Gyngestativ med rutchebane – Lav din have om til en legeplads

0

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er rigtig sundt for børn at lege udenfor.

Hvis du gerne vil have, at dine børn er mere villige til at lege udenfor i stedet for sidde indenfor og spille på deres PlayStation eller deres Xbox hele dagen, så skal du naturligvis også give dem noget, der motiverer dem til at gå ud og lege – noget som er mere interessant end deres PC eller deres konsol.

Hvis du har ældre børn, så er det naturligvis ikke sikkert, at der er noget, der kan trække dem udenfor, men hvis du derimod stadig har yngre børn, der godt kan lide at lege udenfor, så kan du f.eks. give dit barn eller dine børn et gyngestativ.

Vil du gerne sikre dig, at dit barn eller dine børn har det bedste af det bedste, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i et gyngestativ med rutchebane, som kan stå i baghaven (eller i forhaven, hvis det er bedre).

Der findes et væld af forskellige former for gyngestativer, der enten er udstyret med en rutchebane eller blot er et ganske almindeligt gyngestativ, hvorfor du med garanti også kan finde frem til en model, som lever op til dine forskellige krav og dækker dine forskellige behov – og med dine, så menes der naturligvis i høj grad dit barn eller dine børns behov og krav.

Nedenfor finder du blandt andet et mindre udvalg af gyngestativer, der alle er udstyret med en rutchebane, som nærmest tilføjer en helt ny dimension til et stativ og det betyder naturligvis også, at det kan bruges af flere børn på samme tid.

Hedstrom Saturn Gyngestativ med rutchebane

Her er der tale om et gyngestativ, der er udstyret med to gynge, hvilket er en dobbelt gynge og en almindelig gynge såvel som en rutchebane.

Derfor kan du også være helt sikker på, at dit barn eller dine børn vil kunne føle sig underholdt af dette stativ i flere timer i streg, medmindre de bliver trætte inden da.

Du skal desuden heller ikke være bange for kvaliteten af dette stativ, da der bestemt er tale om et gyngestativ, der er af særdeles høj kvalitet og derfor vil det naturligvis også have en lang levetid, hvorfor det vil kunne følge dit barn eller dine børn hele deres barndom igennem.

Det har desuden også et meget moderne og pænt design, der selvfølgelig betyder, at det også vil se rigtig godt ud i din have, hvorfor du ikke skal være bange for, at du vil komme til at hade, at kigge ud af vinduerne og se på stativet.

Det har ligeledes også en rigtig god størrelse, da Hedstrom Saturn Gyngestativ ikke er større end 180 cm. i højden, 285 cm. i bredden såvel som 195 cm. i dybden. Du skal dog ikke være bange for, at det bliver for kompakt, for der er selvfølgelig god plads til både de to gynger samt rutchebanen.

Gyngestativet består desuden af en robust, pulverlakeret stålramme og gyngerne er udstyret med blæsestøbte sæder.

Der medfølger ligeledes også jordspyd, der er med til at give en ekstra stabilitet.

Hedstrom Saturn Gyngestativ er et gyngestativ, der primært er henvendt til børn, der befinder sig i alderen fra 3 år op til og med 10 år.

Det betyder også – med andre ord – at det er de færreste børn, der ikke vil kunne gøre brug af Hedstrom Saturn Gyngestativ, hvorfor der endda er mulighed for at lade det gå i arv til andre familier eller hvis du skulle få flere børn.

NSH Jungle Gym Castle gyngestativ med rutchebane

Her er der faktisk ikke tale om et helt ordinært gyngestativ, men derimod et helt legetårn, hvor der så følger et gyngestativ med.

Det respektive stativ er blevet udstyret med to gynger, stige, rutchebane såvel som en sandkasse – med andre ord,  så er det blevet udstyret med et væld af forskellige aktiviteter, der med garanti kan holde dit barn eller dine børn underholdt i op til flere timer ad gangen.

Det er desuden også de færreste børn, der ikke vil kunne finde sig underholdt af et legetårn som dette, hvorfor det er en rigtig god investering, hvis du gerne vil have, at dit barn eller dine børn leger lidt mere udenfor eller hvis du bare gerne vil give dit barn eller dine børn et legetårn, som er blevet udstyret med et gyngestativ, en sandkasse, rutchebane og så videre, for der er ikke nogen tvivl om, at de vil være uhyre taknemmelige for en gave i denne størrelse og af denne kaliber.

Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal i gang med værktøjet, for det bliver selvfølgelig ikke leveret samlet – tværtimod, så bliver træet faktisk leveret i lange længder og det betyder, at du selv kommer til at skulle savne det til med udgangspunkt i den medfølgende brugsanvisning, der er at finde i KIT-pakken.

Som det også nævnes ovenfor, så er der her tale om et legetårn, der bliver leveret med en sandkasse og til denne følger der selvfølgelig også en presseningbund og en catstop, der er med til at forhindre katte i at betræde børnenes sandkasse.

Ydermere, så vil ethvert barn også elske at kravle op ad klatrestige til platformen og efterfølgende rutsche ned af rutschebanen, der faktisk er hele 240 cm. lang. Hvis dit barn eller dine børn i stedet vil gynge, så er der selvfølgelig også mulighed for det, da der er monteret to gynger.

Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ med rutchebane

Hörby Bruk er en svensk producent af blandt andet gyngestativer – og de er faktisk kendt i store dele af Europa for at være en prominente og højt respekteret producent, der udelukkende gør brug af de bedste materialer.

Det er særligt kvaliteten af deres mange forskellige produkter, der er fokus på hos Hörby Bruk, hvilket naturligvis også betyder, at kvaliteten altid bliver grundigt testet og kontrolleret på fabrikken, da de ikke ønsker at udsende et produkt, der ikke lever op til deres strenge krav om kvalitet.

Alle legeredskaber, der er fremstillet og designet af Hörby Bruk er naturligvis både CE-godkendt og TUV-godkendt, hvilket er med til at sikre den absolut højeste sikkerhed og velfærd for dit barn eller dine børn, når de gør brug af det respektive gyngestativ.

Der er dog også gjort andre initiativer for at sikre kvaliteten, da virksomheden både er kvalitet-certificeret ISO 9001 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Dette gyngestativ fra Hörby Bruk er fremstillet af en stærk og trykimprægneret træramme, hvorfor du ikke skal være bange for, at hvis du køber et Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ, så er det noget, der falder sammen, for det vil det bestemt ikke gøre og det er desuden også udstyret fuldt svejset benbeslag samt knudepunker i stål, hvilket sikrer kvaliteten. Hörby Bruk Træ Active

Gyngestativ er udstyret med to gynger og en rutchebane, hvorfor det er noget som dit barn eller dine børn vil kunne føle sig underholdt af i mange timer i streg.

Det har dertil også en rigtig god størrelse, da det måle 2 meter i højden og 2,95 meter i længden, hvilket betyder, at det har et pladsbehov, der lyder på 2,95 m. x 3,20 m.

Det har en totalvægt på 110,00 kg., hvilket igen understøtter udtalelsen om, at det er særdeles robust og stærkt gyngestativ, der er af høj kvalitet.

Jungle Gym® ”Peak”, Komplet inkl. træpakke

Dette er ikke et almindeligt gyngestativ, men der er derimod tale om en Gør-det-selv-pakke, der selvfølgelig også inkluderer en udførlig montagevejledning, hvori du finder alt, hvad der behøves for at samle dette gyngestativ, fra Jungle Gym, som har fået navnet Peak.

Dette sæt bliver dog leveret uden de forskellige former for værktøj, der skal bruges til at samle stativet, men der medfølger dig 1 stk. “Swing”.

Begge inklusiv både reb og kroge såvel som trykimprægneret fyrretræ, der er høvlet på 4 sider og med afrundede kanter for at sikre, at dit barn eller dine børn ikke ender med at skære sig på kanterne el.lign.

Når du er færdig med at samle dit Jungle Gym® ”Peak”-sæt, så har det en størrelse, der er rigtig god og derfor vil man nemt kunne finde plads til det i enhver baghave. Dets dimensioner lyder som følgende: stolper á 68 mm. x 68 mm. samt brædder á 16 mm. x 95 mm.

Jungle Gym “Peak” er et gyngestativ, der kommer med en gynge og en rutchebane, hvorfor der ikke er nogen tvivl om, at dit barn eller dine børn vil kunne blive underholdt af dette gyngestativ i flere timer i streg. Jungle Gym “Peak” trækker på et væld af forskellige kilder i forbindelse med stimulering og det betyder også, at der er tale om et gyngestativ med rigtig mange muligheder.

På bagsiden er der desuden blevet monteret en stige, der fører op til en øvre platform, der er udstyret med Safety Mesh, hvilket naturligvis er gjort for at sikre en optimal sikkerhed for dit barn eller dine børn.

Herfra er der selvfølgelig mulighed for at rutsche ned ad den spændende og farvestrålende rutschebane, hvilket langt de fleste børn kan blive med i timevis, inden de må overgive sig til trætheden eller ikke længere har lyst til at skiftevis rutsche ned og kravle op.

Alle børn fortjener at have et gyngestativ med rutchebane i baghaven

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange børn, der i løbet af deres barndom ikke har været så heldige at have et gyngestativ stående i baghaven – og der er endnu færre, der oven i købet har været så heldige, at det gyngestativ, som de enten har stående i baghaven eller har haft stående i baghaven har været udstyret med en rutchebane.

Det skal dog ikke ændre på det faktum, at ethvert barn har fortjent at have et sådant stativ stående i baghaven, for det er bestemt noget, der kan være med til at tilføre en masse sjov og en masse underholdning til deres hverdag.

Det bør i sig selv være grund nok til, at du er villig til at investere i et gyngestativ med rutchebane til dit barn eller dine børn, men hvis ikke det er det, så findes der heldigvis også en række andre årsager til, at du bør gå ud og investere i et gyngestativ til dit barn, hvad end det bliver med eller uden en rutchebane – der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er et faktum, at ethvert barn har fortjent at have et gyngestativ stående i baghaven.

Et gyngestativ med rutchebane kan være sundt for dit barn

Ikke nok med, at du kan være helt sikker på, at hvis du går ud og investerer i et gyngestativ med en rutchebane monteret på og sætter det op hjemme i baghaven, så dit barn eller dine børn kan gøre brug af det til dagligt, så vil de være motiveret til at være ude i langt højere grad end før, hvor de måske har været fanget bag deres PC eller foran deres spillekonsol af en art.

Noget helt andet er dog, at det kan være uhyre sundt for dit barn, da han eller hun vil bruge en masse energi og få en masse motion af at gynge såvel som at kravle op ad stigen, for at kunne rutsche ned af den monterede rutchebane.

Det er dog stadig ikke det eneste, for hvis du har et barn, der endnu ikke helt er så gammelt, så er der også mulighed for at dit barn kan udvikle sin motorik ved at bruge et gyngestativ med rutchebane, hvilket både gør sig gældende i forhold til at gynge på gyngen eller gyngerne, men i særdeleshed, når han eller hun skal kravle op ad stigen, for at komme op til rutchebane – det kan styrke motorikken i høj grad og er blot endnu en grund til at investere i et gyngestativ med rutchebane til dit barn eller dine børn.

Share.

About Author

Comments are closed.