Terrassevarmer gas – Forlæng dine udeaftener med en hyggespredende gas terrassevarmer

0

Eco Class Heaters GH 12000W Terrassevarmer Gas

Thermic Dynamics udbyder et bredt sortimentet af varmeprodukter. De giver dig en dobbelt fordel, fordi de kombinerer god funktionalitet med et moderne design.

Det er med andre ord ikke for meget sagt, når producenten lover dig en opvarmning af udenfor selve hjemmet, der udstråler et elegant og personligt præg på samme tid med, at du opnår den optimale varmeeffekt.

Eco Class Heater er den perfekte løsning, når det kommer til opvarmning af friluftsområder, hvor man vil hygge sig. Gas terrassevarmeren er fremstillet af rustfrit stål og aluminium, og den har varmekontrol samt transporthjul; den er væltesikret med sin væltesikring og den har automatisk slukning.

Materialerne aluminium og rustfrit stål gør at denne udendørs gasradiator er perfekt til terrasser, altaner, haver, gårdhaver i det urbane rum, udendørs restaurationer – kort sagt alt, hvor mennesker samles i de sene aftenstimer. M.h.t. energiforbruget fungerer den med propan, butan eller gasblandinger (LPG).

Lad ikke en sommeraften efter en lang varm dag eller kong vinter tage dig på sengen!

Produktspecifikationer

 • Maksimal varmeudgang: 12 kW (450-870 g / h).
 • Ideel til opvarmning af et bord. (6 til 8 personer)
 • Propan, butan eller blandinger (LPG).
 • Foranstaltninger: 55cm x 92.5cm

Luksus gas terrassevarmer med levende flamme i hærdet glas med emaljerede stålplader

Denne Gas Patio Heater fra Fire Mountain er en god måde at bringe varme og lys med lidt ekstra flair ind i din have.

Det smarte design gør det muligt at nyde flammernes spil sikkert, uden at skjule nogen af ​​de varme gløder, der kan gøre ethvert udendørs boligareal nydelsesværdigt.

Denne betagende stående model er solidt bygget af rustfrit stål og aluminium, med stålgitre omkring den hærdede kvartsglas. Kombinationen af materialer giver et moderne finish, som på en gang virker varmt og korrosionsbestandigt.

Det indvendige glasrør, der omkranser flammen, kan modstå temperaturer på op til 300 grader Celsius, hvilket gør den ideel til den variable varmeudgang, der findes på terrassevarmeren. Den nedre del af varmeapparatet har et rum, hvor gasflasken kan opbevares, uden at den ses.

En piezo batteri tænding giver dig mulighed for at tænde varmeapparatet hurtigt, nemt og sikkert. Terrassevarmerens energikilde kan enten være propan- eller butangas; da regulatoren leveret med varmeren kun er egnet til propanflasker, anbefales det at bruge propan.

De to hjul på bagsiden gør det nemt at flytte rundt på gasvarmeren, så den passer til forskellige lejligheder eller haveopstillinger. Rammedesignet giver både vægt og stabilitet. Varmeren er væltesikret ved hjælp af et installeret et anti-tilt sikkerhedssystem, der slukker for gassen og reducerer brandrisikoen

Produktspecifikationer

 • Højde: 221cm
 • Bredde: 52cm
 • Aluminium Reflektor: 46cm
 • Strøm: 9500W
 • Vægt: 25 kg

Lux Flame Heater gas terrassevarmer med levende flamme

Lux flame heateren fremstår italiensk med sit chikke design. Her har du en terrassevarmer, der sikkert altid vil skabe en fremtoning der vil påkalde sig en oprigtig interesse fra venner og familie. Den kan bruges ved forskellige events, på caféer og restauranter og udendørs beværtning.

Den er den ideelle baggrund for det særlige fællesskab, der er mellem rygere, der er nødsaget til at opholde sig udenfor. Det sydlandske islæt opstår pga. den levende ild indvendigt i terrassevarmeren.

Med en stående bredde på ca. en halv meter er der plads til Lux mange steder på terrassen eller i haven, og Lux Flame Heaterens vægt gør det overkommeligt, at transportere den rundt. Dette skyldes hjulsættet på bagsiden der gør det let at flytte rundt på gasvarmeren, så den kan bruges ved forskellige anledninger eller havearrangementer.

Rammedesignet giver både vægt og stabilitet. Varmeren er væltesikret. Det indvendige sodefrie glasrør omkring flammen er varmebestandigt.

Låger og rammer er bygget i rustfrit stål og reflekterende aluminium. Det hærdede glas er indrammet af forkromede stålgitre Kombinationen af disse materialer får Lux til at fremtræde som den moderne, varme og korrosinsbestandige varmer-teknologi.

Det indvendige, der omkranser flammen, kan modstå temperaturer på op til 300 grader Celsius gør den ideel til den variable varmeudgang på terrassevarmeren. Den nedre del af varmeapparatet har et rum, hvor gasflasken kan opbevares, uden at den ses.

Den elektroniske tænding virker hurtigt, nemt og sikkert. Brændtiden er afhængigt af, hvor højt man indstiller flammens højde. Energitilførslen foregår ved hjælp af flaskegas

Produktspecifikationer

 • Vægt – 31 kg
 • Højde – 220 Cm
 • Varmeudgang i kW – 9,3 kW
 • Reflektor – 52 x 52 Cm.
 • Varmeeffekt 9,3 kW.
 • Mål: 52 x 52 x 220 cm.

Terrassevarmer gas ECO PLUS

En ting der naturligt bør indgå i forbrugernes valg af terrassevarmere er miljøeffekterne. Modellen ECO PLUS har en hæve og sænke funktion, der kan medvirke til at minimere gasforbruget. Kritikken af terrassevarmere går på dels energispildet og dels også på udledningen af CO2.

Hvor meget dette omfatter, afhænger naturligvis af reguleringen af forbruget, og denne terrassevarmer er udstyret med en nyudviklet, højeffektiv øko-brænder.

Sammenlignet med en traditionel gasvarmer reducerer øko-brænderen CO2-udslippet med op til 30 %. Øko-brænderen forbruger derved ca. 30 % mindre gas i forhold til en almindelig gasvarmer på 12 kW, uden at varmeydelsen forringes.

Terrassevarmeren er fremstillet i stål, og den har en hæve/sænke funktion, så afstanden fra bund til top kan bringes ned på 155 cm., når varmeren ikke er i brug.

Den integrerede anti-vælte mekanisme afbryder forsyningen af gas, når apparatet tippes mere end 45 grader; som en ekstra sikkerhed afbrydes gasforsyningen, hvis flammen utilsigtet slukkes ved et stærk vindstød eller et puf.

Produktspecifikationer

 • Bredde Ø 57 Cm.
 • Vægt –  16,5 Kg
 • Brændetid –  11,5 – 45 timer. på en 11 kg. gasflaske
 • Slukning –  Ventil
 • Brændstof –  Flaskegas (medfølger ikke)
 • Højde –  230 Cm. Kan sænkes til 155 Cm når den ikke bruges.
 • Gasforbrug –  11 kg. gasflaske 11,5 – 45 timer.
 • Varmeydelse i kW – 3 – 8 KW trinløs regulering
 • Reflektor – Ø 76 Cm

Terrassevarmer gas CAPRI

Når havemøblerne er af træ, hvilket ofte er tilfældet, er det måske ikke altid lige sådan, at man kan finde en matchende terrassevarmer. CAPRI modellen introducerer et nyt og spændende design med en klassisk Beholderkasse i et egetræslignende materiale.

Modellen CAPRI udstikker på den måde en anden standard for terrassevarmerens udformning og funktionalitet. Her har du et apparat, der passer til havemøblerne.

Terrassevarmeren udmærker sig ved at være udstyret med en ekstra kraftig brænder på hele 14 kW. Lågen sættes i med en magnet lås, og m.h.t. rør, beholderdæksel og fodplade er det fremstillet i rustfrit stål.

Den elektroniske tænding foregår ved hjælp af et piezo batteri, der sikrer en fejlfri tænding. Reguleringen er trinløs 5 – 14 kW

Produktet har et hjulsæt, så det kan transporteres rundt mellem forskellige placeringer. Det er sikret mod at vælte.

Produktspecifikationer

 • Reflektor: Ø 88 cm.
 • Stand: 60 x 60 cm.
 • Højde: 230 cm.
 • Driftstid med 11 kg. gasflaske 10 – 28 timer. Strålingsvarme: Op til 10 m radius.
 • Vægt: 22,5 kg.

Terrassevarmer gas – Pyramide

Igen en terrassevarmer udført i pyramide design baseret på levende ild, hvilket giver den samme sydlandske hyggelige atmosfære. Energitilførslen er enten propan eller butan og omfanget af varmebestrålingen er hele 20 kvadratmeter; den leveres med en propan regulator og et indvendigt rør.

Mange personer kan derfor på en gang få glæde af terrassevarmerens egenskaber; selv de der sidder lidt væk, vil kunne mærke terrassevarmerens stråler. Varmens styrke reguleres via den trinløse kontrol, således at du altid kan få den temperatur frem, som du finder mest behagelig.

Rammen, reflektoren og lågerne er af aluminium og rustfri stål, hvilket giver den et flot skinnende skær på en terrasse. Følgelig skabes der den rette hyggelige atmosfære med en lyd af knitrende ild, lysskæret og varmen.

M.h.t. højde og vægt er terrassevarmeren håndterlig, og de påmonterede hjul hjælper her til, så den kan transporteres rundt på terrassen eller forskellige steder i haven.

Den er relativ nem at samle.

Produktspecifikationer

 • Vægt 25 kg
 • Højde 221 cm.
 • Bredde 52 cm.

Terrassevarmer gas ”Roma”

Holder du af et eksteriør med fletmøbler på terrassen, altanen eller i gården, passer denne terrassevarmer fortrinligt til møblerne. Kært barn har flere navne – naturproduktet fra klodens tropiske egne er omdannet til hyggelige fletmøbler, kurvemøbler eller manillamøbler.

Ikke bare er materialet dekorativt, det er også særdeles slidstærkt og fleksibelt, hvilket gør at flet tåler store temperaturer og en høj luftfugtighed.

Terrasse varmerens design bærer sit navn med rette. Der er italiensk sommerstemning over det farvebestandige fletdesign.

Roma modellens fod er dækket ind med flet, der falder smukt sammen med fletmøbler i den rette farve og udformning. Om noget er Roma modellen et fornyende forbillede, når det kommer til design og funktionalitet.

Roma leveres komplet med afdækningshætte, slange og regulator samt rør i rustfrit stål. Det er ukompliceret at tænde op for den. Brænderen fremstillet af rustfri stål er baseret på en elektronisk piezzo tænding. Reguleringen er trinløs med en varmeydelse på 5 – 14 kW.

Hjulsættet og en vægt på 22,5 kilogram gør det let at transportere varmeren rundt. Hertil kommer at den er væltesikret. Energitilførslen er flaskegas, som skal rekvireres særskilt.

Produktspecifikationer

 • Reflektor: Ø 88 cm.
 • Stand: Ø 70 cm.
 • Højde: 230 cm.
 • Driftstid med 11 kg. gasflaske 10 – 45 timer.
 • Strålingsvarme: Op til 4,5 m radius.
 • Vægt: 22,5 kg.

Terrassevarmer gas ECOLINE

Ecoline er en teknologisk innovation på markedet for terrassevarmere.

Ecolines elegante udseende vil omgående bevæge en gårdhave, terrasse eller balkon lige ind i det 21. århundredes modernitet. Restauratøren der ved, hvad der rører sig i tiden, og som vil kræse om sine gæster med æstetik, vil straks se det som en mulighed i en hyggelig gårdrestaurant.

To specialbrændere udmærker sig ved muligheden for separat aktivering. Dette betyder, at du kan tænde dem uafhængigt hinanden, og du kan justere dem individuelt. Terrassevarmren leverer en varmeydelse i en målrettet 90 ° vinkel, så du kan fokusere på det, der skal opvarmes.

Da hver brænder drives i et optimalt strømområde, skaber Ecoline samme varmeffekt som konventionelle 40.000 BTU (11,7 KWh) terrassevarmere.

Det energi-rigtige ligger imidlertid gemt i, at ECOLINE kan gøre dette med op til et 83 % mindre forbrug af gas (!). Energibesparelsen er enorm, når der sammenlignes med en konventionel terrasse varmer.

ECOLINE leveres med et hjulsæt, der gør den nem at transportere.

Produktspecifikationer

 • Effekt: 2 x 2kW
 • Forbrug: 2 x 146g / t
 • Driftstid: 1 brænder ca. 89 timer. 2 brænder ca. 45 timer (13 kg gasflaske)
 • Rækkevidde: 4 – 5 meter.
 • Varmevinkel: 90 grader
 • Højde 210cm.
 • Vægt 28 kg

Terrassevarmer gas Professional

Denne fritstående terrassevarmer har en mindre bordlignende flade over rummet for gasflaske-holderen. Den er fremstillet i et chikt design i Børstet stål. Den store reflektor (”hatten”) med en omkreds på 88 cm øger terrassevarmerens dækningsareal.

Det bemærkelsesværdige ved den er, at ”bordet” kan slås ned, så den under transport, eller hvis den ikke er i brug kan sænkes fra 230 ca. til 155 cm.

Med påmonterede hjul kan den let transporteres rundt, og det er let at skifte gasflasken. Terrassevarmeren er væltesikret.

Den elektroniske piezzo tænding gør det nemt at tænde og slukke terrasse varmeren

Produktspecifikationer

 • Højde: 230 cm. cm.
 • Vægt 22,5 kilogram
 • Effekt: 5 – 14 kW..
 • Dækningsområde: Ø 10 m.
 • Hjulsæt for nem transport
 • Reflektor på 88 cm
 • Stand: Ø 60 cm.
 • Elektronisk piezzo tænding
 • Forbrug: 364 – 1019 g/t.
 • Driftstid: 30 – 11 timer (11 kg gasflaske).

Terrassevarmer med gas på godt og ondt

Terrasseopvarmning baseret på gasopvarmning, er det der giver den maksimale varmeeffekt. Men sammenlignet med andre løsninger som f.eks. elvarme og strålevarme kommer miljøeffekten og effektiviteten m.h.t. den ydede varme ind i billedet, og det taler ikke altid til gasopvarmningens fordel.

Gasopvarmning er imidlertid blevet moderniseret en del de seneste par år, og teknologien er mere miljøvenlig end nogensinde før. Ikke alene er de mere sikre for miljøet, de er også blevet mere elegante, når det kommer til de fantastiske mønstre og stilarter, der lanceres med de forskellige modeller.

Dette indebærer, uanset hvor “anderledes” din stil er, at der altid være en gasløsning til rådighed, der passer til lige netop din smag.

Hvis du bruger en terrassevarmer i din have, kan de smarte design, der udbydes forvandle det, der engang blev brugt som dumpningsplads i vintermånederne, til et smukt, smukt nyt rum, der er knyttet til dit hus.

Gasopvarmning kan komme som udendørs vægvarmere, udendørsvarme lamper samt skærmvarmere, og dette betyder, at du kan nyde din gårdhave i næsten al slags vejr.

Hvis du gerne vil vide mere om reglerne for brug af flaskegas, så kan du besøge sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Du kan også se denne video fra Sikkerhedsstyrelsen der viser dig hvordan du giver dit gasudstyr et sikkerhedstjek

Hvordan kan jeg øge min gas terrassevarmers effektivitet?

Hvis du har en stor udendørs gårdhave, der skal opvarmes, er der flere måder som vil kunne hjælpe til med at gøre din terrassevarmer mere effektiv.

Hvis du forsøger at opvarme et stort åbent rum er det en god ide, at reducere vindens påvirkning. Et mere tæt og lukket rum til dig og dine gæster gør det hele mere varmt og hyggeligt.

Brug af læhegn, beplantning o.l., hvor det er muligt, isolerer området og bevarer varmen. Vind har den største effekt på varme og kan sende det i modsat retning af den tiltænkte. Gazebos eller markiser kan også bedre holde på varmen.

Du bør sørge for at det anvendte materiale, der anvendes til afskærmningen er mindre brændbart. Den nemmeste måde til sikring af, at alle kan holde varmen, er selvfølgeligt at sørge for at klæde sig varmt på, eller have tæpper parat; dette vil formindske behovet for mere varme fra dine udendørs varmeanordninger.

Søndagsavisen.dk har udgivet en lille guide til valg af den rette terrassevarmer. Den kan du læse her.

I denne video kan du se hvordan du tilslutter en af de nye gasflasker

Share.

About Author

Comments are closed.