Ticket To Heaven Regntøj til børn – Er det pengene værd?

0

Nu er det endelig blevet forår og det betyder også at dine børn vil lege meget mere ude og være sammen med deres venner. Der er ikke noget bedre end at se når de små hygger sig og har det godt.

Men her i lille Danmark kan vejret hurtigt skifte og det fine forårs vejr kan hurtigt blive til regn og mere køligt. Foråret er meget ustabilt og man kan ikke rigtig vide hvordan vejret vil blive, så det er vigtigt at man har noget regntøj klar til sine børn hvis himlen pludselig skulle åbne sig op.

I denne artikel, om Ticket to heaven regntøj til børn, viser vi dig alt det bedste fra Ticket To Heaven, vi viser dig hvilke webshops der har de bedste tilbud og hvor du generelt kan spare mest. Så læs med og se om der ikke også er noget der kunne friste dig.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Det første smarte sæt vi har taget fat på har en masse fantastiske farver og vil få dit barn til at lyse op selv på en kedelig og våd regnvejrsdag. regnbukserne er i rød og har seler så de ikke falder ned.

Regnjakken er i multicolor eller multi farve om du vil og har farverne rød, orange, gul, blå, grøn og sort. Der er reflekser på både ærmer og ben så de kan ses.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Det næste regnsæt er dette som er identisk med det ovenstående det er blot til drenge og har nogle mere drengede farver såsom sort og mørkeblå. Det er ligeledes med striber på jakken og mulighed for at snører til omkring benene så vandet ikke kan komme ned i støvlerne.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Det her sæt er en personlig favorit det har stjerne på jakken og er generelt bare super flot og lækkert. Stjernerne er i grøn, blå og hvid mens selve regntøjet er i sort.

Stort set alle drenge vil elske dette sæt da det er unikt og vil skille dit barn udfra mængden. Vil du læse mere så klik dig ind på Smartkids.dk – Der er et stort udvalg og altid nogle fantastiske priser og tilbud at vælge imellem.

Set hos Kidsworld.dk til 399,75

Det her regnsætter til piger er også med stjerner og kommer i nogle mere feminine farver såsom lyserød, pink, rød, lyseblå og hvid. Det er super lækker kvalitet og har du en pige så vil hun elske at lege ude i dette sæt regntøj.

Inde på Smartkids.dk kan du ofte finde rigtig mange varer på udsalg så vi kan kun anbefale dig at gå ind og kigge da der helt sikkert også er noget til dit barn.

Set hos Kids-world.dk til 349,95

Det næste sæt her har vi fundet inde på Kids-world.dk det er ensfarvet lilla har en masse blomster på regnjakken. Blomster tryk på regntøj er typisk noget piger elsker – sættet er 100% vandtæt og lavet i blød gummi.

Sættet er testet til et vandsøjletryk på 3.000 – Derudover kan hætten tages af og der er stropper til støvlerne og mange andre rigtig gode detaljer.

Set hos Kids-world.dk til 349,95

Det næste sæt er til rigtig drengerøve, det er lavet med tern på jakken og er bare super sejt. Bukserne er i sort mens jakken har lidt flere farver i selve ternene.

Ved at købe på Kids-world.dk får du altid fri fragt og så er de super hurtige til at levere du kan derfor forvente at have din pakke indenfor 1-3 dage. Derudover har du altid 14 dages fuld returret hvis du skulle ønske at bytte.

Hvem er Ticket To Heaven og hvorfor vælge dem?

Ticket To Heaven er en dansk mode succes det startede ellers helt anderledes. Faktisk startede det med at ejeren importerede dyner hjem fra Østen, det blev aldrig den helt store succes og derfor skiftede de retning mod børnetøj.

Deres fokus var primært overtøj og ude tøj til de små, det blev straks en rigtig stor succes og ordrene begyndte langsomt at komme ind. Pludselig gik det hurtigt og i dag er de et af de mest handlede mærker indenfor jakker, vinterjakker, flyverdragter og altså regntøj til børn.

Man kan tydeligt genkende Ticket To Heaven da de bruger en masse fantastiske farver og krydre det med god kvalitet samt en masse fede tryk.

Hvis du har et aktivt barn som elsker at være ude og lege med vennerne uanset om det regner eller sneer, så kan vi kun anbefale Ticket To Heaven da de virkelig laver noget super lækkert modetøj.

Købe Ticket To Heaven Regntøj til børn online eller i butik?

Flere og flere vælger at handle online men der er stadig en hel del som ikke gør det. De mener det er for besværligt og at de jo ligeså godt kan tage ned i den lokale børnetøjs butik for at finde hvad de skal bruge.

Det er sikkert også rigtig nok men lad os da lige komme med et lille tip. Du kan eventuelt tage ned i butikken og kigge lidt og finde frem til det du ønsker. Her kan du mærke kvaliteten og røre ved det selv, derefter kan du tage hjem og åbne computeren.

Her skal du så søge på hvor du kan finde det billigst, så du kan med andre ord meget hurtigt og nemt danne dig et overblik over hvem der egentlig er billigst og hvor man spare mest muligt.

Før i tiden har du måske været vand til at skulle starte bilen og kører rundt fra butik til butik og indhente tilbud, hjemme foran computeren er det trods alt hurtigere og du spare jo en del penge på benzin.

Hvad er dine erfaringer med Ticket To Heaven?

Her til sidst vil vi meget gerne hører om dine erfaringer med Ticket To Heaven, har du været glad for det og hvordan var kvaliteten. Alt er velkommen så skriv endelig din helt egen lille anmeldelse der er helt sikkert mange mødre der kan bruge den.

Du kan selvfølgelig også skrive hvis du har andre spørgsmål som du mener vi kan hjælpe dig med. Husk at du også kan dele artiklen på Facebook, det kunne jo tænkes du kendte nogen som også var interesseret i at købe regntøj til deres børn.

Share.

About Author

Comments are closed.