Regntøj Til Børn – Test af regnjakker og regnbukser!

0

Når de regnfyldte dage nærmer sig, er det tid til at erhverve sig noget ordentligt regntøj, så man er klar til de våde dage. Men det kan være svært at overskue de mange forskellige produkter, mærker og designs på markedet.

For at gøre processen nemmere, har vi samlet en række tips, som du med fordel kan anvende, når du skal købe regntøj til børn.

Børn, som bevæger sig udendørs i efteråret, bør være udstyret med fornuftig påklædning. For dårlig påklædning kan medføre uventet sygdom, og flere dage, som skal tilbringes ufrivilligt under dynen.

Regntøj mindsker risikoen for uventet sygdom. Derfor er det en fordel, hvis du køber et sæt fornuftigt regntøj din børnene. Brug eventuelt følgende tips som supplement i din søgen efter det perfekte sæt regntøj til børnene.

Hvis du har spørgsmål til denne artikel så husk at du længere nede kan skrive en kommentar, vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Color Kids blå regntøj – Til drenge

Her ser du et rigtig lækkert sæt regntøj til børn fra Color Kids, der er ingen tvivl om at kvaliteten er helt i top, sættet er både åndbart, vandtæt og vindtæt.

Der er ligeledes velcrolukning i både fødderne og ærmerne og der er virkelig tænkt meget over selv de helt små detaljer.

En af de gode ting ved at handle hos Smartkids.dk er at der er gratis levering, leveringstiden er samtidig utrolig hurtig og du har altid en 30 dages fuld returret.

Klik dig ind og se de mange gode tilbud til både drenge og piger, der er et utrolig stort og varieret udvalg derinde og alle de kendte mærker.

Color Kids rød regntøj – Til Piger

Når regnen plasker ned midt i efteråret så skal børnene stadig ud og lege, der er ingen grund til at holde dem inde så længe de bare har noget pratisk og fornuftigt tøj på til omstændighederne.

Derfor er det vigtigt at du køber noget regntøj i rigtig god kvalitet og noget som kan holde til at barnet hopper i disse vandpytter og slår sig løs på legepladsen.

Dette smarte sæt fra Color kids har en masse flotte farver og trekanter som tryk, der er velcrolukning i både arme og ben og så føles sættet utrolig let for barnet.

En af de smarte ting er at det kan spændes godt til så det sidder tæt til barnets krop, når det så bliver større så kan du løsne gradvist og på den måde sørger du for det altid føles behageligt.

Ticket Outdoor – Blå og Sort – Til Drenge

Super lækkert sæt regntøj i nogle dejlige farver. Der medfølger både regnbukser og regnjakke og sættet er netop nu på tilbud, så klik dig endelig ind og læs meget mere.

Det gode ved netop dette sæt er at størrelsen kan justeres, samtidig er der elastik i taljen der gør at bukserne ikke ryger ned men bliver siddende hvor de skal.

Alle sømmene er tappede og det er selvfølgelig både åndbart samt vind og vandtæt. I test har man fundet frem til at dette sæt har en åndbarhed på 5000gm og et vandsøjletryk på 5000mm.

Når dine børn har været ude at lege hele dagen og de kommer hjem drivende våde og med mudder op til ørerne, så kan du let og hurtigt smide sættet i vaskemaskinen ved 40 grader og så er det klar til brug igen dagen efter.

Ticket Outdoor – Pink med stjerner – Til Piger

Hvis der er noget som små piger elsker så er det uden tvivl stjerner og hjerter og andre ting som gør det mere personligt, dette sæt regntøj fra Ticket Outdoor er både sødt og så holder det dit barn tørt.

Regnbukserne er pink og har seler som hjælper med at holde bukserne oppe. Ligeledes er der stropper i benene som sørger for at bukserne holdes på ydersiden af gummistøvlerne.

Så hvis din pige godt kan li en farverig jakke og bukser så er der ingen tvivl om at hun vil blive utrolig glad for at rende udenfor og lege i regnvejret i netop dette sæt.

CeLaVi – Basic Sort – Til drenge

CeLaVi er et af de mærker som på rekordtid er blevet blandt de absolut mest anerkendte og roste overhovedet, det skyldes ikke mindst deres altid lækre kvalitet og gode priser.

Dette regnsæt til drenge har alt hvad du har behov for, der er velcrolukning samt fleece i halsen så barnet ikke kommer til at fryse.

Det er utrolig nemt og enkelt at rengøre, faktisk skal du bare vende vrangen på det og vaske det ved 40 grader. Det må dog ikke hverken tørretumbles eller centrifugeres da det kan skade regntøjet.

Klik dig ind på link og se mange flere rigtig gode tilbud, der er helt sikkert også noget til dig og kollektionen dækker til både drenge og piger.

Småfolk – Apples i Lilla – Til Piger

Småfolk er et af de absolut bedste mærker overhovedet på markedet, det er dansk kvalitet og design hele vejen igennem og det er derfor de mange mødre og børn elsker netop Småfolk.

Deres kollektioner er altid meget friske, bruger mange motiver og mønstre. Denne regnjakke er lilla og har æbler på fronten, det samme gør sig gældende på bukserne.

Regntøjet indeholder IKKE phthalater, PVC eller nikkel. Det er en af de rigtig gode ting ved at vælge danske mærker, de bliver ofte kontrolleret og du får altså virkelig god kvalitet, og der bliver tænkt meget over de små detaljer som vi alle ved gør en stor forskel på om det er netop det vi køber eller ej.

Hummel Fashion sort – Til Drenge

Hummel er et af de største danske mode brands, det startede med at de lavede udelukkende tøj til sport, men i dag er sortimentet meget større og dækker meget mere.

Med tiden har de også udvidet til at dække børnetøj og her er det især deres regntøj og regnstøvler som er utrolig populært

Dette helt enkle sorte sæt med de velkendte Hummel mønster på armene er utrolig let og er samtidig både vind og vandtæt og nemt for barnet at ånde igennem.

Klik dig endelig ind på siden nu hvor ud kan læse meget mere om Hummel og alle de andre kendte mærker, der er netop nu en masse gode tilbud som du bør kigge nærmere på.

Hummel Fashion – Lilla – Til piger

Som forældre kan det ofte være rigtig svært at vælge overtøj til sine børn, mens børnene måske gerne vil have noget der ser smart og godt ud så tænker man som forældre mere over de rent praktiske ting.

Men det behøves man nu ikke tænke så meget over, så længe man bare vælger Hummel. Her er der nemlig tænkt på alle de praktiske ting og så har de samtidig stor sans for det moderne og de rigtige farver.

Vi kan kun anbefale Hummel da de lever op til deres forventninger hver gang, så hvis du har et aktivt barn der elsker at lege ude når regnen pisker ned, så vælg Hummel, du vil ikke fortryde det.

Mikk-Line – Army Grøn – Til drenge

Hvis der er noget som alle drenge elsker så er det uden tvivl at lege soldater og røver og alt hvad der har noget med militær at gøre er spændende.

Dette army grønne sæt fra Mikk-line er utrolig lækkert og sidder fantastisk på kroppen, det har samtidig et vandsøjletryk på 8000mm.

Gå endelig ind på websiden og læs meget mere om de forskellige størrelser og farver. Der er altid en masse gode udsalg og du kan helt sikkert også finde noget billigt derinde. Samtidig med det så er der gratis fragt og leveringstiden er utrolig hurtig, der er alle de kendte mærker samlet på et sted, så du behøves ikke besøge flere shops.

True North – Lilla – Til piger

Det kan nogen gange være rigtig svært at finde ud af hvornår man skal skifte flyverdragten ud med en regnjakke, for i Danmark kan vejret skifte utrolig hurtigt.

Nogen gange kan det være utrolig koldt og andre dage kan det være mere mildt, og man vil jo helst gerne klæde sine børn bedst muligt på så de ikke lider ubehag af vejret og tøjet.

Det kan derfor med fordel være en god ide både at have en flyverdragt og regntøj i børnehaven så pædagogerne selv kan bedømme hvad der er bedst for dit barn lige præcis den dag.

Så hvis du mangler en billig regnjakke så kan vi kun anbefale denne da den er utrolig lækker i kvaliteten og der er samtidig masser af reflekser så barnet kan ses selv på en mørk og kedelig vinter aften.

Sådan vælger du regntøj til dine børn

Som du kan se er der rigtig mange mærker at vælge i mellem, men der er bestemt også mange andre ting som er utrolig vigtigt at have styr på, her kan du læse nogle af dem og blive klogere på hvad du skal vælge.

Billigt eller dyrt regntøj til børn?

Tøj af alle former og slags varierer ufatteligt meget i pris. Det er derfor vigtigt, at du har gjort dig nogle indledende overvejelser omkring dit budget til regntøj. Det skal ikke koste det hvide ud af øjnene, og ej heller være for billigt, og gå på kompromis med kvaliteten. Det handler om, at finde den helt perfekte kombination, og dermed det rigtige sæt regntøj.

For at kunne vurdere, hvilke faktorer du bør have ekstra fokus på, er det vigtigt at du gør op med dig selv, i hvilke situationer regntøjet skal anvendes. Det er netop situationerne som afgør, om du skal kigge efter et billigt eller dyrt sæt regntøj til dit barn.

Det indledende arbejde er derfor alfa omega i forbindelse med køb af regntøj til børn.

Hvis dit barn kommer til at anvende regntøjet ofte, bør du investere lidt mere i regntøjet, for at få et sæt i god kvalitet. Jo oftere regntøjet skal bruges, jo vigtigere er kvaliteten og komforten. Hvis barnet befinder sig udendørs flere timer dagligt, kan det være en fordel med et sæt regntøj, som har kostet lidt mere, og derfor også er bedre, hvad kvaliteten og komforten angår.

Hvis regntøjet blot skal anvendes et par gange om ugen eller mindre, bør du have ekstra fokus på det billige regntøj. Du bør dog altid have in mente, at de billige af slagsen ikke altid er blandt markedets bedste. Bevares, du betaler i nogle tilfælde for mærket, men det er langt fra altid.

Det skal dog understreges, at du sagtens kan købe et dyrt sæt regntøj til dit barn, som er i høj kvalitet, selvom det ikke anvendes dagligt.

Regntøj til børn skal være vandtæt

Regntøj skal være vandtæt. Det skal der ikke herske tvivl om. Det er formålet med regntøj, både hvad angår tøjet til børn og voksne. Hvis ikke det er vandtæt, er regntøj både upraktisk og overflødigt. Det er derfor vigtigt, at netop det regntøj du vælger er så vandtæt som overhovedet muligt.

Den bedste måde at undersøge dette på, er at forhøre dig hos en hos den butik, hvor du ønsker at købe regntøjet. Her kan du i samme forbindelse stille opfølgende spørgsmål angående regntøjet, så du ikke ender med at købe det forkerte produkt. En mulighed, som du bør udnytte til dets fulde, så du ved mest muligt om netop det sæt regntøj, som du køber til dine børn.

Hav miljøet in mente

Der er et større fokus end nogensinde før på miljøet, både hvad produktionen af tøj angår, men også anvendelsen af tøjet. Det gælder også regntøj, hvor du med fordel kan vælge en række materialer over andre, så du skåner miljøet under anvendelse af regntøjet, samt når du vasker det.

Miljøstyrelsen anbefaler, at du fravælger blød PVC-plast. Du bør i stedet vælge tekstil, nylon eller PUR, som under anvendelse ikke belaster miljøet. Det er op til dig selv, som forbruger, hvorvidt du vælger miljøvenlige materialer eller ej. Du kan læse mere om miljøvenligt regntøj til børn på nettet.

Køb aldrig regntøj før du har prøvet det

Det anbefales med stadig flere produkter, at du ikke køber dem, før du har prøvet dem i praksis. Det er der en grund til, og du bør derfor også lade barnet prøve regntøjet, inden du køber det. Det kan prøves i langt de fleste forhandleres butikker, vel at mærke uforpligtende. Der er derfor ingen grund til, ikke at prøve regntøjet inden købet finder sted.

Du bør undersøge alle regntøjets egenskaber. Er regntøjet stort nok, er det vandtæt nok og kan du samtidig have tøj på indenunder? Alle sådanne spørgsmål bør du få besvaret inden du køber regntøjet. Det kan virke mærkeligt, men det betaler sig på længere sigt, at have gjort forarbejdet ordentligt.

Share.

About Author

Comments are closed.