Top 10 Vinterjakker Til Børn – Test og Anmeldelser af Vinterjakker!

0

Om vinteren, når kulden raser om ørerne på os, er en vinterjakke alfa omega. Komforten og isoleringsevnen er altafgørende, og kun det bedste er godt nok. Det handler om, at købe vinterjakken i god tid, så du undgår sygdom, som følge af dårlig påklædning.

Det er især vigtigt, at vores børn er udstyret med en god vinterjakke, som både virker beskyttende og isolerende. Som med os voksne, er kun det bedste godt nok. De dårlige vinterjakker, med minimal beskyttelse, forhindrer ikke eventuelle sygdomme om vinteren. Dét gør kun de bedste vinterjakker.

Derfor bør du finde den helt rigtige vinterjakke, inden vi træder ind i de kolde måneder. Vi har samlet en række gode tips, som du kan anvende i jagten efter vinterens bedste jakke til børnene, så du har et udgangspunkt i din søgen, og ved hvor du skal begynde og slutte i jagten efter en optimal vinterjakke.

Mini a Ture Wandy drenge vinterjakke

flot og klassisk drenge vinterjakke, der beskytter dit barn godt mod kulde og frost.

Jakken åbnes og lukkes vha. en gennemgående YKK-lynlås på fronten. Den er vind- og vandtæt, samt åndbar, så din lille spirrevip rigtig kan folde sig ud på legepladsen.

Mellemforet er med termolite, mens indersiden af jakken er med fleece, der både er varmt og blødt mod huden. Ydersiden er som fremstillet i et vind- og vandtæt materiale, der er yderst slidstærk. Desuden er den udstyret med reflekser, så den også kan ses, når mørket falder på. Ærmerne afsluttes med et lille ekstra ærme i strik, der hindrer kule og træk i at komme ind den vej. Hætten er sat på med knapper og kan afmonteres ved behov.

LEGO Tec drenge vinterjakke

De fleste børn og voksne elsker LEGO, derfor har producenten bag LEGO udvidet sit sortiment og er begyndt at producere en masse fedt børnetøj og tasker også. Således også denne flotte drenge vinterjakke.

Jakken har en gennemgående YKK-lynlås på fronten, der gør det nemt at tage den af og på i en fart. LEGO tec er fremstillet i nogle yderst slidstærke materialer, så dit barn kan få lov til at udfolde sig som det vil uden at du skal være bange for at jakken bliver ødelagt i processen.

Jakken er godt foret mhp. at beskytte dit barn mod kulde. Ærmerne er lukket af med elastik, så der ikke trænger kulde og frost ind den vej. Der er 3M reflekser på ydersiden, således at dit barn ikke bliver overset i trafikken når mørket falder på. Hætten kan tages af ved behov. Lommerne lukkes til med velcroluk.

Er jakke blevet snavset, kan den både tåle at blive vasket og tørretumblet.

Levis Pablo drenge vinterjakke

Super smart og flot vinterjakke til drenge.

Levis Pablo vinterjakke er udstyret med en dobbelt gennemgående lynlås på fronten, hvilket måske er lidt omstændigt for et barn. Dog sikrer dette system at der ikke bliver en stor kuldebro ved åbningen.

Jakken har fire lommer til opbevaring af alverden ting og sager. Både ærmer, den nederste del af jakken og halsen på inderjakken er afsluttet med et lille vindfang i strik, der forhindrer kulde og frost i at trænge ind den vej. Indersiden er foret med fleece, der også hjælper godt til med at holde dit barn varmt, når det opholder sig udenfor.

Mikk-Line Nylon drenge vinterjakke

Super smart og moderne vinterjakke med anorak look til de mindste drenge.

Trod anorak looket er jakken udstyret med en gennemgående lynlås i den ene side på fronten. Desuden er der en halvt gennemgående lynlås i den modsatte side beregnet til ventilering. Den er prydet med reflekser, hvilket gør synligheden af dit barn meget bedre.

Mikk-Line vinterjakke er specielt designet til børn, der elsker at bevæge sig meget, da den er åndbar. Den er lavet i nogle gode, slidstærke letvægtsmaterialer, der er vind-, vand- og smudsafvisende. Både ærmer, den nederste del og halsdelen er eller kan lukkes til mhp. at skærme af for kulde og træk. Den perfekte jakke for en lille skovtrold.

Mikk-Line Nylon pige vinterjakke

Mikk-Line findes selvfølgelig også til pige. Designet er lidt anderledes end drengemodellen, men egenskaberne er de samme.

Mikk-Line pige vinterjakke er udstyret med en gennemgående lynlås placeret midt på fronten. Lynlåsen kan let og ubesværet rulles op og ned mhp. en bedre ventilation, hvis barnet har det for varmt. Jakken i sig selv er selvfølgelig også åndbar.

Ligesom med drengemodellen er denne jakke også skabt til at skabe en størrer bevægelsesfrihed ude i naturen. Den er fremstillet i slidstærke materialer, der ikke vejer særligt meget. Materialerne er vind-, vand- og smudsafvisende. Alle udgange er skærmet af for indtrængning af vind og kulde. Endeligt at jakken er prydet af små reflekser på front, bag, ærmer og hætte, hvilket højner trafiksikkerheden.

Mini a Ture Wang pige vinterjakke

Det er næsten ikke til at stå for denne søde lille pige vinterjakke med anorak look.

Mini a Ture har virkelig formået at designe en rigtig piget udgave af en vinterjakke. Jakken er udstyret med en gennemgående lynlås i den ene side af fronten, der gør det nemt at af- og påklæde sig den. Reflekser placeret forskellige steder på ydersiden sikrer en større trafiksikkerhed for dit barn.

Jakken er selvfølgelig vind- og vandtæt, samt åndbar, så dit barn kan lege frit uden at skulle ind og skifte tøj hele tiden. Desuden at både ærmer og hætte udstyret med et lille vindfang i strik, der forhindrer kulde og frost i at trænge ind den vej. Indersiden er med fleece, der også er med til at holde dit barn dejligt varmt uanset vejrforholdene. Hætten kan tages af.

Ticket to Heaven Parkajakke til piger

Flot jakke i et gennemført design, der går godt ned over numsen.

Med denne jakke er dit barn klædt på til nærmest alle former for kolde vejrsituationer. Fronten er udstyret med en gennemgående lynlås og lommer med knapper. En skjult rib gør det muligt at snørre taljen lidt til med elastiksnor.

Jakken er foret med Thinsulate, der er et tyndt med meget isolerende og varmt produkt. Det er således muligt for dit barn at bevæge sig frit under leg. Ærmerne er udstyret med et lille vindfang i strik, men kan også lukkes yderligere til med velcroluk. Den imiterede pelskrave på hætten kan tages af, eller du kan fjerne hætten helt fra jakken.

LEGO Tec pige vinterjakke

Det er ikke kun drenge, der leget med LEGO. Det gør piger også, så derfor skal de selvfølgelig også have deres egen tøjlinje fra LEGO.

LEGO Tec vinterjakke til piger er designet i nogle super lækre og tøsede farver, der får det hele til at lyse op. Den gennemgående YKK-lynlås på fronten kører upåklageligt op og ned for en let af- og påklædning. 3M reflekserne, der er placeret rundt omkring på jakkens yderside, sikrer at dit barn også bliver set, i de tidligt morgentimer, eller når mørket igen begynder at falde på.

Jakken er fremstillet i et yderst slidstærkt materiale, der både er vind- og vandtæt. Elastikker i ærmerne lukker kulde og blæst ude, mens velcroluk sikrer at der ikke er noget, der falder ud af lommerne. Hætten kan tages af ved behov.

Ticket to Heaven Michala til piger

Der er vist ikke meget tvivl om, at denne vinterjakke er til piger. Hot pink og en flot pelskrave – så bliver det ikke mere feminint.

En gennemgående lynlås på fronten af jakken gør det nemt at hoppe ind og ud af jakken når dit barn skal ud og lege eller kommer hjem fra børnehave. Lommerne fungerer ligeledes med lynlås, og er godt til at opbevare dyrebare skatte. Og nu vi snakker om dyrebare skatte, er jakken selvfølgelig også udstyret med reflekser, der gør dit bare mere synligt i trafikken.

Jakken er vind- og vandtæt. Ærmerne er godt skærmet af for kulde og vind med både elastik- og velcrolukning. Taljen kan ligeledes snøres ind med elastik for at lukke af for den kulde der kommer nedefra.

Pelskraven eller hele hætten kan tages af i tilfælde af at du har behov for at vaske jakken.

Levis Plume pige vinterjakke

Good girl gone bad. Denne super stilet vinterjakke er til piger med stor selvtillid og hjertet på rette sted.

Levis har skabt en virkelig flot pige vinterjakke og nogle gode materialer, der holder dit barn dejligt varmt i nærmest alt slags vejr. På fronten findes en gennemgående lynlås, der ganske ubesværet rulles op og ned både for ventilation, samt af- og påklædning. Lommerne er ligelede med lynlås.

Kulde og frost bliver lukket ude af ærmerne, da de er lukket af med et lille vindfang i strik. Indersiden af jakken er beklædt med fleece, der både er dejligt varmt og blødt mod huden.

Er dit barn ikke typen der går med hætte, men måske heller vi havde noget andet på hovedet, kan denne afmonteres vha. trykknapper.

Sådan vælger du den rigtige vinterjakke til dit barn

Som du allerede kan se så er markedet enormt og der findes rigtig mange mærker og modeller som vi end ikke har med på denne liste. Så man kan hurtigt blive forvirret og derfor giver vi som en ekstra bonus nogle gode tips med på vejen.

Stort udvalg af farverige vinterjakker til børn

Børn elsker farver. Sådan har det heldigvis altid været, og vil forhåbentlig fortsætte sådan. Farver, sommer, sol og glæde. Det er glade oplevelser og dejlige stunder, som bliver forbundet med de varme dejlige farver, som de fleste af nutidens vinterjakker til børn er udstyret med. Det er ingen overraskelse, at det bliver prioriteret højt hos diverse producenter af vinterjakker til de små.

Men du skal være på vagt, når du begiver dig ind på markedet for vinterjakker til børn. Der er utallige forskellige farver, designs og mærker, som gør markedet uoverskueligt for den uerfarne shopper. Hav derfor en god portion skepsis i forbindelse med købet af en ny vinterjakke, og tillæg ikke farvevalget den ultimative værdi.

Det er vigtigt, at børnene ikke vælger vinterjakken ud fra farven. Vinterjakkens formål er både at beskytte og isolere, og det bør der ikke, under nogen omstændigheder, gås på kompromis med. Det er det vigtigste i forbindelse med købet af en vinterjakke. Tillæg derfor komforten og beskyttelsen den endelige værdi når du køber jakker til de kolde vintermåneder.

Børns vinterjakker bør være vand- og vindtætte

Der er ingen grænser for, hvad børn laver om vinteren. De udendørs aktiviteter spiller en stadig større rolle i diverse danske børnehaver og fritidsordninger. Motion og aktivitet er vigtigt, og det er derfor vigtigt, at vinterjakken ikke ødelægger barnets evne til at røre sig frit.

Jakken må, med andre ord, ikke sætte grænser for barnets kreativitet i forbindelse med diverse lege. Det bør være en af dine højeste prioriteringer i forbindelse med købet af en vinterjakke.

Jakkerne skal være vand- og vindtætte, så barnet oplever det bedst mulige resultat. På størstedelen af markedets vinterjakker kan du se på produktet, hvor vandtæt det er. Du kan eventuelt, hvis du ikke kan finde det selv, spørge en ekspedient i en fysisk butik, eller kontakte kundeservicen hos en webshop. Derfra kan du hurtigt få svar på, hvor vandtæt en given vinterjakke er.

Vinterjakken bør også være vindtæt. Det siger sig selv. Hvis ikke den er vindtæt, fungerer isoleringsevnen ikke optimalt, og vinterjakken er derfor hverken komfortabel eller praktisk for barnet. Det er jakkens praktiske egenskaber, som du bør prioritere højest i forbindelse med overtøj til børn.

Sikkerheden er vigtig

Du bør ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden i forbindelse med børneprodukter. Det gælder også vinterjakker til børn! Du har dog en sikkerhed, i og med, at de europæiske standarder for børnetøj ikke tillader løse snore i eksempelvis hætter.

Snore og andre dikkedarer bør du derfor undgå, hvis du ikke har et stort behov for dem. Det er sikkerhedsmæssigt farligt for børnene, som i forbindelse med leg kan hænge fast i forskellige genstande, og risikere eksempelvis kvælning.

Du kan med fordel også købe en vinterjakke til dit barn, som er udstyret med reflekser. Det er ikke alle vinterjakker, som har de vigtige reflekser, desværre. Der er ingen krav til, at vinterjakker er udstyret med dem. Dog bør du have reflekser, da de er praktiske i mørke. Mere information herom kan findes på forhandlernes hjemmesider, og i de fysiske forhandleres butikker.

Prioriter de praktiske egenskaber over designet

Om du bør prioritere de praktiske egenskaber over designet varierer, alt efter, hvordan og hvornår vinterjakken skal anvendes. Hvis barnet skal anvende vinterjakken i forbindelse med børnehaver og fritidsordninger, bør du prioritere de praktiske egenskaber langt højere end designet.

Det er muligt at finde både pæne og praktiske vinterjakker på markedet, men hvis du ikke kan finde en, som både designmæssigt og beskyttelsesmæssigt lever op til dine krav, bør du prioritere de praktiske egenskaber.

Hvis vinterjakken derimod skal anvendes i sammenhænge, hvor barnet gerne må være lidt pænere klædt, bør du prioritere designet. Det er derfor vigtigt, at du, inden du undersøger markedet for vinterjakker gør dig klart, hvad du egentlig er på jagt efter. Der findes mange vinterjakker til børn, så gør dig klart, om det er designet eller de praktiske egenskaber, som du tillægger mest værdi.

Share.

About Author

Comments are closed.