Candyfloss maskine – Så lad dog børnene

0

Candyfloss er en succes blandt stort set alle børn, for det er – uden tvivl – de absolut færreste børn, der ikke kan lide candyfloss.

Tværtimod, så elsker langt de fleste børn candyfloss og hvad ville være mere fantastisk end, hvis de kunne lave det med deres helt egen maskine derhjemme?

Det vil uden tvivl give bonuspoint på forældre-kontoen, hvis du kommer hjem med en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn.

De findes i mange forskellige størrelser og afskygninger, så derfor kan du med garanti også finde en model, som du mener er passende for dig og dine børns behov – og selvfølgelig også for din pengepung, da den ikke skal være alt for dyr for dig.

På den anden side, så er det dog også vigtigt, at du sikrer dig, at du ikke ender med at erhverve dig en candyfloss maskine, der er alt for billig. Hvis du begår den fejltagelse, så kan du meget hurtigt ende med at stå tilbage med en maskine, som du reelt set ikke rigtigt kan bruge til noget, fordi den ikke lever op til hverken dine eller dine børns krav.

Derfor er det en rigtig god idé, at du investerer lidt af din tid i, at finde ud af, hvad du og dine børn har behov for og hvad I har af krav, når det kommer til en candyfloss maskine – gør du det, så er du også garanteret, at det vil blive meget nemmere at finde frem til en eller flere maskiner, der vil være passende til det behov, som I har og som du søger at få dækket.

Andrew James candyfloss maskine

Vi husker selvfølgelig alle sammen de dage i løbet af vores barndom, hvor vi var så heldig at få en candyfloss af vores forældre. Derfor er det også noget, som alle husker fra sin barndom og det er selvfølgelig også noget, som dit barn skal kunne huske fra sin barndom, når han eller hun vokser op og bliver ældre.

Der findes mange candyfloss maskiner på markedet, men hvis du bare gerne vil have én, der ikke koster synderligt meget og samtidig også er nem at have med at gøre, så bør du tage et nærmere kig på denne candyfloss maskine fra Andrew James, der gør det nemt som en leg at lave candyfloss.

Den kan eksempelvis bruges, hvis du gerne vil give børnene noget andet godt i stedet for det sædvanlige fredagsslik eller hvis der skal holdes en fødselsdagsfest for hele klassen.

Maskinen er meget nem at gøre brug af og den er dertil også nem at gøre ren efter brug.

Den kommer med pinde og 3 bøtter sukker med forskellige smagsvarianter: citron, appelsin og kirsebær.

Selve maskinen har en vægt på 1,2 kg. og samlet vejer det hele lige under 2 kg.

Smart Candyfloss maskine fra Ariete

Børn og sukkerglade mennesker er vilde med candyfloss, men det er ikke altid lige ved hånden. Faktisk er det sjældent, at man lige kommer til Tivoli eller til cirkus, hvor man typisk køber en stang candyfloss. det kan du lave om på nu, ved at købe denne lækre og flotte candyfloss maskine i ægte amerikansk stil.

Den er utrolig flot i designet, og så er den meget effektiv. Ariete har produceret denne skønne maskine, som er utrolig nem at betjene, så du du i løbet af meget kort tid har masser af candyfloss og dele ud af.

Skal du holde børnefødselsdag eller have fest hjemme i haven, så stiller du bare maskinen op og tilslutter den strøm. Sørg for at købe en pose bolcher, som du kan lave smag med, og så skal du bare følge brugervejledningen til punkt og prikke, og så vil du i løbet af ti minutter kunne lange masser af candyfloss ud til alle gæsterne.

Når festen er slut, så er denne model utrolig nem at rengøre, og så er den klar til næste gang, som måske allerede bliver i morgen, som fredagsslik til ungerne.

Rød candyfloss maskine

Den ligner helt sikkert den klassiske candyfloss maskine som du kender fra cirkus eller fra Tivoli, hvor du måske husker, at du fik din første stand candyfloss. Den er flot i retro design, og så er den yderst effektiv.

Maskinen omdanner fast slik, måske dit favorit bolche eller sukker, til den dejligste candyfloss. Modellen her er urtolig nem at betjene, og der går ikke lang tid, efter at du har tændt for, så er der lækker candyfloss til alle gæsterne i huset.

Skal I have havefest eller vejfest, så er det måske dig, der skal stå for underholdning og slik til børnene.

Det bliver ikke noget problem nu, for du tager bare candy floss manskinen under armen, og så kan du sætte den op allevegne, hvor der er strøm.

Du skal huske at læse vejledningen grundigt igennem, og her får du mere inspiration til, hvordan du kan lave de beste stænger eller bægre med candyfloss. Betjening og rengøring er meget let, og så er maskinen klar til næste event.

Candyfloss maskine fra Coolstuff.dk

Har du også altid troet på, at det er uhyre svært at lave candyfloss? Hvis ja, så er du bestemt ikke den eneste, der har gået rundt med denne opfattelse efter at have set de store maskiner, som de står med i tivoli og ved cirkus.

Faktum er dog, at det slet ikke er så vanskeligt, som folk går og tror – tværtimod, så kræver det nærmest ingenting og du behøver heller ikke en lige så stor maskine, som de bl.a. står med i tivoli eller ved et cirkus.

Du kan sagtens nøjes med en mindre udgave som eksempelvis denne Candyfloss-maskine, hvortil du blot skal bruge lidt sukker og så er du faktisk klar til at lave candyfloss til dig selv, dine børn, dine børns venner og alle mulige andre.

Det betyder faktisk også, at der er tale om en maskine, der kan bruges af alle og enhver, så derfor skal du nok ikke lade den stå for tæt på dine børn, for så er de bare lige pludselig i gang med at lave candyfloss.

Hvis du gerne vil lave candyfloss med den denne Candyfloss-maskine, så skal du blot varme maskinen op, lægge en skefuld sukker i midten, starte for selve maskinen, og derfor kan du se, hvordan de tynde sukkertråde opstår – det er nærmest en helt magisk oplevelse.

Dernæst kræver det blot, at du er i stand til at fange trådene en efter en med et papkræmmerhus, som de også gør i både tivoli og ved et cirkus. Og så skal det naturligvis heller ikke være nogen hemmelighed, at en candyfloss maskine med garanti vil være et hit til en hvilken som helst børnefødselsdag.

Candyfloss maskine med hjul

Én ting er at have en candyfloss maskine derhjemme. En helt anden ting er at have en candyfloss maskine, som rent faktisk ligner de store udgaver, som du kan finde i blandt andet tivoli og cirkus. Hvis du gerne vil have en sådan candyfloss maskine, så er der ikke nogen tvivl om, at det er en model som denne, du skal have fat i.

Den ligner nemlig præcis de store candyfloss maskiner, som man kan opleve i både tivoli, cirkus og på festivaler, men er dog lavet i et lidt mindre format, så den kan stilles på bordet derhjemme.

Den vil ikke blot kunne give magi og eventyr til enhver fest for børn, men den vil samtidig også kunne glæde dit barn eller dine børn til dagligt, hvorfor der sådan set ikke behøver at være nogen bestemt anledning til, at du skal investere i en candyfloss maskine som denne.

Det er desuden heller ikke særlig svært at bruge denne maskine til at lave candyfloss og derfor vil alle og enhver også kunne finde ud af det, men det anbefales dog ikke at børn på under 14 år laver deres egne candyfloss med denne maskine.

Endvidere, så kan du både gøre brug af sukker med smag (hvilket eksempelvis kunne være knuste bolcher, da det er meget populært) eller blot ganske almindeligt sukker. Det betyder naturligvis også, at den er billig i drift, da du kan få 1 kilo sukker for blot 8-10 kr., hvorfor det bestemt ikke er dyrt at give børn en stor oplevelse.

Derfor skal du købe en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn

Der er selvfølgelig rigtig mange gode grunde til, at du skal gå ud og investere i en candyfloss maskine til dine børn, men der er dog en særlig række af grunde, der er bedre end andre.

Det skal allerede understreges nu, at der ikke just er tale om en maskine, der på nogen måde er en nødvendighed i hjemmet, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det vil være en maskine, der vil gøre dit barn eller dine børn uhyre glade, for der er bestemt ikke mange børn, der har det privilegium, at de blot kan tænde op for en candyfloss maskine og lave noget lækkert candyfloss til dem selv og deres venner, når de har lyst til det.

Derfor handler det naturligvis i høj grad om, at du gerne vil gøre dit barn eller dine børn glade, hvilket du bestemt vil komme til, hvis du giver dem en candyfloss maskine – og langt de fleste af sådanne maskiner er oven i købet så nemme at have med at gøre, at alle og enhver – og dermed også dit barn eller dine børn – vil kunne finde ud af at lave candyfloss på egen hånd.

Det handler dog også om, at det i længden meget nemt kan gå hen og blive billigere for dig end, at skulle ud og købe fredags- eller lørdagsslik til dit barn eller dine børn et par gange i måneden, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at det hurtigt kan ende med at koste godt og vel 50 kr., hvis der er tale om bland-selv-slik el.lign.

Hvis du i stedet vælger at investere i en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn, så er det eneste, der er krævet, før der er mulighed for at lave candyfloss, som barnet eller børnene kan få til Disney Sjov, at du har noget sukker stående i køkkenet, som oftest ikke koster mere end 8 kr. til 10 kr. for et helt kilo.

Det er selvfølgelig i høj grad en investering, du skal lave for at gøre dit barn eller dine børn glade, og ikke for at spare penge på fredags- og/eller lørdagsslik, men det skal dog stadig nævnes, at det er muligt.

Share.

About Author

Comments are closed.