsøg på at udtørre huden, men det er bestemt ikke noget vi vil råde dig til.

Share.

About Author

Comments are closed.