El trommesæt – En sjovere hverdag med et elektrisk trommesæt

0

Et el trommesæt er et stort hit for både piger og drenge samt voksne mennesker. Det er en sjovere måde at fordrive tiden på, og så giver det en god musikalsk hverdag.

Der er rigtig mange forskellige gode el trommesæt, og her vil du få et indblik i seks forskellige som alle giver god værdi for pengene.

En sjovere hverdag med et el trommesæt

Det er altid sjovere at have en hverdag fyldt med musik, og ved at købe et af disse el trommesæt, kan du lave dit helt eget fantastiske musik. Det er perfekt til den mindre dreng/pige, som elsker at lave lyde og lave sit eget musik, men også til ældre, som gerne vil gøre noget mere seriøst ud af det.

Hele seks forskellige el trommesæt

Der er rigtig mange forskellige el trommesæt, og man skal vælge det man synes passer bedst til ens behov.

Skal det være lille og kompakt, eller stort med masser af udstyr og tilbehør. Det er op til dig, og herunder vil du få grundige beskrivelser af seks forskellige el trommesæt.

Ringway TD-76 kompakt komplet el trommesæt

Leder du efter et trommesæt til dit barn eller dig selv, som fylder mindst muligt, men som kan give enormt meget lyd? Så er dette Ringway TD-76 lige noget for dig.

Et smart og kompakt elektrisk trommesæt

Med dette smarte el trommesæt, får du en løsning, hvor der er indbyggede højtalere. Der er 7 pads, og 2 fodpedaler til hi-hat og stortromme.

Der er udmærkede lyd og den har 119 lyde og 35 forskellige trommesæt.

Der er 7 anslagsfølsomme trommepads. og LED display som er let at betjene.

Der er 35 forskellige trommesæt og mulighed for at gemme sit eget trommesæt.

Det har indbygget rumklang og der er 100 generer. Der er Pad-kontrol og undervisning med sammespils-musik.

Hvis du godt kan lide at optage, så kan dette trommesæt også det. Der er indbygget metronom, og så er der tempo tap-funktion. Der er mulighed for at tilslutte hovedtelefoner og musikanlæg eller højtaler med stort jackstik.

Det hele er med

Når du køber dette trommesæt leveres det med trommestikker, fodpedaler og strømforsyning.

Trommesættet vejer 6 kg og måler 735 x 190 x 455 mm.

Ringway TD-36 el trommesæt

Hvis du er på udkig efter et el trommesæt som ikke er så kompakt som det første, men stadig i en overkommelig størrelse, så er det bestemt værd at tage dette Ringway TD-36 med i dine overvejelser.

Et godt Ringway trommesæt

Med dette el trommesæt, får du et trommesæt med flot lyd og i virkelig god kvalitet.

Der er 173 indbyggede lyde, 8 anslagsfølsomme trommepads, 2 pedaler og 10 forskellige trommesæt.

Der kan tilsluttes høretelefoner og der er 10 generer. Dette trommesæt er perfekt til børneværelset.

Der er Pad-kontrol, optagerfunktion, indbygget metronome med egen lyd, volume og tempokontrol. Der er også Aux indgang og USB indgang.

Det hele leveres komplet

Med dette el trommesæt får du det hele. Det bliver leveret med pads, stativer, lydmodul, stikker og strømforsyning.

Ringway TD-82 komplet el trommesæt, pakkeløsning 1

Med dette komplette elektriske trommesæt, får du et flot sæt i god kvalitet. Dette trommesæt er ideal for personen, som gerne vil øve sig i at spille på trommer, med hovedtelefoner.

En let løsning – en god løsning

Der er rigtig mange muligheder med dette el trommesæt, og der er i alt 177 forskellige lyde og 25 forskellige trommesæt som har en lang række effekter.

De digitale trommer kan lyde præcis ligesom rigtige trommer, dog har de bare mange andre lyde oveni, som du kan benytte. Dette er en god og let løsning.

Flere forskellige fordele

Der er 8 anslagsfølsomme trommepads, 2 pedaler og LED display. Du kan til enhver tid gemme dit eget trommesæt, og så er der to demo sange.

Pad kontrol giver dig mulighed for at vælge anslagsfølsomheden, volumekontrol, valg af threshold / velocity curbe. Der er også mulighed for undervisning med sammenspils musik.

Der er Aux indgang og USB udgang.

Dette trommesæt bliver leveret med 1 lilletromme-pad med kantslag, 3 tamtromme-plads, 2 bækken-pads, 1 stortromme-pad, 1 hi-hat-pad, 1 hi-hat-pedal, tromme computer og alle de nødvendige stativer og kabler. Derudover medfølger der trommestil og hovedtelefoner.

Ringway TD-82 komplet el trommesæt, pakkeløsning 2

Leder du efter en stor pakkeløsning til et godt elektrisk trommesæt, så du kan komme ordenligt i gang med at spille trommer? Vil du også gerne spille sammen med andre? Så er dette Ringway TD-82 komplet elektrisk trommesæt bestemt værd at overveje.

Ringway TD-82 – lige noget for dig

Dette elektriske trommesæt er med højtalere, så du kan spille sammen med andre.

Det er et trommesæt i høj kvalitet og det har en rigtig flot lyd. Der er mange forskellige klangmuligheder og der er i alt 177 forskellige lyde, 25 forskellige trommesæt og rigtig mange gode effekter, som du kan benytte dig af.

Der er 8 anslagsfølsomme trommepads, som er monteret godt og solidt på stativ. Der er 2 pedaler til hi-hat og stortromme. Der er LED display som er let at benytte.

Der mulighed for at gemme sit eget trommesæt og der er effekter som rumklang + chorus.

Du kan helt selv styre dine pads, og det gør du via pad-kontrol, hvor du kan vælge anslagsfølsomhed, volume, og threshold / velocity curve.

Udover disse ting er der optagefunktion med live optagelse og afspilning. Der er mulighed for tempo tap-funktion og mulighed for tilslutning af hovedtelefoner og musikanlæg.

Der er Aux, MIDI og USB port.

En komplet pakke skal der til

For at du kan komme ordenligt i gang, er det også vigtigt at du har alt udstyret. Derfor bliver dette trommesæt leveret med 1 lilletromme-pad, 3 tamtromme-pads, 2 bækken-pads, 2 stortromme-pad med pedal, 1 hi-hat-pad, 1 hi-hat-pedal og 1 sæt trommestikker.

Der medfølger også tromme-computer og alle de nødvendige stativer, samt trommestol og 15” PA-højtaler.

TourCraft TC-1008 digital tromme-pad

Er du mere til en lille trommepad, som du kan have med dig stort set over alt? Så er denne TourCragt TC-1008 digital tromme-pad et godt valg.

Smart tromme-pad

Den smarte trommepad er til dig, som ikke vil have de store trommer, men stadig vil have en masse effekter.

Dette er en digital trommepad med 6 anslagsfølsomme pads, og der er 143 indbyggede lyde.

Den kan bruges til mange forskellige ting, det kan enten være til at øve med, eller til indspilning eller som tillæg til alm. trommer.

Der er indbygget metronom og der er 30 drum kits og 17 demo-indstillinger/sange og 3 demo-akkompagnementer.

Derudover er der LED-display som er let at betjene også er der mulighed for at tilslutte den til musikafspiller.

Den vejer 2 kg og måler 36,5 x 29,5 x 6 cm.

Cherub DP-950 tromme-øveplade med metronom

Hvis du spiller trommer, eller har en intention om gerne at ville spille trommer, så er denne tromme-øveplade den perfekte måde at starte ud på, eller øve sig på hvis man allerede spiller i forvejen.

En smart tromme-øveplade

Denne øveplade er så simpel som den kan blive, og der er indbygget metronom og slagtæller. Øvepladen har en god størrelse, som du kan altid have den med dig rundt.

Denne øveplade vil gøre det let for dig at øve dine trommeslag og træne dig selv. Dette vil gøre dig endnu mere skarp på dit talent, og du vil opleve, at din spille teknik vil blive meget bedre.

Øveplade med det hele.

Til denne øveplade medfølger alt det du skal bruge, for at kunne bruge den, som er et enkelt batteri på 9V. Den vejer 784 gram og måler 187 x 221 x 29 mm.

Fandt du det du søgte?

Har du fundet præcis det el trommesæt, som du vil have? Det er vigtigt at du vælger ud fra det du føler mest for, og det du mener passer bedst til dig. Hvis du vil læse mere om de forskellige el-trommesæt, så er det en god idé hvis du stadig ikke er helt sikker.

Vi ønsker dig held og lykke med det nye trommesæt du vælger, og vi håber at det vil give dig en masse gode og sjove timer.

Share.

About Author

Comments are closed.