Røgalarm test – Har du råd til at undvære den?

0

I et hjem skal der være en røgalarm, så man hurtigt kan blive informeret, hvis der er for meget røg i hjemmet.

Derfor er det en god idé at sætte sig ned, og finde ud af hvilken slags man gerne vil have i sit hjem.

En mere sikker hverdag

Med en røgalarm er man mere sikker  i sin hverdag, da man ikke skal gå og tænke over, om der er ild eller for meget røg et sted, som f.eks. i køkkenet under madlavning. En røgalarm vil hurtigt informerer dig om, hvis der er noget, som er ved at brænde på.

Tre forskellige røgalarmer

Der er mange forskellige røgalarmer, som man kan vælge imellem, og herunder er der tre grundige beskrivelser af gode røgalarmer, som vi vil forslå dig til dit hjem.

Røgalarm – Jo-el 4cm i diameter advarer med 85dB

Leder du efter en god og sikker røgalarm, som du kan bruge i dit hjem? Vil du gerne, at din familie og dog selv er i sikkerhed, og altid vil blive advaret, hvis der er røg eller ild i huset?

Så er denne Jo-el røgalarm helt klart noget for dig.

En god røgalarm – Jo-el røgalarm invisible

Med denne røgalarm er du i sikre hænder. Denne røgalarm løber ikke bare lige tør for strøm, da batteriet kan holde i 5 år. Derudover har den en fantastisk funktion som gør, at du altid kan sætte den på pause når du f.eks. laver mad, så du ikke skal døje med at den går i gang, så snart du åbner ovnen.

Denne røgalarm vejer kun 47 gram, og fylder ligeså lidt som den vejer.

Housegard Røgalarm 230v

Vil du gerne have en sikker røgalarm i dit hjem, som kan sørge for, at du og din familie altid når at blive informeret inden det er for sent, hvis noget skulle gå galt? Så er denne Housegard Røgalarm lige noget for dig.

Housegard – en sikker løsning

Med denne røgalarm er du sikker på, at din sikkerhed er helt i top. Det er en SA410 optisk røgalarm som har hele 240 volt AC, også har den et 9V batter som backup. Den kan kobles til et netværk, og her medfølger der en trådløs base.

Argus Røgalarm 230V

Argus røgalarm er en røgalarm som skal sidde indendørs. Hvis du gerne vil have meget mere tryghed i dit hjem, og på samme tid have en røgalarm som er vildt moderne og har en masse funktioner, så er den lige noget for dig.

Argus – en masse gode egenskaber

Med Argus får du en røgalarm, som har røgdetektor på 230 V og er en 230V drevet røgdetektor med 9 V batteri med backup funktion. Der er indbygget netværksmulighed, som fungere via et separat 2leder kabel som du selv skal købe. Der er derudover selvtest og batteritest.

Hvis der er svagt batteri giver den et lille signal om, at der ikke er særlig meget batteri, og der sker via en blinkene LED lampe. Der er en trykknap til funktionstest, så du altid kan sikre dig, at din røgalarm fungere som den skal.

Godt at vide

Denne røgalarm har en følsomhed som er i overensstemmelse med EN 14604, og den køre batteri fejlsignal ca. hvert 40. Sekund i minimum 30 dage.

Signalet er ca. 85 dB (A) ved 3 meters afstand. Kapslingsklassen er IP 41, og forsyningsspændingen er på 230 V, 50 Hz.

Der er display med tre lysdioder som er rød, grøn og gul.

Den måler 112,5 x 45,5 mm.

Mere sikker på dit valg?

Er du blevet klogere på dit valg angående din fremtidige røgalarm i dit hjem efter at du har læst vores røgalarm test? Du kan altid lave flere søgninger på røgalarmerne, så du kan være helt sikker i dit valg.

Det er vigtigt at man føler sig 100% sikker sit hjem, og derfor vil vi gerne sikre dig, at du får den bedste løsning og den bedste kvalitet. Hvis du vælger en af de 3 fra vores røgalarm test, så er du hvertfald godt på vej.

 

Share.

About Author

Comments are closed.