7 Fede Pusletasker – Smarte pusletasker til den moderne mor

0

Går du og venter på at den lille skal komme til verden, så er der meget der skal planlægges og ordnes inden den store dag. Man skal foreksempel have styr på hvilken barnevogn man skal købe, Hvilken farve børneværelset skal have og meget andet.

I denne artikel har vi fokus på pusletasker, og vi viser dig hvor du kan finde nogle af nettets bedste tilbud og udsalg netop nu. For der kan være rigtig mange penge at spare hvis bare man ved hvor man bør købe.

Husk at du nederst på denne side kan skrive en kommentar hvis du har et spørgsmål som du mener jeg kan hjælpe dig med at besvarer. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at dele artiklen på Facebook, det kunne jo tænkes at nogle i din omgangskreds også er på udkig efter pusletasker.

Set hos Smartkids.dk til 799,75

Den første pusletaske vi har fundet frem til er denne super flotte og moderne taske fra ByStroom som er i brun og har nogle rigtig store lommer og derved plads til en masse tilbehør.

Den kan let gøres rent ved bare at kører en klud henover da den er lavet i kunstskin. Der er som sagt masser af plads og på ydersiden er der et par store lommer hvor du kan have småting som nøgler eller andet.

Set hos Minegenverden.dk til 598,00

Den her pusletaske fra Wallaboo er super smart og meget anderledes i forhold nogle af de andre på denne liste. Vi har valgt at fremvise den i rød, men den kan fås i alt fra blå til lyserød.

Kvaliteten er mikrofiber-ruskind og den er super blød at røre ved. Størrelsen er 38 x 30 x 14 cm og du kan bruge den både som skuldertaske eller have den hængt op på barnevognen eller klapvognen, da den har en stor og justerbar strop.

Set hos Kids-world.dk til 799,95

Er du til flot og tidsløst dansk design så kan vi foreslå dig at kigge nærmere på mærket Gaia som har stor succes med at lave nogle rummelige pusletasker i super god kvalitet.

Husk at når du køber på Kids-world.dk så er der altid fri fragt og de har rigtig mange fede produkter derinde, alt lige fra modetøj til børn og tilbehør til mor.

Set hos Smartkids.dk til 499,75

Den næste taske er fra det danske brand Fuzzies som er kendt for at lave super god kvaltiet til nogle rigtig gode og fornuftige priser. Tasken her er i sort og kan nemt hænges rundt om barnevognen da den har en lang strop.

Husk at når du køber på Smartkids.dk så har du altid fri fragt, deres kundeservice er også rigtig god til at hjælpe dig hvis du har nogle spørgsmål som du gerne vil have besvaret inden du køber.

Set hos Minegenverden.dk til 899,00

Her ser du en rigtig luksus pusletaske til dig som kun ønsker det bedste af det bedste og noget som også kan holde til et eventuelt barn nummer to og tre.

Det smarte er denne taske kan have rigtig mange funktioner, har du for eksempel tit din bærbare eller iPad med rundt så kan du bruge den som computertaske.

Set hos Smartkids.dk til 1.499,75

Denne næste pusletaske er ikke ligefrem billig, men er du den moderne mor som gerne vil se smart og tjekket ud mens du er ude og shoppe eller gå en tur med dit barn? Så kommer du ikke udenom at SmallStuff laver nogle af de fedeste tasker overhovedet.

Modellen er i sort og der er stjerner på på fronten, indvendigt er den dejlig rummelig og har separate rum som kan bruges til opbevaring af alt fra sutteflasker, hagesmækker og meget andet.

Set hos Kids-world.dk til 299,95

Den sidste og absolut billigste af de pusletasker vi har med i vores oversigt er fra Fuzzies og er i grøn, du kan dog også finde den i blå, rød og sort.

Fuzzies er kendt for at være rigtig god kvalitet og derfor kan vi også kun anbefale dig at tage et nærmere kig på denne hvis du er på udkig efter noget der skal være billigt og helst ikke koste for meget.

Hvilken pusletaske er din favorit?

Vi vil meget gerne hører om hvilken af disse pusletasker du syntes bedst om, skriv en kommentar og kom med din helt ærlige mening. Hvis du har erfaring med nogle af disse mærker så vil vi ligeledes også gerne hører fra dig.

Mange tak fordi du læste med, og husk at du altid er mere end velkommen til at dele artiklen på Facebook. Det kunne jo tænkes at du kendte nogle i din omgangskreds som også er på udkig efter en god pusletaske men ikke ved hvor de finder de gode tilbud og udsalg.

Share.

About Author

Comments are closed.