Hurom slow juicer – De bedste slow juicere!

0

Der findes rigtig mange forskellige slow juicere på markedet, men hvis der særligt er ét brand, der har formået at skille sig ud fra mængden og skabt sig et stort navn hele verden over, når det kommer til slow juicere, så er det – uden tvivl – Hurom.

De er i dag kendt for at levere nogle af markedets absolut bedste juicere og så er det oven i købet også en række juicere, der kan erhverves til overkommelige priser.

Der er endda også rigtig mange, der har valgt at navngive Hurom Slow Juicer for den originale slow juicer, hvilket bestemt bevidner om, at der er tale om en juicemaskine, der er af høj kvalitet og samtidig også en maskine, hvor der er styr på det hele – fra A til Z.

Den har desuden også et prisvindende design, der gør, at den fylder lidt på køkkenbordet og dermed vil den også være en fryd for øjet, når den står på dit køkkenbord.

Som det også bliver nævnt ovenfor, så bliver de mange slow juicere fra Hurom benævnt som de bedste juicemaskiner hele verden over – ikke engang én af de bedste, men derimod dén bedste.

Der kan være flere gode grunde til dette, men det handler dog i bund og grund blot om, at den er uhyre brugervenlig og samtidig også rigtig driftsikker.

For at understrege, at den er høj kvalitet og er meget driftsikker, så kommer den også med en forlænget garanti (mere specifikt, så får du faktisk en slow juicer, der kommer med hele 6 års garanti på motoren og 3 år på de øvrige dele).

En helt anden, men også meget væsentlig grund er, at Hurom og deres mange slow juicere også er kendt for at sikre dig det absolut bedste udbytte af dine råvarer, da en Hurom Slow Juicer i høj grad udmærker sig ved at presse en afsindigt stor procent af saften ud af dine frugter og grøntsager!

Hurom HF2 Premium, 2nd Generation slow juicer

Hvis der er noget, der kan betragtes som en topmodel, så er det uden tvivl HF2 slow juicer fra Hurom, der er den ultimative vertikale slow juicer.

Den er ligeledes også den eneste slow juicer på det danske marked, der kan bryste sig af, at være lavet i rustfrit stål og udstyret med den nye andengenerations kværn såvel som pulp-control.

Der er lavet rigtig mange forbedringer i forhold til den tidligere model, hvilket blandt andet inkluderer følgende: den er bl.a. blevet udstyret med en ny og forbedret induktionsmotor, der roterer med kun 45 omdrejninger i minuttet, hvilket bliver understøttet af det nyudviklede kværnsystem, der er med til at eliminere problemet med tilstopning.

Den førnævnte pulp-control-funktion er desuden også ny og kommer med et lille håndtag, der gør det muligt for dig at regulere indholdet af fiber i din juice. Endvidere, så medfølger der nu også både en fin- og en grov filtersi såvel som både støvlåg til selve juiceren og et lufttæt låg, der er beregnet til den medfølgende juicekande.

Som det også nævnes ovenfor, så er Hurom HF2, 2nd Generation blevet udstyret med en helt nyt og kraftigt forbedret induktionsmotor, der kan bryste sig af kun at rotere med godt og vel 45 omdrejninger i minuttet, hvor den tidligere model derimod kørte med mellem 70 og 80 omdrejninger i minuttet.

Ydermere, så har Hurom også valgt at udstyre deres Hurom HF2, 2nd Generation med et praktisk indbygget gribehåndtag og dertil skal det også nævnes, at den er blevet udstyret med en stor tromle, der kan indeholde helt op til 500 ml. juice med juiceproppen lukket, hvorfor der bestemt vil være juice til hele familien.

Den har desuden også en rigtig god størrelse, da dens højde ikke lyder på mere end 39,8 cm., dens bredde lyder på 17,1 cm., mens dybden er på 24,9 cm.

Den har en samlet vægt på godt og vel 6,2 kilo, hvorfor den hverken fylder eller vejer synderligt meget, og derfor vil du også sagtens kunne opbevare den i et skab og tage den frem efter behov, hvis dette ønskes.

Den har et strømforbrug på 150 W.

Hurom HU-700, 2nd Generation The Boss slow juicer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Hurom er kendt hele verden over, hvilket de blandt andet er for at være de absolut første til at sende en slow juicer på markedet, der var udstyret med en såkaldt andengenerations kværn, hvilket de udstyrede deres vertikale slow juicere med.

Deres HU-700 var den absolut første model, der blev sendt på markedet med en såkaldt andengenerations kværn, hvilket selvfølgelig også er med til at give en række spændende egenskaber og muligheder, hvilket blandt andet inkluderer følgende.

Først og fremmest, så er den blevet udstyret med en helt ny og kraftigt forbedret induktionsmotor, der nu roterer med i omegnen af kun 45 omdrejninger i minuttet, hvilket bestemt ikke er meget i forhold til de tidligere modeller, der kørte med markant flere omdrejning pr. minut, eftersom de var helt oppe og runde mellem 70 og 80 omdrejninger pr. minut.

Endvidere, så kommer den også både med en fin- og en grov filtersi såvel som et støvlåg, der er beregnet til juiceren samt et lufttæt låg til selve den medfølgende juicekande.

Hvad der dog er endnu mere spændende er, at du slet ikke skal være bange for, at du kommer til at opleve en tilstopning med din Hurom HU-700, 2nd Generation The Boss Saftpresser, da den er blevet udstyret med et helt nyudviklet kværnsystem, der er med til at eliminere problemet med tilstopning i maskinen.

På lige fod med Hurom HF2 Premium, 2nd Generation Saftpresser, så er Hurom HU-700, 2nd Generation The Boss Saftpresser også blevet udstyret med den såkaldte pulp-control-funktion, der ganske enkelt blot er et lille håndtag, der kan bruges til at regulere, hvor hårdt råvarerne skal presses mod sien og dermed også kan regulere, hvor meget fiber, der skal være i din juice.

Det er en fantastisk funktion, der giver dig langt mere kontrol over din juice og giver dig muligheden for at lave den præcis som du gerne vil have den.

Slutteligt, så skal det også understreges, at Hurom HU-700, 2nd Generation The Boss Saftpresser er en High End-saftpresser, hvilket betyder, at den faktisk er godkendt og beregnet til professionel brug, da den er fremstillet i en kvalitet, der kaldes for ‘Commercial Quality’, hvilket naturligvis er med til at sikre dig det bedste resultat hver gang, du bruger din maskine.

Hurom HU-500 slow juicer

Hurom HU-500 saftpresser er én af de lidt billigere saftpressere fra Hurom, der er henvendt til dig, der ikke stiller de helt store krav eller har nogle synderlige behov, men derimod bare gerne vil kunne lave din egen juice om morgenen, så du har mulighed for at starte dagen med et frisk glas juice.

Hurom HU-500 saftpresser bliver blandt andet leveret med både en fin og en grov si, hvilket gør det muligt for dig at lave alt lige fra gulerodsjuice til mandelmælk til saft af bløde bær, hvorfor det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en Hurom HU-500 saftpresser til.

Endvidere, så skal det også nævnes, at den også bliver leveret sammen med en støvfanger, så du har mulighed for at have din maskine til at stå fremme, uden risiko for, at der pludselig kommer en masse støv ned i maskinen, som kan være med til at ødelægge din juice.

Proppen til udløbsstudsen gør det meget nemmere for dig, hvis du er interesseret i at lave bl.a. mandel- eller bananmælk. Det skyldes i høj grad at saften holdes og blandes inde i maskinen, mens råvarerne presses.

Det er med til at sikre dig, at du til sidst står tilbage med en helt fantastisk og særdeles velsmagende mælk, hvor det virkelig kan mærkes, at der er arbejdet meget for, at smagen bliver intensiveret, så du dermed også vil kunne få det bedste ud af dine råvarer.

På lige fod med alle andre slow juicere og saftpressere fra Hurom, så er Hurom HU-500 saftpresser naturligvis også designet til altid at give dig de bedste resultater.

Den er udstyret med en god udluftning ved motoren, så du ikke skal tænke på, hvorvidt motoren pludselig går hen og bliver for varm eller ej, mens juicing-hovedet samtidig er blevet fremstillet i BPA-fri materialer, monteret med en magnetanordning af høj kvalitet og samtidig er tandhjulet til styring af kværnsystemet flyttet, hvilket giver mindre frugtkød i din juice.

Motoren kommer desuden med hele 5 års garanti og HU-500 er blandt de nemmest saftpressere at gøre rent, da den blot kan gennemskylles med vand.

3 afgørende grunde til at vælge Hurom Slow Juicer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til, at du skal gå ud og investere i en slow juicer fra Hurom, men der er selvfølgelig en række helt og aldeles afgørende grunde, der gør sig mere gældende end andre, og dem vil vi tage et nærmere kig på nedenfor.

Det skal desuden også slås fast allerede nu, at du ikke finder mange slow juicere på markedet, der kan konkurrere med dem, der er lavet af Hurom, hvorfor det er et rigtig godt valg for dig, der ikke vil nøjes med det næstbedste, men samtidig heller ikke ønsker at betale i dyre domme for design el.lign.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal forvente, at en slow juicer fra Hurom ikke har et moderne og flot design, men det skal derimod forstås således, at deres pris er fastsat med udgangspunkt i deres specifikationer og der er dermed ikke taget højde for dens design i forhold til prisen.

Nedenfor kan du se de 3 mest afgørende årsager til, at du skal vælge en Hurom Slow Juicer i stedet for en anden form for slow juicer:

  • Det er topkvalitet

Som det også nævnes tidligere i denne artikel, så var Hurom ganske enkelt den første virksomhed til at lave slow juicere og det betyder også, at der i dag ligger mere end 30 års erfaringer og udvikling bag deres originale slow juicere.

Det har naturligvis haft den betydning, at deres produkter på alle måder er blevet bedre siden lanceringen af den første slow juicer og det har desuden også den betydning, at Hurom i dag fremstiller slow juicere, der befinder sig helt i toppen af hierarkiet.

Endvidere, så kan du også sagtens forvente, at der er tale om særdeles høj kvalitet samtidig med at maskinen er brugervenlig og giver dig maksimalt udbytte af de råvarer, du juicer.

  • Prisvindende design

Det bliver ganske vidst nævnt ovenfor, at der er tale om slow juicere, hvor du ikke betaler ekstra for designet, men det ændrer dog slet ikke på det faktum, at deres forskellige slow juicere også er kendt i store dele af verden for deres prisvindende, slanke design, der er med til at gøre deres produkter til nogle af de flotteste på markedet.

De fylder ikke meget på køkkenbordet, hvorfor du slet ikke skal tænke på, at der ikke er plads til en slow juicer fra Hurom i dit køkken – for det er der, uanset hvor lille eller hvor stort det.

Slutteligt, så vil du også hurtigt opdage at en Hurom Slow Juicer ganske enkelt bare er en fryd for øjet, hvorfor du ikke engang behøver at overveje, at pakke den væk og stille den ind i et skab eller lignende.

  • Driftssikker og forlænget garanti

Hvis du er typen, der godt kan lide at sikre dig, at du er rigtig godt stillet, hvis det købte produkt skulle ende med at gå i stykker, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil komme til at elske de følgende informationer.

Hvis du køber en hvilken som helst slow juicer fra Hurom, så får du ikke blot hele 3 års garanti på alle delene i den respektive slow juicer, men du får oven i købet også hele 6 års garanti på motoren, hvorfor du bestemt er godt stillet, hvis uheldet skulle være ude og din Hurom Slow Juicer pludselig går i stykker. Det er dog ikke noget, du skal frygte, for det er særdeles driftsikre maskiner!

Share.

About Author

Comments are closed.