True North Regntøj – Regnbukser & Regnjakker Til Børn

0

Her i Danmark er det kendt for at regne og være koldt en stor del af året, det er derfor rigtig vigtigt at dine børn er klædt ordenligt på og ikke bliver kolde når de leger ude med deres venner.

I denne artikel kigger vi nærmere på True North regntøj som er kendt for at lave kvalitetstøj, der kan holde til det hårde vejr. Mange kender dem nok for deres super fede vinterjakker, men i denne artikel er det deres regntøj til børn som vi skal se nærmere på.

Set hos Smartkids.dk til 179,75

Den første regnjakke er denne til piger og er i lilla med ringe og cirkler som mønster og tryk. Der er reflekser og mulighed for at stramme ærmerne til så der ikke kommer vand eller vind ind.

Kvalitet: 100% PU med 100% polyester på bagsiden, derudover er der fleece i kraven og rigitg mange andre gode detaljer. Den er netop nu på tilbud og sat ned med hele 28% Så skynd dig endelig ind mens du stadig kan nå at spare en masse.

Set hos Smartkids.dk til 179,75

Den næste her er i ensfarvet sort og til drenge, der er både refleks i ærmerne og så hele vejen rundt i livet. På brystet er der det velkendte logo fra true North og kvaliteten er dejlig blød og ikke stiv som andre.

den er ligeledes på udsalg netop nu og vi kan kun anbefale dig at slå til med det samme da der kan spares rigtig mange penge.

Set hos Smartkids.dk til 179,75

Den her regnjakke er i pink/lyserød og er super feminin. Så hvis du har en pige der elsker at lege udenfor i alle slags vejr så er det her virkelig kvalitet til prisen.

Du kan ligeledes inde på Smartkids.dk finde de regnbukser der hører til, skulle du komme til at bestille en størrelse for stor så har du mulighed for at bytte det ganske gratis.

Set hos Smartkids.dk til 179,75

Den sidste vi har valgt at tage med er til drenge og er i farverne blå og sort. Det er en super lækker regnjakke og helt klart noget dit barn vil elske da det er virkelig god kvalitet.

Inde på Smartkids.dk har du altid fri fragt, der er en super god service hvis du skulle have brug for hjælp og generelt sender de bare pakkerne vildt hurtigt afsted – Så klik dig endelig ind og læs meget mere og find det du søger.

Hvorfor vælge True North?

True North har som sagt specialiseret sig i at lave udetøj som kan holde til det skandinaviske vejr. De bruger kun de bedste materialer og kvaliteten er altid helt i top.

Vi har før lavet en stor test af regnjakker og her var True North absolut i den rigtig gode ende, og derfor er vi heller ikke bange for at anbefale dem til alle som spørger om hvor gode de egentlig er.

De har et stort udvalg og er rigtig gode til at bruge en masse forskellige farver. Det vil derfor få dit barn til at lyse op som en lille stjerne på en ellers våd og kedelig dag med masser af regn og blæst.

Kan det svarer sig at købe online?

Lad os sige det ganske kort, man kan ofte finde rigtig mange gode tilbud online, men dermed ikke sagt at det altid er billigst. Vi vil derimod foreslå dig at starte med at gå ud i en butik i dit lokal område og kigge lidt på regntøj fra True North.

Her kan du selv mærke kvaliteten og finde frem til de rigtige størrelser og hvad der klæder dit barn bedst. Når du har fundet frem til det hele bør du gå hjem på nettet og lave en lille prissammenligning og se hvor der egentlig er de bedste udsalg.

Det er rigtig nemt at finde tilbud på nettet og hvis du bruger denne metode kan du spare rigtig mange penge fremover. Det kan jo også bare være det viser sig at den lokale børnetøjs butik var billigst og så tager du jo bare der ud og køber det.

men som altid bør man ikke bare købe det første og bedste sted, man bør lige slå koldt vand i blodet og undersøge hvor priserne er bedst. Ellers kan man hurtigt komme til at betale overpris og det er jo dyrt nok at have børn så man må spare hvor man kan.

Hvor finder jeg endnu flere gode tilbud?

Ud fra det regntøj vi har skrevet om her, i denne True North Regntøj artikel, har vi lavet nogle links til hvor vi mener du bør købe det, du kan eventuelt klikke dig ind på de links og se om der ikke skulle være noget der kunne friste dig.

Ellers prøv og kig lidt rundt på nogle af de andre store webshops med børnetøj, du kan helt sikkert finde en masse godt på dem også.

Share.

About Author

Comments are closed.