Vasketøjskurv – Elegante opbevaringsløsninger til dit vasketøj

0

Cinas vasketøjskurv med låg – sort recycled paper

Med en vasketøjskurv fra Cinas er der mange fordele, der gør det lettere at skulle igang med tøjvasken i en travl og hektisk hverdag. Denne Cinas vasketøjskurv med låg er lavet i et utrolig lækkert og stilsikkert design.

Kurven til familiens vasketøj er fremstillet med en bagside, der har en ret ryg, så den står stabilt. Samtidig har vasketøjskurven en oval front. På den måde er kurven nem at have stående på badeværelset eller i soveværelset, da den trods den runde bue stadig kan stå tæt placeret ind til væggen.

På den måde fylder kurven minimalt i rummet. Vasketøjskurven fra Cinas fås i sort og matcher dermed enhver skandinavisk boligindretning. På ydersiden er kurven beklædt med en særlig form for kraftigt tekstil, hvor bæredygtigheden er i fokus, da tekstilen er lavet af recycled papirfibre.

Desuden er denne Cinas vasketøjskurv med låg og sort recycled paper nem at vaske, da den på indersiden er udstyret med en aftagelig pose. Dermed er kurven også nem at tage med, hvis man bor i en lejlighed med vaskemaskine i kælderen.

Cinas vasketøjskurv med låg og sort recycled paper måler i alt 33 cm. i bredden. Derudover er den 48 cm. i dybden, og alt i alt er denne Cinas vasketøjskurv 57 cm. i højden.

Hübsch vasketøjskurv i bomuld

Hübsch er et dansk interiør- og livsstilsbrand, der sælger eftertragtede produkter til en ren, personlig og nordisk indretning.

En tendens, som de seneste år er stormet ind på det danske marked og er blevet en folkekær måde at indrette sin bolig på. Der er fokus på det charmerende og unikke, hvor de lyse toner er dominerende, hvilket også ses på denne Hübsch vasketøjskurv i bomuld.

Med et minimalistisk og enkelt design i farven hvid passer den med sine dekorative hanke ind i enhver dansk indretning uden at virke for dominerende og voldsom i sit udtryk.

Vasketøjskurven er samtidig ideel at bruge i de fleste af husets rum. Stil den for eksempel ved siden af sengen eller natbordet i hjemmets soveværelse, ved garderoben på børneværelset eller måske i forlængelse af håndvasken på familiens badeværelse.

Du kan få Hübschs vasketøjskurv i bomuld i den størrelse, der passer til dine ønsker og behov.

Både når det gælder mængden af vasketøj og størrelsen på det rum, som du er i gang med at indrette.

Vasketøjskurven fra danske Hübsch, som du ser på billedet, måler 35 cm. i diameteren og er 47 cm. høj.

Cinas vasketøjskurve i hvidmalet bambus. Sæt m. 2 stk.

Få to flotte og misundelsesværdige vasketøjskurve, som samtidig er utrolig eksklusive i sit udseende.

Med disse fantastiske vasketøjskurve fra Cinas får du hele to kurve til dit vasketøj i en og samme pakke, der vil give et ekstra pift til badeværelsesindretningen. Der skal ofte ikke meget til. Du kan hurtig skabe følelsen af, at der er sket noget nyt med en ny og moderne vasketøjskurv i rummet.

Disse vasketøjskurve fra Cinas er pakket i et sæt af to i to forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at indrette med matchende vasketøjskurve, hvis I har to badeværelser i boligen. På den måde kan du skabe en rød tråd i indretningen. En retningslinje, der vil få din indretning til at se særdeles gennemført ud.

Disse kurve fra Cinas er lavet i hvidmalet bambus.

Et materiale, der både er moderne, men også ganske slidstærk. Samtidig er Cinas vasketøjskurve i hvidmalet bambus i et sæt med 2 stk. malet i højglans, der giver begge kurve et meget iøjnefaldende udtryk.

Udover badeværelset kan disse kurve fra Cinas også bruges i flere af husets andre rum i boligen.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med sit enkle og minimalistiske udseende kan du med fordel også bruge denne vasketøjskurv i soveværelset eller på børneværelset, så du på fineste vis kan gemme hele familiens vasketøj væk.

På den måde kan du undgå at tænke på vasketøj alle ugens dage men kun, når I skal i gang med selve tøjvasken.

Den store vasketøjskurv måler 30,5 cm. i diameteren og er derudover 60 cm. høj.

Sort vasketøjskurv i nylon

Zone har lavet denne sorte og brugervenlige vasketøjskurv i nylon, der vil pynte i ethvert moderne, dansk hjem. Med et materiale, der på en og samme tid både er rubust og slidstærk er denne vasketøjskurv enhver børnefamiliens drøm.

En børnefamilie, der i løbet af en normal uge får samlet vasketøj sammen i hobetal. Den sorte vasketøjskurv fra Zone kan tåle at blive brugt hver evig eneste dag af samtlige familiemedlemmer i boligen.

Det kraftige nylon er udover at være yderst funktionel også et materiale, der er pænt at kigge på. I en fin og skøn kombination med det naturfarvet reb får din opbevaring til vasketøjet samtidig et godt, nordisk udtryk i en tid, hvor naturen for alvor er blevet en del af den danske boligindretning.

Vi fokuserer på det traditionelle og naturlige, når vi skal indrette os. Med en skøn vasketøjskurv at se på får du dermed mulighed for at opbevare familiens vasketøj på en måde, der skaber både orden og ro for øjet i en travl hverdag.

Vasketøjskurven i sort fra Zone måler 50 cm. i højden. og er 32 cm. i både bredden og i dybden.

Alibaba vasketøjskurv, megastor, blå

Denne Alibabakurv er designet i en størrelse, der kaldes megastor. Dermed sagt er den særdeles rummelig, når vi taler om vasketøjskurvens størrelse.

Samtidig er kurven til dit beskidte vasketøj unik, fordi den helt ekstraordinært er håndlavet i Senegal. Du får derfor en særlig vasketøjskurv, der er fremstillet i et slidstærkt og misundelsesværdigt naturmateriale med en fin detalje.

Imellem det slidstærke naturmateriale, er der flettet små plaststripes i blå nuancer for at give kurven et smukt udseende. Opbevar familiens vasketøj i en kurv, der kan prale af sin blå farve og sit velkendte og moderne slangetæmmer låg.

Både højde og bredde er ikke ens på alle kurve, ligesom alle låg heller ikke er lige høje. Nogle låg er lave og nogle høje, så derfor får du en vasketøjskurv, der er helt unik og en, der ikke ligner naboens.

Du kan med fordel bruge denne Alibaba vasketøjskurv, hvis I er mange i familien, og derfor også løbende har meget vasketøj. Faktisk er der plads til, hvad der svarer til tre maskinfulde tøj.

Denne Alibaba vasketøjskurv er 70-75 cm. høj med låg og er 55-65 cm. bred. Tag højde for, at dette blot er cirka mål.

House Doctor vadsæk – sort/hvid striber

Få en stor og fantastisk taske/vadsæk fra danske House Doctor. Denne vadsæk er designet med en snøre øverst, og er dermed let at lukke sammen og flytte rundt på.

Du kan med fordel bruge den som taske, hvis du har behov for at transportere dit beskidte vasketøj, inden det skal igennem en større tur i vaskemaskinen.

Et behov, der ofte kan opstå, hvis du vasker dit tøj i en vaskekælder eller skal have det med på vaskeri. Derfor er tasken også designet i et stilrent og skønt look. Det er alt i alt en taske, der er nem at svinge over skulderen.

Brug derimod hanken, hvis du foretrækker at løfte tasken i stedet og tag den med dig. Alternativt kan du også bruge tasken som almindelig vasketøjskurv derhjemme. Vadsækken er fremstillet med både sort og hvide striber og er, som en del af House Doctors populære kanvasserie, selvfølgelig lavet af kanvas.

House Doctor er et velkendt dansk firma, der leverer tilbehør og møbler til flere danske hjem med et nordisk præg.

Denne House Doctor vadsæk med sort/hvid striber måler 35 cm. i diameteren og er 65 cm. høj.

Vasketøjskurv – grå

Hollanske Handed By har lavet denne fine og iøjefaldende vasketøjskurv i grå, der emmer af både bæredygtighed og elegante detaljer. En vasketøjskurv, som de fleste drømmer om, når det beskidte vasketøj skal gemmes af vejen, og boligen skal ryddes op.

Firmaet er kendt for sit store udvalg af håndlavede boligtilbehør, hvor alt er lavet af genbrugsmaterialer. Handed By sætter en ære i at gå i front, når det gælder bæredygtige produkter, og det ses også tydeligt med denne grå vasketøjskurv.

Den har fået navnet Lyon og er designet med en helt unik detalje. Oplev den fine detalje, hvor mønstret, i to forskellige grå nuancer, er flettet af plastik.

Den skønne vasketøjskurv i grå fra hollandske Handed By har alt i alt to hanke på hver side og et enkelt låg på toppen. Du vil holde af at have denne vasketøjskurv stående på badeværelset eller i soveværelset, fordi den udover at have et ekstraordinært look, også er designet til at kunne stå ekstra stabilt på gulvet.

Kurven måler ca. 57 cm i højden. Derudover måler vasketøjskurven fra Handed By 38 cm i bredden, og det samme i længden.

Vasketøjskurv i sort flet – lille

Her får du en klassisk vasketøjskurv, der er designet i elegant, sort flet. Med en firkantet form gør denne kurv det netop muligt at få plads til det meste af ugens vasketøj.

Der er god plads til både at få plads til forældrenes og børnenes vasketøj derhjemme. Indvendigt er kurven designet med en stof pose, der let og funktionelt holder sammen på det beskidte tøj.

Denne vasketøjskurv i sort flet er den mindste af de i alt tre modeller, der er at vælge imellem. Den måler 36 cm i bredden, 29 cm i længden og er til slut 60 cm høj.

Vasketøjskurv i vandhyacint med låg

Står du og mangler en ekstraordinær vasketøjskurv til at hjælpe dig af med det beskidte vasketøj i hverdagen?

Et hjælpemiddel til at få det overordnet overblik derhjemme, og som på et ganske kort øjeblik kan give dig følelsen af, at der er pænt og ryddet i dit hjem.

Det kan denne vasketøjskurv i vandhyacint med låg hjælpe dig med. Vandhyacint er et fantastisk naturmateriale, som netop denne vasketøjskurv er fremstillet af. Brug den lille inderpose, som der er designet til denne spand.

Den sidder løst i selve spanden, så du kan med fordel tage posen op med dit beskidte vasketøj og uden problemer tage det hele med til vaskemaskinen.

Denne vasketøjskurv i vandhyacint med låg måler i toppen 37 cm. i diameteren, hvor bunden er i alt 29 cm. i diameteren. Kurven er 57 cm. høj.

CPH INC spand – aluminium, stor

Med denne CPH INC spand får du en god og oplagt opbevaringsmulighed til dit vasketøj, som er designet i oxyderet aluminium. Spanden fra CPH INC er velegnet til at opbevare dit beskidte tøj i, inden det finder sin vej til vaskemaskinen. Især på grund af sin størrelse kan spanden også sagtens bruges til en større familie, som har ekstra meget vasketøj at holde styr på i en travl hverdag.

Det rustikke udseende er ret unikt for en vasketøjskurv og gør også denne spand til noget helt særligt. De rå læderhåndtag, der er at finde på siden af spanden, har klare referencer til den nordiske indretningsstil i kombination med spandens låg.

Spanden har flere fordele. Den er udover at være ideel til vasketøjskurv også oplagt at bruge til andre former for opbevaring. Brug den på børneværelset til legetøj eller i entréen til sko og til diverse tilbehør til overtøjet. Med en tekstilpose på indersiden af spanden kan du nemmere holde styr på dine ting.

Omvendt kan du også nemt tage posen op og medbringe det opbevarede, når du skal på farten. På billedet kan du se, hvilke størrelser, spanden er designet i. Der er flere størrelser at vælge imellem i materialer, som både tæller messing og alu.

Du skal være opmærksom på, at alle spandene er håndlavet i Indien, så hver spand vil fremstå unik.

CPH INC spand – aluminium måler 64 cm i højden og er 49 i diameteren.

Metaldåse til opbevaring af tøjklemmer, hvid

Hold styr på dine tøjklemmer, når de ikke er i brug. Måske kender du det, når du skal hænge dit våde tøj op, og dine klemmer til tøjet er spredt for alle vinde. Ofte glemmer vi at samle dem sammen efter brug, men det kan denne metaldåse sætte en stopper for.

Den er designet af det franske firma Derrière La Porte til lige netop dette formål. At gøre det muligt at få en opbevaringsmulighed, der kan holde styr på de mange tøjklemmer. Det kan du nu med denne metaldåse til opbevaring af tøjklemmer i hvid.

Som en lille sjov detalje er metaldåsen designet med et lille hul på midten, så det ligner en vaskemaskine ved første øjekast. Et hul, som man kan kigge ind igennem.

Denne metaldåse til opbevaring af tøjklemmer i hvid måler 15 cm. i bredden, 7,5 i dybden og er 16,5 i cm.

Vasketøjskurv fra Reisenthel – sort

Ønsker du at få en vasketøjskurv, der både er smart og funktionel på en og samme tid, så er denne model fra Reisenthel i sort med garanti noget for dig.

For udover at den vil pynte enhver dansk boligindretning med sit enkle udseende og sin sorte farve, er den også slidsstærk. Vasketøjskurven fra Reisenthel er lavet i et solidt, sort, canvas materiale, der gør den utrolig brugbar i hjemmet.

Samtidig kan du let løfte den frem og tilbage fra enten badeværelset eller soveværelset, da denne kurv til vasketøj har to kraftige håndtag i stål. Kurven måler 40 cm. i bredden, 59 cm. i dybden og er i alt 72 cm. høj.

Vasketøjskurv fra Reisenthel – grå

Grå må siges at være den absolut største favorit, når det gælder valg af farver til boligindretningen i Skandinavien.

Derfor har Reisenthel også valgt at designe denne vasketøjskurv i grå, som er en af tidens smarteste opbevaringsmuligheder til dit beskidte tøj. Lige netop denne kurv er fremstillet i gråt polyester, hvor der samtidig følger skinner med, som er lette at montere.

Skinnerne gør, at din vasketøjskurv står stabilt og sikkert, uanset hvor meget tøj der bliver fyldt i.

Derudover har denne vasketøjskurv fra Reisenthel i grå to hanke, der gør den lidt at transportere, samtidig med at der øverst på selve kurven sidder et net, du let kan stramme til, når den skal lukkes og tages med.

Kurven har en diameter på 40 cm. og er i alt 60 cm. høj.

Hvilken vasketøjskurv skal du vælge

Sørg for at gøre op med dig selv, hvilket behov du har, inden du går på kurvejagt. Skal det være en vasketøjskurv med plads til hele familiens mængde af vasketøj, eller skal I have hver jeres?

Find ud af, hvor du vil have vasketøjskurvene placeret, så de matcher den øvrige indretning. Det vil højst sandsynligt kræve, at du køber en til badeværelset, en til soveværelset og et par forskellige modeller til børnenes værelser.

Der er god grund til at tænke på, at de kan indeholde en større mængde tøj, men at de samtidig også er nemme at flytte rundt på. Bor I i en lejlighed med vask i kælderen, eller vasker I tøj på et vaskeri, vil I sætte pris på, at lige netop jeres vasketøjskurv er nem at transportere og have med på farten.

Det er de typisk ved, at der er en snøre i toppen af kurven, der kan strammes ind. Alternativt skal du være opmærksom på, om din nye vaskekurv har to, slidstærke hanke, så den er nem at løfte.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du til sidst skal vælge det rette materiale og den rette farve. Her er der et stort udvalg, der både tæller håndlavet og slidstærke materialer, der passer til enhver travl families behov.

Share.

About Author

Comments are closed.