Cykelholder til bil – hvor mange cykler skal du have plads til?

0

Thule EasyBase 7-Polet cykelholder til bil

Sammen med denne cykelholder kan du sætte skinner på til dine cykler, en bund, så du kan transportere andre store ting bag på bilen, eller bokse eller Thuletasker til opbevaring af ekstra rejsegods.

Du kan have op til 3 cykler på denne cykelholder, hvis du har de rette skinner.

Hvis du skal transportere cykler, så kan de nemt og sikkert fastspændes ved hjælp af en lille anordning, der skal fastspændes lige under cyklens sæde.

Denne cykelholder er simpel i sin opsætning, montering og det er noget, som alle kan finde ud af, da den ikke kræver nogen justering.

BuzzRack Cykelholder til bil med plads til 4 cykler

Denne BuzzRack cykelholder har en platform, hvor der er plads til hele 4 cykler. Den kan holde til at blive lastet med 4 x 15 kg, hvilket passer med 4 cykler.

Den måler 94,5 cm i bredden og 90,0 cm i dybden. Det er en cykelholder som enhver kan samle og montere på bilen.

Da denne cykelholder skygger delvist for lygter og helt for nummerpladen er der en integreret lygtebom, og der er plads til at påmontere en tredje nummerplade. Det er lovpligtigt og du kan bestille den hos Skat eller på Motorkontoret.

Cykelholderen har selv lygter og det gør den kompatibel med biler, der har 7-pols anhængertræk.

BuzzRack Cykelholder til bil med montering uden anhængertræk

Denne cykelholder er et udmærket eksempel på at cykelholdere er designet til at opfylde forskellige funktionalitetsbehov. Den kan nemlig monteres på biler, der ikke har noget anhængertræk.

Ved hjælp at en rem omkring bagklappens kant kan denne cykelholder monteres godt og sikkert og det er endda uden at ridse bilen. Alle de dele der rører bilen er nemlig belagt med et beskyttende og slidstærkt lag, som ikke ridser din bil.

På denne cykelholder kan du have 3 cykler. Der skal anvendes lygtebom og en ekstra nummerplade ifølge loven.

Det er vigtigt at bemærke at denne cykelholder ikke må anvendes på eksempelvis en VW Up, hvor bagklappen er af glas.

BuzzRack Cykelholder til bil med montering på reservehjul

Dette er en cykelholder, som kun kan anvendes til 4 x 4 biler, som har et reservehjul monteret bagpå bagklappen. Den skal nemlig fastgøres omkring dette reservehjul og sidder således sikkert.

At denne cykelholder skal monteres på reservehjulet gør også at cykelholderen er uafhængig af anhængertræk.

Der er plads til at transportere 2 cykler på én gang.

BuzzRack Cykelholder til bil med platform til 2 cykler

Endnu en BuzzRack cykelholder, som fungerer ved at cyklerne står på en platform. Den måler 94,5 cm i bredden og 50 cm i dybden.

Der er plads til 2 cykler og den må max lastes med 2 x 15 kg, så denne er god til det lille behov.

Den har integreret lygtebom og med henblik på strøm til lygterne, så er den kompatibel med anhængertræk der har 7 poler.

Der er desuden plads til endnu en nummerplade, da den der sidder på bilen er dækket af cykelholderen. Det er lovpligtigt at køre med nummerplade bagpå, så derfor kan den bestilles hos Skat eller ved Motorkontoret.

BuzzRack Cykelholder til bil, 2 cykler uden behov for anhængertræk

På denne cykelholder kan du transportere 2 stk. cykler med god mulighed for at spænde cyklerne forsvarligt fast, så du ikke løber nogen risiko på vejen.

Det gode ved denne cykelholder er at den kan anvendes på biler uden anhængertræk. Der er mange minibiler, som ikke har træk, men behovet for at transportere en cykel eller 2 er der jo stadig. Så er det godt at denne cykelholder kan spændes fast ved brug af en rem omkring bagklappens kant.

Denne model er smart, da den er placeret højt på bilens bagklap. Således slipper du for at skulle bruge lygtebom og ekstra nummerplade.

De dele af cykelholderen der er i berøring med bilen er fremstillet på en måde, så de ikke laver ridser i bilens lak.

Det er vigtigt at denne ikke monteres på biler med bagklap af glas.

Thule FreeRide 532 cykelholder til bil

Endnu en ny måde at tænke funktionalitet ind i cykelholderens design.

Denne cykelholder er nemlig designet til at skulle monteres på taget af din bil. Det betyder at du i forvejen skal have de rette bagage skinner på taget af din bil. Denne cykelholder kan monteres på dem og én cykelholder kan bruges til én cykel.

Du kan dog bare købe flere cykelholdere og sætte cyklerne på rad og række ovenpå bilens tag.

På trods af følelsen af at fylde meget i højden, så står cyklen stabilt og godt over hovedet på dig, når du kører.

Thule EasyFold- Cykelholder til 2 cykler- 7 PIN

Denne EasyFold cykelholder karakteriseres ved at den er nem at folde ud og at folde sammen igen. Den skal blot kobles til anhængertrækket på din bil og derefter kan du folde dens dele ud.

Husk at sætte stikket i bilens pol indgang.

Der er masser af muligheder for at fastspænde cyklerne godt, så de står stabilt, når du kører. Der er plads til max 2 cykler på denne cykelholder.

Som ekstra smart funktion kan man ved blot et tryk med foden, få cykelholderen til at vippe, så bagagerummet kan åbnet. Det bliver ikke meget nemmere.

Thule HangOn 3 Bike cykelholder til bil

Typisk oplever man det problem at når først cykelholderen er monteret på bilen og cyklerne er sat op på cykelholderen, så kan man ikke åbne bagklappen. Det problem er løst med denne Thule HangOn cykelholder. Den kan nemlig vippes, så du kan komme til dit bagagerum.

Navnet HangOn hentyder til den måde, hvorpå cykler ikke er sat på cykelholderen, men derimod hænger i cykelholderen. De arme, som cyklerne hænger i har gummistropper, som beskytter cyklerne.

Du kan laste denne med 3 cykler og når den ikke er i brug kan den nemt klappes sammen, så den ikke fylder særlig meget.

Husk lygtebom og ekstra nummerplade, hvis du vælger denne cykelholder.

Thule HangOn 972 cykelholder til bil

Denne HangOn model kan også vippes, så du er sikret adgang til dit bagagerum uden at skulle afmontere cykelholderen.

Du kan bruge cykelholderen til alle cykler uanset hjulstørrelse. De stelholdere, som stabiliserer cyklerne er beskyttende og skånsomme for cyklen.

Når du ikke skal bruge cykelholderen kan du hurtigt klappe den sammen og få den af vejen. Den fylder ikke meget.

Husk at få monteres lygtebom og ekstra nummerplade. Det er nemlig lovpligtigt.

Denne cykelholder kan lastes med 3 cykler.

Thule HangOn, 4 cykler, cykelholder til bil

Denne cykelholder er et rigtig godt valg, hvis du sommetider tager hele familien eller vennerne med ud at cykle.Ligesom de to tidligere cykelholdermodeller er denne model en nytænkende én af slagsen, da funktionaliteten er helt i top. Med vippefunktion kan du tilgå dit bagagerum, selv når cyklerne er sat på den monterede cykelholder.

Ligesom de andre HangOn modeller, så hænger cyklerne ned fra nogle stelholdere fremfor at stå på en platform.

Cyklerne hænger i en god højde fra jorden og du kan nemt påsætte en lygtebom samt en tredje nummerplade.

Forsvarlig fastspænding af cyklerne

Det er vigtigt at du får fastspændt dine cykler forsvarligt. Skulle du tabe noget på vejen når du kører, kan det ende katastrofalt.

Derfor bør du vælge en cykelholder, som giver dig bedst mulighed for forsvarlig transport af cykler.

Det kommer meget an på hvem man er og hvor teknisk man er, om man skal have en simpel eller en lidt mere avanceret cykelholder til bil.

Share.

About Author

Comments are closed.