Puslekommode til dig, dit hjem og din baby

0

Når man bliver forældre, er der en masse ting man skal tænke på. Derfor er det ekstra rart at få en ting mindre at tænke på, og det er hvor man skal skifte barnet.

Når man har en puslekommode behøver man ikke spekulerer over, om der er plads på toilettet til at barnet kan blive skiftet, for det er nemlig ligegyldigt om det står på toilettet, eller på et værelse.

En lettere hverdag

En puslekommode er godt at have, så man kan skifte sit barn, og når først man har det, giver det en meget lettere hverdag. En puslekommode kan nemlig indeholde forskellige ting, som f.eks. skuffer, hylder også er der et blødt liggeunderlag til babyen.

Fem forskellige puslekommoder

Der er mange forskellige puslekommoder, som kunne være interessant for dig, men det er altid svært at vælge. Derfor er der her nedenunder fem gode beskrivelser af fem forskellige puslekommoder, som kunne være noget for dig.

Puslekommode – Somnio

Kan du godt lide en puslekommode, som har en flot design af træ? Kan du godt lide skuffer og flotte håndtag, som er lette at rengøre? Så er denne Somnio puslekommode lige noget for dig.

En flot puslekommode i god kvalitet

Med denne puslekommode får du en puslekommode i høj kvalitet der er lavet i massivt Ask.  Der er tre skuffer, hvor håndtagene er lavet i metal også er de meget lette at rengøre, da de er lange og uden riller heller huller.

Mere end blot en puslekommode

Selvom det er en puslekommode, kan pusledelen tags af, så det faktisk bliver en ganske almindelig flot kommode. Kommoden er udstyret med soft close og den måler 115 x 81 x 99 cm.

Puslekommode – Jill

Kan du godt lide et stilrent look, og en flot puslekommode? Er du mest til små håndtag, og en let rengøring? Så er denne Jill puslekommode lige noget for dig.

Jill puslekommode – et godt valg

Med denne Jill puslekommode får du en flot stilren puslekommode i hvid.

Den er i rigtig høj kvalitet og med drejeknapper i rustfrit stål, som er lette at rengøre. Der er 3 skuffer i den ene side, og i den anden side er der et åbent rum.
Denne puslekommode kan også laves om til en ganske almindelig kommode.

Ekstra information

Denne puslekommode er ikke med puslepude, så den skal bestilles separat. Puslekommoden måler 83 i puslehøjden.

Puslekommode Karolin

Har du fået dig en lille prinsesse, som du gerne vil give en sød puslekommode der minder om hende? Så er denne Karolin puslekommode lige noget for dig.

En rigtig prinsesse

Med denne puslekommode fra Karolin vil din pige føle sig som en rigtig prinsesse. Den er yndig og rigtig funktionel i enorm god kvalitet. Den er fremstillet af hvid og rosalakeret, massivt gran med hånddrejede ben og knopper. Det helt færdige look kommer sig af den guldmalede krone, som passer perfekt til prinsessen og hendes værelse.

Der er to små skuffer og tre store skuffer også er der en aftagelig pusleplade så puslekommoden kan blive til en almindelig kommode. Puslekommoden måler 108 x 92 x 48 cm og 75 cm med puslestykket.

Puslekommode Felix

Er du mere til det lidt ældre look og noget der ikke roder for meget? Så er denne Felix puslekommode lige noget for dig.

En god løsning

Denne puslekommode fra Felix er en god løsning, hvis du gerne vil have at kommoden skal bruges til noget andet bagefter. Den er lavet i Massiv Gran og er honningfarvet og voksbehandlet. Den måler 92 x 75 x 102 cm.

Der er 3 skuffer og et åbent rum, så der er massere af plads til bleer og cremer, også er der self-soft-close. Under pusledelen er der en god hylde, som du kan bruge til opbevaring udover skufferne og skabet.

Pulsebord Sigikid

Vil du gerne at din puslekommode skiller sig lidt mere ud fra mængden, og har en masse gode farver, som matcher? Kan du godt lide, at alting ikke er kedeligt og stilrent med kun en farve? Så er denne Sigikid puslekommode lige noget for dig.

Sigikid puslekommode – et farverigt valg

Med denne puslekommode, får du en puslekommode der har farverne orange, grøn og hvid, også kanterne der i valnødde farve. Det er en virkelig lækker kommode, som giver dig en masse gode muligheder.

Der er 3 hvide skuffer, hvor du kan opbevarer bleer, cremer osv, og på siden er der 6 fantastiske lommer i de friske farver grøn og orange, som du også kan bruge til opbevaring.

En lettere løsning for dig

Med massere af plads og en puslekommode der måler 99 cm i højden og 117 cm i bredden, er der ikke noget mere tiltrækkende end en let rengøring. Denne kommode er let at rengøre, og det kræver blot en fugtig klud at tørre over med, og en tør klud at tørre efter med.

Fandt du din nye puslekommode?

Nu da du har læst alle fem beskrivelser igennem, så håber vi at du har fundet den puslekommode der passer bedst til dig og dit barn. Hvis du stadig er i tvivl kan du altid søge mere information om de forskellige pusleborde, og blive endnu mere klogere på dit valg, inden du træffer beslutningen.

 

Share.

About Author

Comments are closed.