Partytelt – Find et festtelt alle kan være i

0

Vi  præsenterer her nogle lækre festtelte til dig, som gerne vil i gang med at arrangere den næste fest, som alle vil komme til at huske. Vi har naturligvis samlet de partytelte vi mener du ikke kan undvære, og for at ramme så bredt som muligt, har vi fundet nogle telte i forskellige størrelser.

Det er vigtigt at du finder det perfekte partytelt, da teltet kommer til at være centrum for din fest. Hvis du vælger et for lille festtelt vil menneskerne ikke have mulighed for at få godt med plads til at sunde sig på, ligesom at et for stort telt kan vise at dine ambitioner var for høje ift. til de gæster der kom.

Nogle partytelte har det også med at virke meget rungende, hvis de er for store eller lavet af noget bestemt materiale. Her har vi fokuseret på materiale der kan have den modsatte effekt, således at i ikke føler at teltet vil generer jer i løbet af jeres fest.

Ligesom med et hus, er det vigtigt at der er godt med lys inde i teltene. Derfor har vi fundet nogle festtelte der har store og flotte vinduer, som giver dine gæster og dig selv mulighed for at få luft ved at kigge ud af dem. Om aftenen er det nemt at få teltene til at lyse op.

Når du køber partytelte er det ikke nødvendigvis prisen du altid skal kigge på. Det er naturligvis dejligt når vores ting er billige, men i dette tilfælde vil kvalitet være meget mere værd end kvantitet.

Partytelt 5x4m med en kraftig teltdug og 4 vinduer

Dette partytelt giver dig mulighed for at invitere alle dine venner og din familie til den store fest. Partyteltet egner sig bedst til en havefest i løbet af sommeren, da der er en stor dør.

Holder du festen om vinteren er det vigtigt at du finder noget der kan lukke dette store hul, således at dine gæster ikke sidder i træk.

Sidestykkerne på dette telt er udstyret med store og lækre vinduer. Dette betyder at du vil få godt med lys helt indtil at solen er gået ned. Det anbefalet at teltet opstilles på en måde der gør at solen ikke skinner direkte ind igennem vinduerne.

Vil du gerne have at dine gæster har godt med plads til at kunne bevæge sig på, kan der være plads til 21 personer. Dette er også hvad forhandleren anbefaler at du sætter i hvert telt.

Her er det nemlig vigtigt at huske på, at om sommeren kan det blive meget varmt for os danskere, og hvis vi sidder klemt vil vi blot komme til at svede endnu mere.

Dette telt er lavet af kraftig PE, mens rørene i teltet er lavet af galvaniseret stål. På denne måde er du sikret 100% på at teltet holder det den kan.

Partytelt 5x4m med 8 vinduer og kraftig teltdug

Dette partytelt har samme størrelse som det vi beskrev før. Den store forskel er dog at dette partytelt har mange flere vinduer, nemlig hele 8 store vinduer. Derudover er teltdugen ekstra stærk og kan derfor bruges selvom at det stormer udenfor.

De ekstra vinduer gør at der kommer ekstra lys ind i teltet. Skulle det være en meget mørk dag er det vigtigt at få udnyttet alt det lys som solen kan komme med, og det kan dette telt uden problemer.

De mange vinduer gør det dog svært at skjule en skarp lys, men dette er næppe det store problem hvis blot gæsterne hygger sig i hinandens selskab.

Udover at du får bedre lys vil du også opleve at der er et meget bedre indeklima i et telt med mange vinduer kontra et telt hvor der ikke er så mange vinduer.

Dette er blot menneskets natur, for vi kan ikke lide at føle os spærret inde, og skulle du fylde teltet helt op er vinduerne redningen.

Stort partytelt 5x10m med 10 store vinduer

Ønsker du et sted at holde sommerens fester? Ja så er dette partytelt det du står og mangler. Der hvor dette telt skiller sig meget ud af de to andre vi har nævnt indtil videre er, at dette telt er aflangt.

Der vil være flere pladser til gæsterne, ligesom at der er mulighed for at lave et buffet-bord for enden af teltet.

Langt med teltet er der masser af vinduer således at ingen af dine gæster vil føle sig indeklemt.

Der er plads til omkring 56 mennesker, så uanset om du vil invitere dine venner, familie eller begge dele er der plads nok til dem. Vinduerne er formet som flotte og lidt gammeldagsvinduer, som optimere lyset fra solen ekstra meget.

Partytelt med bundramme

Lækkert partytelt som du ikke vil komme til at fortryde, at du har købt.

Dette partytelt er 5×8 meter stort, og er derfor mere aflangt end kvadratisk. Med dette telt følger der en lækker bundramme som du kan ligge ned. Bundrammen gør at du blandt andet har mulighed for at bruge teltet selvom at det er lidt koldt udenfor.

Teltet vejer 90 kilo samlet, hvilket er i den lette ende for disse telte.

Grunden til den store vægt er at rørene er galvaniserede, som gør at teltet bliver ekstra stabilt samtidig med at det gør det meget nemmere at sætte teltet op.

Køber du fra denne leverandør får du lynhurtig levering – så skulle du være ude i sidste øjeblik er der stadig en mulighed for at få den hjem hurtigst muligt.

Partytelt 6x12m

Lækkert og billigt partytelt til den fest du gerne vil holde. Hvis du holder en god fest med dette telt er det helt sikkert noget de fleste vil huske.

Størrelsen på dette telt er 6×12, hvilket er den perfekte løsning hvis du ønsker at der skal komme mange gæster.

Dette telt er ligeledes beskyttet mod at gå i stykker på grund af hård vejr eftersom at det er forstærket på alle de steder der kunne være udsatte. Derudover er teltet også sikret mod brand og ild.

Dette gør naturligvis at prisen er højere end de andre, men i forhold til hvad du får ud af at købe dette telt, kan prisen sagtens forsvares.

Pagode partytelt

Elsker du at der er højt til loftet? Hvis ja, kan det være at du skulle investere i dette pagode partytelt. Her får du nemlig ekstra højt til loftet end du gør i et almindeligt partytelt.

Derudover ser teltet også mere nydeligt og indbydende ud, end hvad de andre telte i vores sortiment gør.

Med dette telt får du dog også ekstra stabilitet, som gør at teltet ikke ryster selvom at det skulle storme meget udenfor. Teltet er derfor både brugbart om sommeren og om vinteren.

Det er nemt at slå dette telt op, ligesom at det er nemt at tage teltet ned efter brug.

Ligesom med mange af de andre telte er dette telt udstyret med ekstra stærke rør, som gør at teltet ikke gynger. At have et stabilt telt er nødvendigt for at kunne holde den gode fest.

Partytelte til den store fest

Skal du bruge et partytelt, er vores førnævnte telte de bedste du kan finde på markedet. Uanset hvilket partytelt du vælger, kan du være sikker på at du har plads til alle.

Når du skal finde ud af hvilken størrelse du skal købe, skal du blandt andet tænke på om der skal være dans, tag selv bord eller noget helt tredje. Det er også en god idé at holde øje med vejrudsigten, for hvis de kloge hoveder siger at det vil blive regnvejr, er det vigtigt at have et telt der kan dække alle uden at i føler jer klemt.

Som en fingerregel kan du godt sige at 5x4m kan holde 21 personer. Skal du holde en fest hvor der kommer 100 personer, skal du derfor ud og have 5 af de selvsamme telte. At have flere telte stående på en plads er blevet mere moderne, da det giver folk mulighed for at gå rundt mellem teltene for at snakke sammen.

Men hvad kan du egentligt bruge et festtelt til? Som vi ser det er mulighederne mange, og i dag er det ikke unormalt at have et partytelt til en normal fest, et bryllupsfest eller til fødselsdage for de unge.

Et partytelt får dig som udgangspunkt også tættere på naturen. Du er i hvert fald sikret frisk luft, da du ikke kan forhindre dette i at komme ind i teltet, men selve det at være i et telt gør også at du blot føler dig som et udemenneske.

Som vi nævnte tidligere kan regnvejr godt være med til at gøre festen lidt kedelig – dog skal du vide at regnvejr også kan gøre festen meget mere hyggelig. Igen afholder det af hvor mange i er, men at sidde og spise og nyde hinandens selskab mens man hører på regnens larm er bare en god følelse.

Har du spørgsmål omkring vores telte er du velkommen til at kontakte os – og ellers ønsker vi dig held og lykke i jagten på dit telt.

 

Share.

About Author

Comments are closed.