Autostol test – Topsikre autostole til dit barn

0

RÖMER BABY-SAFE SLEEPER BLACK THUNDER

Til helt nyfødte babyer er det rart, hvis babyen har det nemt ved at sove, når du kører i bilen.

Denne Baby-SafeSleeper gør det sikkert for babyen at ligge ned. Den er beregnet til baby fra 0-10 kg. Indersiden på denne autostol eller autoseng er god og blød, så dit nyfødte barn er beskyttet hele vejen rundt.

Der er en styrtsikring på håndtaget, så hvis den er monteret med håndtaget i opret position og med styrtsikringen til, så virker håndtaget som en beskyttelseszone for babyen.

Denne autostol/seng kan samtidig kobles til Brix klapvognen.

Welldon “DIADEM” Baby autostol

Denne autostol model hedder Diadem og er fra Welldon. Det er en autostol til de mindste børn fra 0 kg til ca. 13 kg. Den skal monteres bagud vendt i bilen. Autostolen har memoryskum, for at dit barn ligger godt og behageligt samt er beskyttet mod stød.

Fastspændingen sker ved en 5 punkts sele, som kan justeres, så den passer til barnet. Der er tilmed en solskærm, der kan sættes på og tages af, som du får behov for det.

Du kan montere denne ved hjælp af bilens Iofix, så dit barns autostol er spændt godt fast til sædet. Det kræver dog at du køber 18 WD11, som er en Isofix base, separat samt at din bil allerede har Isofix beslag. Men så kan den også klikkes på rigtig hurtigt og nemt.

Denne autostol kan selvfølgelig også spændes fast på bilens sæde ved hjælp af bilens egen 3 punkts sele.

Welldon selepude med ryg ISO-FIX 18 WD07

Dette er en selepude til de lidt større børn. Den er beregnet til børn fra 15 til 36 kg. Den er kompatibel med bilens Isofix beslag og på denne måde er den allerbedst fastspændt.

Denne selepude udmærker sig ved at give barnet god bevægelsesfrihed, selvom barnet er fastspændt. Derudover udmærker selepuden sig ved at have gode sidepuder ved skuldrer, hals og hoved.

Selepuden er designet således at barnet altid har selen over skulderen og ikke sidder på halsen. Ryggen på denne selepude kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til alle dine børn eller børnebørn, naboens barn eller andre børn du skal have med i bilen.

Der medfølger en aftagelig dåseholder til denne moderne selepude.

RÖMER DUO PLUS CROWN BLUE autostol

Denne autostol er flot i blå og beregnet til børn i alderen 9 måneder til 4 år eller 9 til 18 kg. Den kan kombineres med Isofix beslag i bilen, som sikrer at autostolen kan beskytte dit barn optimalt ved at sidde godt fast i bilen.

Ligeledes sikrer antivip funktionen at autostolen ikke nemt kan rykkes ud af stedet i tilfælde af en trafikulykke eller hårde opbremsninger. Hvis du ikke har Isofix beslag i din bil, kan autostolen i stedet fastspændes med bilen 3 punkts sele.

I denne Duo Plus Crown autostol får du 3 siddepositioner. Der er god polstring, så dit barn sidder komfortabelt, ugeneret og er beskyttet mod sidekollisioner. En rigtig god autostol, der er nem at betjene.

RÖMER SAFEFIX PLUS BIG GIRAFFE autostol

En rigtig sjov autostol med girafmønster, så barnets fantasi bliver stimuleret. Autostolen har endda små girafører på toppen, så det ikke er til at stå for, når barnet sidder i denne autostol.

Den er beregnet til børn i alderen 9 måneder til 4 år eller 9 til 18 kg. Det er en SafeFix Plus, hvilket betyder at den er beregnet til at skulle monteres med Isofix systemet i bilen. Denne autostol har et antivip system, som gør at autostolen ikke vipper for meget frem i sædet.

Dette er en rigtig vigtig funktion i tilfælde af en ulykke, hvor bilen får stød eller hvor der bremses hårdt op. Ligeledes har denne autostol et støtteben, der stabiliserer stolen under kørsel.

 

Share.

About Author

Comments are closed.