Poolbord – En sjovere hverdag

0

En poolbord er rigtig godt at have i sit hjem, hvis man elsker at spille pool. Pool kan stort set spilles af alle, og man kan aldrig blive for gammel.

Om det er fest eller ganske almindelig hygge eller hverdagsaften, så er et spil pool aldrig kedeligt, og det vil kun sætte gang i humøret.

Mange eller få spillere

Pool kan spilles uanset hvor mange der er. Man kan sågar spille de alene, hvis man vil. Det er dog sjovest at spille mod en person, da det giver lidt mere spænding i spillet. At spille med sig selv, er ikke ligeså sjovt som et godt grin med en anden, og er man en dårlig taber, så sætter det bare endnu mere gang i gejsten.

Fire forskellige poolborde

Nedenfor er der fire beskrivelser af fire forskellige poolborde. Når du har læst de fire beskrivelser, skulle du gerne vide hvilket et du synes passer bedst til dig, din stil og dit hjem.

Der findes rigtig mange forskellige poolborde, og derfor er det vigtigt at du vælger præcis det du gerne vil have.

Hustler 6 ft Poolbord

Er du til et smart poolbord som har farve sort og blå? Kan du godt lide, at der er lidt ”drenge” stil over det, og ikke er ligesom mange andre poolborde? Så er dette Hustler 6 ft Poolbord lige noget for dig.

Et godt og solidt poolbord

Ved køb af dette poolbord, har du fået et rigtig godt og solidt poolbord i et rigtig flot og specielt design. Det er et 6 fods Buffalo Hustler poolbillard, som egner sig bedst til hobby, spil og leg.

Bordet er lavet med en træplade, som er belagt med et billardklæde, som ikke kan udskiftes. Selve klædet er lavet i uld/nylon.

Bordet er meget stabilt og robust, og banderammen er lavet i sort laminat som er en gummibande lavet af naturgummi.

Så let er det

Dette bord skal du selv opstille, men det er delvist samlet ved leveringen. Du skal blot skrue den på overdelen af bordet, og så er du klar til at spille og have det sjovt. Du kan altid justerer benene, som har stilleskruer.

Bordet måler 102 x 183 x 79 cm og vejer 63 kg.

Poolbordet leveres med tilbehørspakke.

MegaLeg 7″ Poolbord

Vil du gerne have et lækkert poolbord i flot design? Vil du gerne have et poolbord, som minder dig om at være væk hjemme fra?

Et flot poolbord til dit hjem

Der er ingen tvivl om, at dette bord vil gøre sig godt i dit hjem. Det er rigtig flot i lækkert flot design. Hvis du har en bar i dit hjem, vil det passe helt perfekt ind. Er det til en kantine eller et fritidshjem, vil det også passe rigtig godt ind.

Bordet er lavet med automatisk tilbageløb, hvilket gør at ballerne opsamles i rummet foran.

Det er også lavet med justerbare fødder, hvilket gør, at har du et ujævnt gulv eller står det på et ujævnt sted, så vil bordet stadig være lige.

Et godt bord med tilbehør

Til bordet medfølger der baller, køer og trekant.

Bordets fødder er af metal og banderne er lavet af gummi. Det er i en flot brun/sort farve med grønt i midten.

Bordet måler 213 cm i længden, 122 cm i bredden, 81 cm i højden og vejer 120 kg.

Buffalo Rosewood 6 fods poolbord

Vil du gerne have et flot poolbord, som passer præcis ind i dit hjem? Kan du godt lide at spille pool en hyggelig aften sammen med vennerne?

Bufallo Rosewood – et godt bord

Du får her et komplet poolbord med alt tilbehør, så du kan gå direkte i gang med at spille, når det er sat op.

Du får spilleplade af træ med, som er beklædt med billardklæde. Derudover får du kugler, trekant osv. med i købet.

Dette bord er stabilt og meget robust. Banderne er lavet i brunt laminat. Der er gummibande i naturgummi og benene kan justeres med stilleskruer.

Helt sikkert noget for dig

Dette bord er helt sikkert noget for dig, hvis du kan lide et stort poolbord. Det måler 112 x 205 cm og har børste og et blåt kridt. Du vil få mange gode timer til at gå med dette bord, og det er ikke kun en glæde for dig selv, men også for din familie og dine venner.

Black Bandit 8 fods poolbord

Vil du gerne kunne have en hyggelig stund med familien eller vennerne til en god omgang pool? Vil du gerne have et bord som er i god kvalitet, og som passer perfekt ind i dit hjem?

Et bord der er pengene værd

Du vil ikke fortryde dit køb af dette bord. Det er produceret i Kina og er derfor kinesisk. Det er velegnet til privat brug og i f.eks. et sommerhus.

Bordet her er udstyret med en sort flot banderamme med metalhjørner, så det får et flot design. Banderne er i K66 natur gummi. Kabinettet er i formica laminat.

Der er 9 stilleskruer så du nemt kan justerer på bordet så det kommer i vatter uanset om gulvet er lige eller ujævnt.

Der medfølger skiftesten  som er 3-delt 25 mm.

Alt tilbehør medfølger, så du kan gå i gang med at spille lige når det er sat op.

Fandt du dit nye poolbord?

Du har nu læst alle fire beskrivelser af de fire forskellige poolborde. Du bør nu have en god fornemmelse af, hvilket bord der passer bedst til din hjem og din stil. Synes du alligevel ikke du har helt styr på hvilket et du skal vælge, så kan du altid søge mere information om de forskellige poolborde i de butikker vi henviser til.

Du kan også eventuelt få hjælp fra familien eller dine venner, så du er helt sikker i din sag.

Vi vil ønske dig held og lykke med dit nye poolbord, og vi håber det vil skabe mange timers sjov og glæde.

 

Share.

About Author

Comments are closed.