Hummel Regntøj – Regnjakker og regnsæt til børn

0

Hummel er velkendt dansk brand som laver modetøj til aktive mænd, kvinder og børn. Det startede dog helt tilbage i 1923 hvor tyskeren Albert Messmer begyndte at producere fodboldstøvler, boksestøvler og håndboldsko.

Først i 1970 begynder det at gå stærkt for Hummel, her relanceres hele brandet til en dansk virksomhed. De får for alvor succes da de i midten af 1970erne bliver sponsor for såvel det danske landshold og den tyske storklub Werder Bremen.

I 80erne går det endnu hurtigere for virksomheden som bliver sponsor for Real Madrid og Tottenham som på daværende tidspunkt er nogle af fodboldens største klubber.

Sidenhen har det været en stor succes og i dag er mærket kendt over det meste af verden og det er ikke unormalt at se nogle af verdens største celebrities med det nyeste Hummel modetøj.

Den dag i dag er det den kendte danske erhvervsmand Christian Stadil som står i spidsen for det populære mærke, han har tilført en masse nytænkning og visioner om hvor Hummel i fremtiden skal bevæge sig hen af.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Det første regnsæt vi har valgt at vise for jer er dette som er i lilla og med detaljer i pink og lyserød. Der er både reflekser på regnbukserne og på selve regnjakken.

Den har de velkente hummel striber på ærmerne og selve logoet er på bøde over og under delen. Kvaliteten er super lækker og dit barn kan nemt bevæge sig rundt og følge sig komfortabel.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Den næste her er rigtig feminin og sporty i designet. Der er stropper til støvlerne og seler indvendigt der skal op omkring skuldrene så det ikke falder ned.

Ligeledes kan den snørres til i både livet og i ærmerne så der ikke kommer vand eller vind ind. Super lækkert sæt regntøj som den aktive lille pige vil elske.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Her ser du et rigtig fedt sæt regntøj til drenge fra Hummel, farven er helt sort og med hvide detaljer i både logo og striber.

Der er reflekser i jakken og i bukserne – Sættet er selvfølgelig både vand- og vindtæt og åndbart så dit barn kan rigtigt lege rundt i regnvejret med dette sæt.

Set hos Kidsworld.dk til 349,75

Endnu et super lækkert sæt til drenge i helt blå

Set hos Kidsworld.dk til 449,75

Det sidste vi har med i vores store oversigt over regntøj til børn fra Hummel er denne super fede jakke som fås til både piger og drenge.

Der er reflekser i ærmerne og hele vejen rundt i livet – Kvaliteten er super lækker og hvis du klikker dig ind på Kidsworld.dk kan du netop nu finde en masse gode tilbud og udsalg så tjek det endelig ud og se om der ikke skulle være noget til dig også.

Det er vigtigt at dit barn føler sig tilpas i Hummel regntøj

Når dine børn leger ude i regnen så er det super vigtigt at de føler sig godt tilpas og ikke bliver generet af selve regntøjet. I gamle dage var regntøj meget stift og svært at ånde igennem og derfor var det ikke altid lige sjovt at lege ude i regnvejret.

I dag er der sket rigtig meget på netop den front og kvaliteten er betragteligt bedre og mere blød. Ligeledes er det meget nemmere for børnene at ånde igennem tøjet derved sjovere for børnene.

Så når du vælger regntøj så sørg for det er god kvalitet og det sidder ordentligt på dit barn, det ville være synd at han eller hun ikke gider lege ude bare fordi tøjet sidder og irriterer.

Hvad har gjort Hummel så populært?

Det er selvfølgelig svært at sige hvad der har gjort dem så populære som de er i dag. Men en blanding af at vælge de rigtige at være sponsorer for og så lave modetøj og sportstøj i virkelig god kvalitet.

Ligeledes har Hummel været super gode til at bruge deres Logo tydeligt og aldrig lave om i det essentielle, derved kan alle huske logoet og det har helt sikkert spillet en væsentlig rolle.

Hummel har på mange områder også været nyskabende, de har aldrig været bange for at bruge en masse flotte og friske farver og det skiller dem ofte ud fra mængden.

Købe Hummel regntøj til børn online eller i butik?

Rigtig mange skriver ofte til os for at hører hvor man kan finde de bedste tilbud og udsalg. Det kan være lidt svært at svarer på sådan meget generelt, så i stedet vil vi komme med et lille tip som du forhåbentlig kan bruge.

Du bør starte med at tage ud i en af de lokale børnetøjs butikker og kigge lidt på udvalget. Her skal du finde frem til den rigtige størrelse og mærke kvaliteten om det er noget du syntes om.

Når du har fundet hvad du skal bruge af information, så bør du tage hjem og kigge lidt på nettet og se om du kan finde det billigere her. Start på nogle af de store og velkendte webshops og se om de har nogle gode priser netop nu.

Du kan hurtigt lave en lille prissammenligning og finde frem til hvor du kan spare mest. viser det sig at det var den fysiske butik der have de bedste priser, så bør du selvfølgelig bare handle der.

Rigtig mange føler sig forpligtet til at købe hvis de først har taget tøjet med ind i et prøverum, men der er bestemt ingen skam i at undersøge markedet og finde frem til hvem der er billigst.

Det kan jo være rigeligt dyrt at have børn som du nok ved, så man må spare hvor der spares kan.

Dine erfaringer med Hummel regntøj

Her til sidst vil vi meget gerne høre om dine ærlige erfaringer med Hummel regntøj, skriv en kommentar og uddyb gerne hvad du syntes om det. Det vil helt sikkert hjælpe en masse mødre som er interesseret i at finde ud af hvad de bør købe.

Share.

About Author

Comments are closed.