Legetårn – Børnene vil elske disse legetårne!

0

Jungle Gym HUT legetårn, komplet

Leder du efter et solidt legetårn, der blandt andet udmærker sig ved sin ekstra brede canvas overdækning, der er med til at gøre det respektive tårn lidt mere “huleagtigt”, hvilket langt de fleste børn vil være særdeles vilde med, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Jungle Gym HUT.

Det er både solidt og det har en canvas overdækning.

Tårnet er blevet udstyret med en skrå trappestige, der fører op til opholdsplatformen og en 2,4 meter lang rutschebane, som ethvert barn vil kunne have mange timers sjov med.

I bunden af Jungle Gym HUT finder du desuden en rigtig god sandkasse, som – i kraft af opholdsplatformen – får både skygge og overdækning, hvorfor du ikke skal frygte for solens stråler på dine børn eller dit barns vejene.

Du skal dog være opmærksom på, at Jungle Gym HUT vil blive leveret som et komplet gør-det-selv-sæt. I pakken finder du selvfølgelig alt det, der skal bruges til at opføre dit eget eksemplar af Gym HUT fra Jungle.

Det inkluderer blandt andet følgende: blå, vejrbestandig canvas i ekstra bredde, en trappestige, en gul rutschebane på 2,4 meter, ramme og bund til sandkassen, et net til overdækning af sandkassen, høvlet trykimprægneret træ med afrundede kanter såvel som åndgreb, flag, møtrikbeskyttere, bor, vejledning og meget mere.

Du skal derfor bare selv sørge for almindeligt håndværktøj.

Jungle Gym COTTAGE legetårn, komplet

Du kan selvfølgelig sagtens få leveret et komplet legetårn, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at du vil være langt bedre tjent med at bygge det på egen hånd, da det vil give et langt bedre resultat og du er dermed også sikret, at det ikke vil gå i stykker under transport el.lign.

Her er der tale om en komplet Gør-det-selv-pakke, der selvfølgelig også inkluderer en meget udførlig montagevejledning, der sikrer dig, at du vil kunne opføre dit Jungle Gym COTTAGE på perfekt vis, så det står klart til at dit barn eller dine børn kan få stor glæde af det.

Der medfølger naturligvis alt, hvad der behøves, for at kunne samle det respektive legetårn, men du skal dog selv sørge for at have det nødvendige værktøj klar.

Jungle Gym COTTAGE vil blive leveret inklusiv trykimprægneret krom og arsen fri fyrretræ, der er høvlet på 4 sider. Træet har selvfølgelig også fået afrundede kanter, hvilket blandt andet er med til at sikre, at dit barn eller dine børn ikke får splinter i fingrene el.lign.

Det medfølgende træ har desuden de følgende dimensioner: stolperne måler 68 mm. x 68 mm., de medfølgende reglar måler 34 mm. x 58 mm. og brædderne har dimensioner, der lyder således: 16 mm. x 95 mm. Der medfølger naturligvis også en rutschebane, der har en længde, der lyder på hele 3 meter, og en flot, grøn farve.

Jungle Gym Legetårn Casa m/swingmodul komplet

Hvis du gerne vil give dit barn eller dine børn det bedste af det bedste, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Jungle Gym Legetårn Casa, som ikke blot er et ganske almindeligt legetårn, men derimod er der tale om et legetårn, der også er blevet udstyret med et såkaldt swingmodul, der selvfølgelig er udført i træ.

Selvom dette nærmest burde være nok, så er det faktisk ikke det hele, for hvis du vælger at købe et Jungle Gym Legetårn Casa, så køber du samtidig et legetårn, der er udstyret med både gynger og en rutschebane, som med garanti vil kunne underholde dit barn eller dine børn i mange timer i streg, og hvis de bliver trætte af, at gynge og rutsche, så kan de blot lege videre i sandkassen, der befinder sig under selve tårnet.

Jungle Gym Legetårn Casa er en såkaldt Gør-det-selv-pakke, der betyder, at det ikke bliver leveret samlet, men at du derimod selv skal stå for monteringen af det respektive legetårn, hvilket dog ikke er noget problem som følge af den medfølgende montagevejledning, der er meget udførlig.

Der medfølger naturligvis alt, hvad der behøves for at samle legetårnet, hvilket også inkluderer trykimprægneret fyrretræ, der er høvlet på fire sider, og med afrundede kanter for at sikre, at dit barn eller dine børn ikke får splinter i fingrene. Du skal selv savet træet til, så det passer med brugsanvisningen i KIT-pakken.

Jungle Gym® ”Legehustårn XL” KOMPLET inkl. rutschebane og træpakke

Jungle Gym® ”Legehustårn XL” er et såkaldt Gør-det-selv-sæt, der er fremstillet af Jungle Gym, som er ét af de mest prominente og ét af de mest højt respekterede navne, når det kommer til design og fremstilling af diverse former for legetårne.

Derfor kan du også være helt sikker på, at Jungle Gym® ”Legehustårn XL” er et legetårn, der er af særdeles høj kvalitet, som vil leve i mange år og som er særdeles robust og sikkert.

Det betyder også, at Jungle Gym® ”Legehustårn XL” vil blive leveret med en montagevejledning, der indeholder alt, hvad du behøver at vide, for at kunne samle et Leghustårn XL til dit barn eller dine børn.

Sættet vil blive leveret inklusiv trykimprægneret fyrretræ, der er høvlet på alle fire sider og har fået afrundede kanter, der sikrer mod splinter o.lign.

Der er ikke her tale om et helt almindeligt legetårn, men derimod noget, der bedst kan betragtes som et hævet legehus på et kraftigt træfundament, der selvfølgelig også er udstyret med en stige og rutschebane.

Du skal desuden være opmærksom på, at træet bliver leveret i lange længder og du derfor selv skal sørge for at save det til, så det stemmer overens med brugsanvisningen i KIT-pakken.

Hy-Land Projekt 3 4,15X3,00X3,20M

Har du bestemt dig for, at du gerne vil etablere en ny og økonomisk overkommelig legeplads til dit barn eller dine børn, så bør du bestemt tage et nærmere kig på Hy-Land Projekt 3. Fælles for alle projekter fra Hy-Land er, at der er primært fokus på to forskellige ting: kvalitet og sikkerhed.

De kraftige komponenter, der bliver brugt til de forskellige projekter fra Hy-Land opfylder selvfølgelig de højeste standarder og de bliver desuden også testet regelmæssigt for at sikre, at styrken og holdbarheden hele tiden er i top.

Som sagt, så er der også fokus på sikkerhed fra Hy-Lands side. Alle deres legepladser er omhyggeligt konstrueret med det ene formål, at sikkerheden skal være optimal.

For at kunne vise overfor deres kunder, at deres legepladsprojekter har en høj sikkerhed og er af høj kvalitet, så er de typegodkendt af TÜV Rheinland i henhold til den europæiske standard EN 1176 – til brug på offentlige legepladser.

Dette projekt kan desuden bruges af børn i en alder, der strækker sig helt fra 3 år og helt op til 12 år, hvorfor det er de færreste børn, der ikke kan bruge det – og det kan oven i købet bruges af fem brugere på samme tid.

Hy-Land Projekt 5 5,50X3,15X3,20M

På lige fod med det ovenstående legetårn, så er der her tale om et legetårn, der er designet og fremstillet af Hy-Land, som er ideelt til dig, der ønsker at skabe en ny og økonomisk overkommelig legeplads til dit barn eller dine børn.

Med Hy-Land Projekt 5 får du ganske enkelt et legetårn, som ligner noget fra dit barns drømme, hvorfor du også kan være helt sikker på, at det er noget, der vil kunne glæde ethvert barn.

Det er et legetårn, der er intelligent konstrueret og samtidig er det også særdeles nemt at opstille på nærmest enhver form for grund som følge af dets modulære opbygning.

Alle deres legetårne har særligt fokus på to ting, hvilket er kvalitet og sikkerhed.

Derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for at lade dit barn eller dine børn lege rundt i det store legetårn, for sikkerheden er i top og det samme er kvaliteten af det træ og de andre for materialer, der er blevet brugt til at lave det respektive legetårn.

Det måler 5,50 m. x 3,15 m. x 3,20 m. og har en brugeralder, der strækker sig fra 3 år til og med 12 år.

Slutteligt skal det også nævnes, at legetårnet kan bruges af 6 brugere på samme tid.

Share.

About Author

Comments are closed.