Legehus i træ – Børnene elsker det

0

Hvis du som barn har været så heldig, at du havde et legehus stående i haven, så ved du at dine forældre har elsket dig og derfor gerne vil give dig det bedste af det bedste.

Du kan med garanti også huske, at du har haft et væld af sjove og hyggelige stunder i dette legehus, hvilket faktisk bør være nok til at overbevise dig om, at du bør investere i et legehus til din søn eller din datter – eller måske endda begge dele, hvis du er så heldig at have fået både en søn og en datter.

Der findes et væld af forskellige legehuse, hvorfor du med garanti også kan finde et eller endda flere, som både dækker dine behov og krav såvel som dit barn eller dine børns behov og krav.

Det er naturligvis vigtigst, at du finder frem til et legehus i træ, som dit barn eller dine børn synes er noget ved, for det er trods alt dem, der kommer til at bruge det.

Det er dog også en rigtig god idé, at du sørger for at vælge et legehus, som du synes er pænt og derfor også er villig til at have stående i haven.

Hvis du ikke vælger et legehus som du kan lide, så kan det – desværre – meget hurtigt ende med at du bliver træt af, at kigge på det og sådan skal det helst ikke ende, så vælg legehuset med omhu – det giver det bedste resultat.

Selma Plus legehus i træ med overdækket terrasse

Idyllisk, klassisk lille legehus i solidt FSC-certificeret træ, hvor dit barn kan invitere dig og sine venner på hygge med saftevand og Mariekiks.

Selma Plus er konstrueret med 18 mm FSC-certificeret blokhusbrædder, der er lavet til at modstå det danske vejr. Dog bør træet få en eller anden form for træbehandling straks efter montering, da det er ubehandlet fra producenten. Desuden bør taget beklædes med tagpap eller andet vandtæt materiale, således at det holder længere.

Alle vinduerne er med plexiglas. De er faste og kan dermed ikke åbnes. Der er generelt godt læ i huset, så dit barn ikke får træk.

Terrassen er overdækket, således at det er muligt at sidde udenfor uden at blive våd. Indret evt. terrassen med små havemøbler, lanterner og blomster.

Da legehuset er i træ, står det dig selvfølgelig frit for, om du har lyst til at male det eller ej. Måske helt vildt glad for Bjørnen i det blå hus, og så kunne du jo passende male det i nogle flotte blå farver. Du kan også dekorere det med søde små blomsterkasser og -krukker. Til højtiderne – påske og jul – kan du også pynte det op sammen med dit barn.

Indret huset som det passer dig med søde, små børnemøbler, masser af puder, tæpper, billeder, bøger og legetøj. Installer også gerne noget lys – fx en flot lyskæde – for at skabe endnu mere hyggestemning.

Liam legehus i træ med en gynge og rutschebane

Med Liam legehus får du den ultimative legeplads, hvor dit barn og dets venner kan komme til at tilbringe mange timer.

Legehuset er lavet i FSC-certificeret asiatisk cedertræ – et nåletræ, der ud over at være utrolig miljøvenligt også er yderst modstandsdygtigt overfor alt slags vejr. I princippet skal det hverken imprægneres eller efterbehandles, men spørg din forhandler, så er du på den sikre side.

Selve legehuset ligger på første sal og har en fin balkon, som passende kunne indrettes med små havemøbler. En kigger kunne også være sjov at have på balkonen, så barnet kan holde øje med hele haven. Huset kan også indrettes med møbler, puder, tæpper, billeder og legetøj.

De små vinduer og døren kan åbnes på vid gab på varme sommerdage. Der er adgang til legehuset via en trappestige på bagsiden af huset.

I stueplan findes en sandkasse, hvor dit barn kan få lov til at udfolde sine kreative evner. Læg evt. en fiberdug i bunden, så du undgår ukrudt i sandet. Lav også gerne et låg, hvis du vil undgå dyrebesøg om natten.

På den ene side af huset er et gyngestativ med en gynge og på den anden side findes en rutschebane. Det er en god idé at opholde sig i nærheden, når dit barn leget i legehuset, da det jo er lidt højt oppe over jorden.

Mal træet i festlige farver og dekorer legehuset med blomsterkasser eller piratflag. Så ser det super sejt ud.

Jungle Gym® ”Crazy Legehus”, Komplet inkl. træpakke

Hvis du er typen, der godt kan lide gør-det-selv-arbejde og samtidig gerne vil glæde dit barn eller dine børn, så er der ikke nogen tvivl om, at dette Jungle Gym® ”Crazy Legehus” er et ideelt projekt at gå i gang med.

Der er nemlig tale om et såkaldt Gør-det-selv-projekt, hvor du modtager alle delene til legehuset, men selv skal sørge for at samle det i henhold til en medfølgende og udførlig montagevejledning, der selvfølgelig indeholder alt, hvad du har behov for, for at kunne samle det pågældende legehus – det eneste du selv skal sørge for er det nødvendige værktøj, der skal bruges til at samle legehuset.

Det bliver selvfølgelig også leveret sammen med det trykimprægnerede fyrretræ, der skal bruges til legehuset, og det er oven i købet også allerede skåret i passende længder, der betyder, at det er klar til samling.

Endvidere, så er de høvlet på fire sider og har fået afrundede kanter, hvilket selvfølgelig sikrer mod blandt andet splinter og skarpe kanter.

Når det først bliver samlet, så er det et særdeles hyggeligt legehus, hvor dit barn eller dine børn kan invitere deres venner og veninder ind i sit eget lille hjem.

Modsat mange andre legehuse på markedet, så bliver Jungle Gym® ”Crazy Legehus” faktisk leveret i friske farver, som er børnevenlige, hvorfor dit barn eller dine børn med garanti vil elske det.

“Odin” Bjælkelegehus i træ

Her er der tale om et meget robust bjælkelegehus, der har fået navnet “Odin”.

Det er primært bestående af ubehandlet fyrretræ, der er skåret ud i planker med en bredde, der lyder på godt og vel 20 mm. Det har et samlet arealmål, der lyder på 178 cm. x 241 cm., hvilket betyder, at der både findes andre legehuse, der er større og mindre end dette, men det har dog en rigtig god størrelse.

Der følger desuden også en lille terrasse med til legehuset “Odin”, som har en størrelse, der lyder på 118 cm. x 45 cm.

Husets indvendige mål lyder på 114 cm. x 219 cm., hvilket er svarende til godt og vel 2.5 m2, hvilket bestemt må siges, at være en ganske pæn størrelse for et legehus til haven.

Der er tale om et legehus, der er fremstillet i gode og naturlige materialer, hvilket selvfølgelig giver dig og dit barn (eller børn) mulighed for at sætte jeres eget præg på huset, da det f.eks. står jer frit for at svinge penslen og give det en omgang maling, så det f.eks. ender med at blive sort, hvidt eller måske endda lilla.

Du skal dog være opmærksom på, at det bliver leveret ekskl. tagpap, så hvis du ønsker at bruge dette på legehuset, så skal du huske at købe tagpap med ved siden af.

Liam legehus i træ med to gynger og en rutschebane

Der er vist ingen tvivl om at dette super flotte legehus ville være en af de bedste gaver du kunne give dit barn mhp. at forbedre kvaliteten af udendørs leg.

Legehuset er designet i FSC-certificeret asiatisk cedertræ, der er yderst modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Cedertræ er nåletræ og kræver i princippet ingen før- eller efterbehandling, men vil du være på den sikre side, bør du spørge din forhandler.

Der er intet overladt til tilfældighederne med Liam legehus. Pladsen er ekstremt godt udnyttet, og det er både sjovt og spændende for dit barn at lege her.

På 1. sal findes selve legehuset. Det er udstyret med fine små vinduer og en dør, der alle kan åbnes. Huset kan evt. males i festlige farver og indrettes super hyggeligt med små møbler, puder og tæpper. Flyt også gerne nogle bøger og lidt legetøj der ud. Der er adgang til legehuset via en trappestige på bagsiden.

Rundt om legehuset er en balkon, hvorfra dit barn har en god udsigt over hele haven. Indret balkonen med havemøbler og puder, saftevand og boller. Anskaf også gerne en kigger for at gøre legen med udkigsposten endnu sjovere.

Under legehuset er der en sandkasse. Ønsker du at undgå ukrudt i sandkassen, er det en god idé at ligge en fiberdug i bunden af sandkassen. Lav også gerne et låg til sandkassen, så du undgår ubehagelige overraskelser fra dyr.

På siden af legehuset er et gyngestativ med to gynger og på den anden side findes en rutschebane.

Stort legehus i træ med terrasse.

Flot og stort legehus i højeste kvalitet.

Legehuset har et lækkert klassisk design og er også udstyret med en hyggelig terrasse.

Det er perfekt til børn op til 12 år, som der helt sikkert kan få meget glæde, samt gode minder af det her fantastiske legehus.

Det kommer umalet, hvilket giver dig og dit barn fuldkommen frie tøjler, til selv at vælge hvilken farve det skal være.

Legehuset er fremstillet i ubehandlet træ og det leveres usamlet.

Det tager dog ikke lang tid at samle legehuset og efterfølgende kan det stå i haven mange år ude i fremtiden.

Husk at få købt tagpap til tagbeklædning af legehuset.

Beklædningen er på 18 mm.

De udvendige grundmål er på 182 cm x 182 cm og dertil kommer terrassen på 72 cm.

De indvendige grundmål er på 166 cm x 166 cm.

De totale udvendige mål er på 215 cm x 260 cm x 190 cm.

Legehuse kan findes i et væld af forskellige variationer

Der er ikke nogen tvivl om, at legehuse kan købes i et væld af forskellige variationer, hvilket også betyder, at du nemt vil kunne finde et legehus, som både du og dit barn eller dine børn kan stille sig tilfreds med.

Det kan f.eks. gøres ved at du finder et legehus, som du synes er pænt og derfor er tilbøjelig til at have stående i baghaven, mens dine børn får lov til at vælge, hvordan det skal se ud indeni el.lign. Det skal desuden også nævnes, at der findes helt simple legehuse, der ikke er andet end et legehus, men der findes også langt større legehus, som både er hævet fra jorden og er blevet udstyret med f.eks. en rutsjebane, som man kan rutsje ned af fra en lille terrasse eller en veranda foran selve legehuset.

Det anbefales derfor også, at du sætter dig ned sammen med dit barn eller dine børn og kigger udvalget igennem, så I til sidst kan finde frem til lige netop dét legehus, som på bedste vis lever op til begge parters behov og krav.

Det er desuden en rigtig god idé at sikre dig, at du investerer i et legehus, hvor der har været stor fokus på både sikkerhed og kvalitet, så dine børn eller dit barn ikke kommer til skade og samtidig vil du også kunne være sikker på, at det respektive legehus vil have en lang levetid og en rigtig god holdbarhed.

Ydermere, så er det også muligt at købe et legehus, som er bestående af helt naturligt træ, så du får muligheden for at sætte dit eget præg på legehuset sammen med dit barn eller dine børn, hvilket du bl.a. kan gøre i form af noget maling el.lign. Du bør også sørge for at efterbehandle træet for at sikre, at det lever længst muligt.

Share.

About Author

Comments are closed.