Gasblus – Lav god mad i naturen

0

Outwell Appetizer Cooker, enkelt brænder gasblus

Her er der tale om et let og kompakt gasblus/gaskomfur, der er designet og fremstillet af Outwell, som er ét af de mest prominente og højt respekterede brands, når det kommer til outdoorudstyr o.lign. Med deres Appetizer Cooker har du mulighed for at lave varm mad, uanset hvor du befinder dig.

Den kommer desuden også med en meget robust transportkasse, der gør komfuret ideelt til camping, en tur på stranden med venner og veninder eller hvis du bare gerne vil have den stående i skuret eller i skabet i forbindelse med et nødstilfælde.

Appetizer Cooker fra Outwell er udstyret med automatisk piezotænding og et indbygget rum til en gaspatron. Endvidere, så har den også en meget passende størrelse, når den er slået sammen, da den i denne tilstand ikke måler mere end 34 cm. x 30 cm. x 8,5 cm., hvilket selvfølgelig også betyder, at den er nem at have med rundt og det gør den ideel i forbindelse med bl.a. camping, vandreture o.lign.

Den bruger desuden en MSF-1A butanflaske, der ikke er inkluderet i prisen.

KosanGas Topbrænder gasblus

Med en topbrænder som denne, så bliver det ganske enkelt ikke meget nemmere at få gang i et blus. Det er en topbrænder, der passer til såvel 2 kg. og 3 kg. CGI-flasker såvel som 2kg. Kosan-flasker.

Den er desuden uhyre nem at have med at gøre, da den kan monteres direkte i ventilen på både 2 kg. og 3 kg. CGI-flasker.

Det forholder sig dog lidt anderledes med 2 kg. Kosan-flasker, da de er udstyret med en click-on-ventil og der her skal bruges en speciel koblingmodel ved navn 30044.

Det er desuden særdeles nemt at have en topbrænder som denne med på enten en telttur, på en MC-tur eller måske endda bare på en ganske almindelig campingtur. Du skal dog være opmærksom på, at det naturligvis kræver, at du også kan have enten en 2 kg. eller 3 kg. flaske med fra CGI eller en 2 kg. Kosan-flaske.

Den har en samlet effekt i kW, der lyder på godt og vel 2,4.

Brænderens samlede diameter er 22,5 cm og højde 8 cm.

KosanGas Twister Plus gasblus

Her er der igen tale om et gasblus, der passer til en række forskellige gasflasker fra Kosan – mere specifikt, så passer den til både CV300 og 470, der begge er gasflasker fra Kosan.

Den er naturligvis nem at have med at gøre, da den ikke er synderligt stor og der medfølger oven i købet også en opbevaringsboks med, der bare gør det endnu nemmere for dig at have den med rundt, hvad end du har intentioner om at bruge den i forbindelse med en telttur med dine venner og veninder, en tur på en festivalplads et sted eller måske endda bare på en ganske almindelig campingtur.

Som det også nævnes ovenfor, så er Twister Plus nem at have med at gøre og den passer til to forskellige flasker fra Kosan, som du naturligvis er nødsaget til at have med dig, hvis du vil gøre brug af Twister Plus-gasblusset, da det ganske enkelt ikke virker uden.

Det er heldigvis mindre gasflasker, der er tale om og de fylder derfor ikke synderligt meget, men bliver dog hurtigere tømt grundet deres kapacitet.

KosanGas Twister Plus pZ gasblus

Twister Plus pZ er et gasblus, der passer til CV300 og 470, der begge er gasflasker fra Kosan.

Dette glasblus kommer desuden med en smart opbevaringsboks, der både gør, at du hele tiden ved hvor du har dit gasblus henne og dertil er det også meget nemmere at have med rundt, hvis det er inde i en decideret opbevaringsboks i stedet for, at det ligger frit i en taske el.lign. Det er et kompakt campingblus, der er udstyret med en elektronisk starter, der gør det nemt at starte.

Twister Plus pZ kommer desuden også med et helt nyt design, der blandt andet inkluderer en Easy-Click-Plus påsætning af selve gasdåsen, hvorfor det ganske enkelt ikke bliver nemmere for dig, at lave mad i det fri, end med en Twister Plus pZ og enten en CV300 eller en CV470 fra Kosan.

Den er også udstyret med et varmeskjold, der beskytter gasreguleringen, så du kan regulere på gassen i mens du er i gang med madlavningen. Twister Plus pZ har en kogetid, der lyder på 3 min. og 45 sek.

Outwell Appetizer Cooker, gasblus med grill – 3 brændere

Med et Outwell Appetizer Cooker-gasblus, så kan der være tale om at tage det til næste niveau. Der er nemlig tale om et gasblus med grill og hele tre brændere, hvorfor du nemt kan lave et helt måltid på din Outwell Appetizer Cooker.

Det er ideelt til dig, der gerne vil lave en kop kaffe og riste et stykke brød om morgenen eller gerne vil lave en række pølser på grillen om aftenen og måske nogle kartofler på det ene blus. Blandt de vigtigste funktioner kan der blandt andet nævnes en automatisk piezotænding.

Det er dog slet ikke det hele, for Outwell Appetizer Cooker er også udstyret med tre separate knapper til at styre varmen for de tre enheder såvel som både vindskærm, låg og bund. Den er desuden blevet fremstillet i rustfrit stål og det samme er yderstoffet.

Hvis du klapper den sammen, så har den en størrelse, der lyder på 58 cm. x 32 cm. x 8 cm. og en vægt på godt og vel 4,5 kg., hvorfor den bestemt er til at have med rundt.

Outwell Chef Cooker, gasblus med grill – 3 brændere

Outwell Chef Cooker er et gasblus, der er udstyret med både en grill og hele tre brændere. Sammenklappet har den en rigtig god størrelse, der blandt andet er med til at gøre den ideel i forbindelse med på camping, telttur, festivaler o.lign., da den ikke måler mere end 60 cm. x 30 cm. x 12 cm.

Som sagt, så kommer den med to gasblus og 1 grill og dertil er den også udstyret med en automatisk piezotænding, der selvfølgelig gør det nemt at få gang i den.

Ydermere, så har den også separate knapper til at styre varmen for de tre enheder.

Komfuret er udstyret med individuelt styrede brænder, der er fremstillet i rustfrit stål og dertil er grillen også en såkaldt slip let-grill, der betyder, at du ikke skal bøvle med at vende kødet eller tage pølserne af grillen.

Outwell Chef Cooker har også et solidt låg og en solid vindskærm, en drypbakke fremstillet i rustfrit stål samt aftagelige riste, der gør det meget nemmere for dig, når du skal rengøre din Outwell Chef Cooker, som desuden også er udstyret med anti-slip fødder i gummi.

Jetboil Flash Peridot Green Cooking System gasblus

Hvis du er på udkig efter det optimale valg af brænder, så bør du bestemt tage et nærmere kig på Jetboil Flash Peridot Green Cooking System, da Jetboil her har formået at kombinere et kompakt design med en virkelig høj effekt. Selve gasbrænderen er selvfølgelig fremstillet i rustfrit stål og er udstyret med den kendte Piezo-tænding, der gør det meget nemmere for dig at få gang i den.

Jetboil Flash Peridot Green Cooking System bliver desuden også leveret med en tripod-stabilisator, der selvfølgelig er med til at sikre, at den står stabilt ved madlavning.

Hvis du skal bruge en Jetboil Flash Peridot Green Cooking System til at koge en ½ liter vand, så vil det tage dig cirka 2 minutter og 30 sekunder, hvilket bestemt ikke er til at klage over. Dertil har den også kun en vægt, der lyder på 400 gram (vel at mærke uden gasdåse og accessories).

Den har desuden også en rigtig god størrelse, da dens dimensioner blot lyder som følgende 104 mm. x 180 mm. Det betyder selvfølgelig, at den er nem at have med rundt.

Jetboil Sumo-Ti Cooking system gasblus

Hvis du bare gerne vil have en simpel brænder, der har en manuel tænding og ikke er synderligt dyr eller stor, så bør du tage et nærmere kig på Jetboil Sumo-Ti Cooking System, der ikke blot er en simpel brænder, men som samtidig også har et meget kompakt design og derfor er den nem at have med rundt.

Du skal dog være opmærksom på, at den udelukkende er egnet til kogning af vand og intet andet end dét. Selve gasbrænderen er selvfølgelig fremstillet i rustfrit stål og med den kendte Piezo-tænding, der gør det nemt for dig at tænde for din gasbrænder.

Hvis du vælger at købe en Jetboil Sumo-Ti Cooking, så bliver den desuden også leveret med en såkaldt tripod-stabilisator, der sikrer dig, at den hele tiden står stabilt, så du ikke pludselig skal forvente, at din gryde kan ende med at vælte el.lign.

Slutteligt, så skal det nævnes, at det tager cirka 4 minutter og 15 sekunder at koge en liter vand med Jetboil Sumo-Ti Cooking og har den har en vægt, der lyder på 345 gram.

ENO fritstående 2-gasblus

Her er der tale om et meget simpelt gasblus, der er udstyret med en eltænding.

Selve gasblusset er bestående af et stort og et lille blus – det store kan bryste sig af godt og vel 2,5 kW, mens det lille blus er udstyret med omtrent 1,75 kW. Den er naturligvis fremstillet af rustfrit stål og bliver leveret inklusiv et sæt grydeholdere, hvorfor det er klart til at tage med på camping, på telttur eller måske endda med på en festival.

Endvidere, så har det også en rigtig god størrelse, der gør det ideelt til at tage med på en tur, da det ikke måler mere end 95 mm. i højden, 470 mm. i bredden såvel som 330 mm. i dybden.

Langt de fleste vælger at købe gasblus såsom ENO fritstående 2-blus, for at kunne tage det med på tur, hvilket bl.a. kan være camping, telttur eller noget helt tredje. Det skal desuden også siges, at dette gasblus er ganske velegnet til både motorbåde og sejlbåde, hvis du ønsker at kunne lave mad, når du sejler.

Share.

About Author

Comments are closed.