Billardkø – Spil billard med stil

0

Billard er for nogle mere end blot et spil; det er en livsstil. I Danmark har vi stor tradition for at spille billard, og har ligeledes mange professionelle spillere rundt omkring i verden. Spiller du meget billard vil du helt sikkert gerne gøre det med stil, helt ligesom de professionelle gør.

Det kan vi godt forstå – og for at du ikke skal lede i uendeligheder efter den helt rigtige billardkø, har vi her samlet en hel del til dig. Nogle er i den mere prisvenlige klasse, mens andre befinder sig i samme liga som dem de professionelle bruger til hverdag.

Når du skal vælge en billardkø er det dog vigtigt at du først og fremmest vælger en kø, som du kan lide at holde ved. Dette er nemlig altafgørende for dit spil, og har du en kø du i sidste ende ikke kan lide at bruge, vil det blot være et fejlkøb.

Søren Søgaard Poolkø Fury SV 11 Grafitti 5740

Denne poolkø er af det velkendte mærke Søren Søgaard.

Det betyder at du kan være sikker på, at det du køber rent faktisk er kvalitet og ikke blot en billig poolkø som du finder mange andre steder på internettet.

Det der gør at denne poolkø er særlig effektiv er, at den har et speedlock join.

Derudover er den også udstyret med silikone sportswrap som gør den behagelig at holde om.

Til sidst har den special fiber kappe, og det endda med flerlags tiger dup for at øge effektiviteten.

Søren Søgaard Keglekø, Søren No2

Ønsker du ikke en poolkø, men derimod en specialiseret keglekø kan denne Søren Søgaard model nummer 2 være lige det du står og mangler.

Det er en ekstrem god billardkø, som du har mulighed for at bruge til både kegle og carambolebillard. Du får derfor det hele med denne kø.

Det der kendetegner denne billardkø er at den har et trægevind, limlæder og en gummiprop.

Alt er selvfølgelig lavet af det bedste kvalitet således at den er behagelig at spille med. Selve køen er lavet af det fineste mapletræ – en træsort der er som skabt til at spille med.

Søren Søgaard Poolkø Earthlite no9 Linen Wrap

Earthlite no9 fra Søren Søgaard er en af de poolkø du bare bliver nødt til at prøve at spille med.

Den har en linen wrap, hvilket de fleste kan lide at spille med.

Uanset om du har spillet pool i lang tid eller først lige er begyndt, vil dette være en poolkø som du snildt vil kunne spille med – og selvfølgelig vinde over dine modstandere med.

Spidsen på denne kø er lavet af mapletræ, og har en dub af limlæder for at give den sidste prik over iet.

Poolkøen kan som sagt bruges af nybegyndere og mere øvede spillere, og den bliver endda også brugt af visse professionelle spillere.

Søren Søgaard Keglekø New Piranha no. 5

Står du og mangler en kø som er effektiv til både kegle- og carambolebillard?

Hvis ja, kan det være at du skal overveje at investere i en New Piranha no. 5 fra Søren Søgaard.

Keglekøen her er nemlig lavet med et trægevind der overgår dem alle, og har desuden en gummiprop der sikrer at du rammer plet hver gang.

Kvaliteten på denne keglekø er blevet skruet helt i vejret, og selvom at man skulle tro det betød at prisen også ville blive skruet i vejret er det ikke tilfældet fra det sted, vi har fundet køen.

Pidstykkelsen på denne kø er på 12 mm – og for dem der har spillet billard før ved de godt hvad det betyder.

Søren Søgaard Poolkø Tiger sort

Ønsker du en poolkø som du hurtigt og nem kan transportere frem og tilbage? Så overvej at invester i denne model Tiger fra Søren Søgaard.

Det der er det smarte ved denne model er, at den kan deles i to.

Det giver mulighed for at have poolkøen i din taske, ligesom at du nemmere kan have den med hen til turneringer eller barer hvor der er et billardbod.

Ligesom mange andre billardkøer er denne kø også lavet af marbletræ.

Den har en naturlig dub af limlæder på spidsen for a sikre at du kan få fuld kontrol over dit skud. For at øjne også har lid at kigge på, er poolkøen blevet udsmykket med et sort mønster som de fleste kan lide at se på.

Lædergrebet på denne poolkø gør desuden at du ikke føler dig frustreret når du skal til at tage et skud.

Søren Søgaard Keglekø Triton S2 no. 3

Søren Søgaard keglekø Triton S2 no. 3 er en af de bedre billardkøer, som du har mulighed for at benytte til kegle- og carambolebillard.

Da det er disse to typer billard der bliver spillet meget, kan det være oplagt at købe en kø der passer til disse to typer.

Denne keglekø fra Søren Søgaard er desuden udrustet med et trægevind, limlæder og en lille gummiprop oppe i toppen.

Alle disse tre ting er med til at sikre, at du får det bedste spil i dit liv – og at du har mulighed for at forbedre din spillestil fra spil til spil.

Søren Søgaard Poolkø Red Maple Wrap

Vil du gerne have en poolkø, som du kan transportere forholdsvis let rundt?

Så er det Søren Søgaard Poolkø Rød Maple 8-ball, som du skal vælge at investere i.

Med denne får du nemlig en enestående mulighed for at dele køen i to, og du kan derfor have den med i tasker, bilen, bussen og toget uden at der er nogen der vil blive forstyrret af længden på køen.

Søren Søgaard Salonkø Maple 140 cm

En holdbar og lækker salonkø i mapletræ fra Søren Søgaard.

Billiardkøen her er 140 cm lang, hvilket lige er over hvad de fleste gennemsnitsdanskere bruger når de skal i gang med at spille billard derhjemme eller ude på de fleste barer og diskoteker.

Da det er Søren Søgaard som har været med til at producere denne kø har vi naturligvis en skruedub på 12 mm.

Den er forholdsvis let at udskifte når den er blevet slidt helt ned.

Derudover er den også udstyret med skruelæder af den klassiske M8 type.

Søren Søgaard Salonkø Maple 130 cm

Søren Søgaard salonkø er en af de mere holdbare billardkøer som du har mulighed for at finde på det danske marked.

Skal du have en kø i din bar, diskotek eller et andet sted hvor du har en billardbord, er det derfor denne model som du skal vælge at investere i.

Køen er desuden blevet lavet af den velkendte Søren Søgaard.

Søren Søgaard sætter alt kvaliteten over alt andet, og det kan også mærkes på den måde som du holder hans køer på.

Længden på denne kø er 130, hvilket er ret standard for de fleste spillere, hvilket igen gør køen til et oplagt valg.

Søren Søgaard Salonkø Economy Split 130 cm

Søren Søgaard har ikke kun billardkøer der koster mange penge – de har naturligvis også tænkt på den spiller som bare gerne vil have så meget ud af sine penge, uden at han behøver at investere I dyre domme for at få en god kø.

Vi snakker naturligvis om denne salonkø i economy split udgaven.

Køen er en af de mere standardmodeller, og passer utrolig godt til den spiller der lige er begyndt at spille billard eller blot ønsker at forbedre sit spil med en god kø.

Da det er Søren Søgaard der har fremstillet denne kø kan du være sikker på at det er en kø i god kvalitet.

En billardkø skal være rar at holde ved

Noget af det vigtigste ved at investere i en ny kø er at tjekke om den er rar at holde ved. Når du skal i gang med et rigtigt spil billard kan det godt blive konkurrencepræget, særligt hvis du spiller mod en af dine bedre venner, som du bare ikke vil have skal vinde.

Når du køber en kø på internettet har du naturligvis ikke mulighed for at prøve den inden at du har betalt for den. Det du i stedet kan gøre er at købe køen, få den hjem og prøve den, og hvis det ikke er en kø du kan lide at holde om, kan du altid bare sende den retur igen.

Noget andet, og det er måske en lidt mere lusket tilgang til tingene, er at gå ind i en sportsforretning som sælger gode og professionelle køer. Her prøver du naturligvis køerne for at se om du kan lide at holde dem, men i stedet for at købe dem på stedet siger du bare, at du har behov for at tænke lidt over det.

Du går nu hjem og bestiller den kø du bedst kan lide på internettet – og da du handler over internettet er det ofte en pris som er meget lavere end den de vil have i butikkerne.

Uanset hvilken metode du vælger at bruge, anbefaler vi at du sikrer dig, at du kan lide at holde om køen. Spiller du meget billard er det den du ofte holder om, og det vil være træls for både dig og dit spil, hvis du ikke kunne udnytte køen på bedst mulige vis.

Share.

About Author

Comments are closed.