Udendørs bordtennisbord – 2 modeller der kan holde til det danske vejr

0

Kan du godt lide at spille bordtennis? Og vil du samtidig også gerne kunne nyde det danske sommervejr, når det endelig er her?

Hvis ja, så kan det være en rigtig god idé at investere i et udendørs bordtennisbord, så du kan slå de to aktiviteter sammen.

Et udendørs bordtennisbord kan placeres rigtig mange forskellige steder, men det er dog – som udgangspunkt – en rigtig god idé, at du vælger at placere det på et sted, hvor der er så meget læ som overhovedet muligt, da en bordtennisbold ikke vejer synderligt meget og hvis vinden først får fat, så kan det godt være en anelse vanskeligt at spille bordtennis udenfor.

Du kan være heldig at ramme en dag, hvor der ikke er så meget vind, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det er en god idé at placere dit udendørs bordtennisbord et sted, hvor der er læ.

Hvis du ikke gør det, så ender det med stor sandsynlighed med, at du fortryder placeringen af dit udendørs bordtennisbord, hvis du forsøger at spille bordtennis og vinden ikke rigtigt vil tillade det. Hvis det står i læ, så er der også mulighed for at bruge det, når det ikke er helt så godt vejr.

Der er desuden også mange, der forsøger at placere et bordtennisbord, der er beregnet til at blive brugt indenfor på et udendørs sted, men det er dog meget sjældent, at der kommer noget godt ud af det, eftersom et udendørs bordtennisbord er langt mere robust og også er lavet specifikt til at skulle bruges udenfor og ikke indenfor.

Derfor bør du aldrig placere et indendørs bordtennisbord på en udendørs lokation, for hvis vinden f.eks. får fat, så går det i stykker eller hvis det en dag begynder at regne el.lign., så vil et indendørs bordtennisbord bestemt heller ikke have godt af det.

Du skal i stedet gå på jagt efter et decideret udendørs bordtennisbord, hvis du gerne vil kunne stå udenfor og spille bordtennis med din familie eller dine venner.

Der er heldigvis ikke nogen synderligt stor prismæssig forskel på indendørs og udendørs bordtennisborde, så derfor skal du ikke frygte, at du kommer til at skulle betale langt mere for et udendørs bordtennisbord sammenlignet med et indendørs bordtennisbord.

Du kommer dog nok til at betale en smule ekstra, da der bruges nogle andre materialer til et udendørs bordtennisbord, som er en kende mere robuste end de materialer, der bruges til et indendørs bordtennisbord.

Kettler Outdoor 6 bordtennisbord

I min folkeskole havde vi bordtennisborde i skolegården, og vi elskede at spille og lave turneringer imod hinanden i frikvarteret. Hen over vinteren faldt interessen dog pga. det kolde vejr, regn og sne.

Kettler Outdoor 6 er egentlig designet til udendørs brug, men kan selvfølgelig også tages med indenfor, således at det kan bruges hele året. Måske har du en lukket atriumgård eller stor havestue, hvor det kan stå. Det vigtigste, når man spiller bordtennis, er jo som bekendt at det ikke blæser for meget, så bolden flyver skævt.

Lige meget hvad, er Kettler Outdoor 6 super nemt at pakke sammen og flytte rundt på, hvis du pludselig beslutter dig for at flytte det et andet sted hen. Klap bordet sammen ved at folde de to bordplader op. Bordet fylder nu minimalt og kan let køres væk på de fire roterbare hjul, der er monteret på de midterst ben.

Skal du igang med at spille, er det blot at klappe bordet ud igen og sikre de ialt fire ben, der på bordpladerne, således at de står stabilt under brug. Bordpladerne er belagt med en vandfast antirefleks overflade, så du ikke får sol i øjnene. Vil du øve dig alene, kan du klappe den ene bordplade op og spille mod dig selv.

Under bordet er en boks til bolde.

Sponeta Active Line udendørs bordtennisbord

Modsat det ovenstående, så er dette bordtennisbord fra Sponeta udelukkende beregnet til at blive brugt udenfor, da der er tale om et bord, der er af meget robust og stærk kaliber.

Det er meget almindeligt, at det er sådanne bordtennisborde, der bliver brugt i diverse former for klubber og institutioner, da det hverken er noget, som man lige hurtigt kan pakke sammen og stikke af med eller noget, som man skal være bange for bliver taget med, når det blæser lidt for meget.

Hvis du gerne vil have et udendørs bordtennisbord, der er både professionelt og er ekstremt robust, og du er klar til, at det kommer til at optage lidt plads i haven, laden, skuret eller lignende, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Sponeta Active Line, der i øvrigt også er blevet TÜV-godkendt til Klasse B, og det betyder, at det – som sagt – også vil kunne bruges på skoler, i klubber, i institutioner og lignende.

Sponeta Active Line er blevet udstyret med en blå melaminplade, der både er cirka 10 mm. tyk og som selvfølgelig også er modstandsdygtigt overfor fugt – pladen er desuden blevet udstyret med et metalunderlag.

Ydermere, så er den underliggende profilramme blevet udført i lysegråt, galvaniseret stål i 50 mm. x 20 mm. profiler. Sponeta Active Line har ydermere også et understel og ben i galvaniseret stål, som kan boltes fast til jorden, hvilket er med til at sikre, at bordet bestemt ikke flyver nogle steder, selvom der kommer nogle store vindpust eller nogle knap så ærlige folk vil forsøge at stjæle det fra en klub, en skole eller noget helt tredje.

Sponeta Active Line er også blevet udstyret med et stationært net og beslag (netgarniture), som selvfølgelig også medfølger til bordet, så du er klar til kamp lige så snart du har modtaget dit Sponeta Active Line, fået samlet det og anskaffet dig et par bat og nogle bolde.

Hos Sponeta er man godt klar over, at det er meget vigtigt, at et udendørs bordtennisbord er solidt, holdbart og samtidig skal det også være godt at spille ved.

Der er rigtig mange, der vælger at tage på Stiga som noget af det første, når man skal på jagt efter et udendørs bordtennisbord, men man kunne faktisk lige så godt sige Sponeta, som faktisk får deres bordtennisborde fremstillet i Tyskland, for at sikre en høj kvalitet.

Du kan ikke bruge et indendørs bordtennisbord, hvis du vil have det udenfor

Der er rigtig mange, der gerne vil have et bordtennisbord, som de kan have stående udenfor, når vejret her i Danmark, hvilket bestemt også er fuldt ud forståeligt, for når det gode vejr endelig rammer landet, så skal man selvfølgelig sørge for at nyde det så meget som overhovedet muligt, hvilket du ikke kan gøre, hvis du står og spiller bordtennis inde på værelse eller inde i stuen.

Derfor er det en rigtig god idé, at du i stedet vælger at gå ud og investere i et eller andet udendørs bordtennisbord, der er lavet med det specifikke formål, at det skal kunne bruges udenfor og ikke kun inde i en stue eller på et værelse, hvilket giver dig mulighed for at nyde det gode vejr samtidig med at du kan spille bordtennis.

Det er dog meget vigtigt, at du ikke går ud og køber dig et bordtennisbord, der ikke er beregnet til at blive brugt udenfor, for det kommer der slet ikke noget godt ud af, da de med stor sandsynlighed vil ende med at blive ødelagt af vejret eller lignende.

Sådan noget skal du ikke frygte, hvis bare du sørger for at købe et udendørs bordtennisbord, som er produceret med det meget specifikke formål, at de skal kunne bruges udenfor og ikke indenfor. De er nemlig langt mere robuste og dertil er materialerne også udvalgt meget nøje for at sikre, at bordet kan holde til at stå udenfor gennem længere tid.

Sørg for at vælge dit udendørs bordtennisbord med omhu, for det kommer trods alt til at stå i din have eller lignende.

Share.

About Author

Comments are closed.