Lille drivhus til den entusiastiske hobbygartner

0

Leder du efter et lille drivhus til at gro chilier, tomatplanter, agurker eller noget helt andet? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har her fundet ni forskellige gode og små drivhuse, som er perfekt egnet til hobbygartneren. De kan stå på balkonen, terrassen, i gårdhaven eller hvor end du ønsker.

De her drivhuse er alle sammen i beskeden størrelser, dog er nogle af dem en hel del større end andre af dem. Det betyder, at du helt sikkert kan finde det perfekte drivhuset til dig.

Hvad enten du allerede har et lille højbed og gerne vil tage dine gartner evner til et nyt niveau eller du er ny indenfor feltet, så kan du finde det rette drivhus her.

Overvej blot hvilken størrelse og hvilken kvalitet du leder efter.

Hvis du blot vil have et mindre og simpelt drivhus til at hænge ud over altanen, så er der ingen grund til at spendere en formue. Hvis du derimod leder efter et robust og holdbart produkt, der holder mange år frem og hvor du virkeligt kan udforske dine evner som gartner, så skal du nok op i en lidt højere prisklasse.

Tag et kig på de ni forskellige drivhuse vi har fundet frem her. Uanset hvilket af dem du vælger, så får du helt sikkert meget for pengene og mulighed for at gro de planter du ønsker.

Simpelt, billigt og effektivt mini drivhus i stål/plast

Det her drivhus er enormt simpelt, dog fungerer det nøjagtigt som det skal. Det er produceret i robust plastik og stål, hvilket gør det stabilt samtidigt med at det holder vægten i bund.

Hylderne i drivhuset kan afmonteres, hvis du ikke har brug for dem. Dog anbefales det at lade dem side, da de gør drivhuset mere stabilt. Hylderne har en maks belastning på 15 kilogram pr styk.

Drivhuset her er for dig der leder efter noget simpelt og ikke vil bruge en mindre formue.

Bredden på drivhuset er 50 cm, længden er 70 cm og højden er 130 cm.

Ida-900 lille drivhus i høj kvalitet

Ida-900 drivhuset her er en del af ida-serien. Produkterne ii ida-serien udmærker sig især ved deres store totalhøjde, høje kvalitet og letløbende skydedøre. Ida-900 drivhuset her er ingen undtagelse.

Drivhuset er velegnet som tomat drivhus og der er desuden massere af plads til et par plantesække i det. Det er et ikke så stort drivhus, dog formår det med sin imponerende totalhøjde at give god plads til mange forskellige planter.

Ida-900 passer perfekt til terrassen, balkonen eller gårdhaven

Ida-900 er tiltænkt som et vægdrivhus, der passer perfekt til terrasser, balkoner og mindre gårdhaver. I drivhuset er der ydermere ét tagvindue og en dørlås.

Glastykkelsen er på 3 mm, siddehøjden måler 1,52 m og totalhøjden måler 1,84 m. Bredden er 69 cm, længden måler 132 cm og højden er 184 cm.

GrowCamp FC3737 højbed drivhus i top kvalitet

Stort og praktisk højbed drivhus fra GrowCamp.

Det her drivhus er for dig, som leder efter et produkt i høj kvalitet. GrowCamp FC3737har et rumindhold på omtrent 1950 liter. Hvis ikke du ønsker jord i hele højbedet, så kan du få dig ni stk. Jordbakker, nummer FC3800. De er 15 cm høje og indeholder 50 liter jord hver.

Planterne kan i det her højbed fra GrowCamp skyde rødder dybt nede i jorden, hvilket giver dig de optimale forhold for de planter du gror. Det giver dig også mulighed for at plante dine planter tæt op af hinanden, da rødderne søger dybt ned i jorden frem for til siderne.

Højbedet kan også fungere som drivhus

Ydermere finder du velcro på alle sider af højbedet, der let lader dig komme til at høste eller arbejde. Bardunerne der er fastgjort mellem overbygningen og højbedet giver dig en rigtig god stabilitet.

Højbedet kan modstå næsten alle vejrtyper og kan fungere som højbeds drivhus, hvis du overdækker det med plastfolie. Hvis du overdækker det med plastfolie, så kan det også holde kulde og let nattefrost ude.

Tre forskellige sektioner

Højbedet er udført i tre forskellige sektioner. En BASIC sektion og to EXTENSION sektioner.

BASIC sektionen måler 19 cm i højden, 60 cm i bredden, 116 cm i længden og vejer 32 kilogram.

Begge EXTENSIONS sektionerne er 11 cm i højden, 60 cm i bredden, 116 cm i længden og de vejer 18 kilogram hver.

Samlet er det her højbed drivhus 150 cm højt, 120 cm bredt og 360 cm langt.

Det leveres usamlet i tre papkasser, dog er det lige til at samle.

GrowCamp FC3725 komplet højbed med en længde på 240 cm.

GrowCamp FC3725 er et komplet højbed med en masse lækre små detaljer, som gør det lidt nemmere og lidt sjovere at gro.

Højbedet er gavmildt udstyret med velcro på alle kanter, som let kan rulles op når det er tid til at arbejde eller høste.

Højbedet fra GrowCamp er perfekt til at gro planter af mange årsager.

Åbningen i bunden af højbedet minimerer risikoen for at vand ophober sig og tilfører samtidigt vigtige mikroorganismer, såsom regnorme.

Slip for skadedyr og undgå sprøjtemidler

Det medfølgende insektnet holder de skadedyr du ikke ønsker på afstand og sørger for at du ikke behøver at bruge for mange sprøjtemidler.

GrowCamp FC3725 kan naturligvis også fungere som drivhus, så skal du blot dække det over med plastfolie.

Højbedet kan også modstå nattefrost, kulde og næsten alt slags vejr, når du har dækket det over med plastfolie.

GrowCamp FC3725 er altid klar til foråret

Oven i købet sikrer designet at jorden tilføres ilt og bliver klar til foråret. Jorden sikrer stabiliteten i højbedet og der er fastgjort barduner mellem overbygningen og højbedet, som holder teltet stående.

Højbedets komplette længde er på 240 cm, rammen er på 50 cm og overbygningen måler 100 cm. Det udgør i alt en højde på 150 cm. Bredden måler 120 cm.

Højbedet består desuden af to forskelliges sektioner, nemlig en EXTENSION FC3040 og FC3020.

Ida-1300 væg drivhus til hobbygartneren

Ida-1300 er et lille drivhus, som dog besidder en høj kvalitet og gode funktioner.

Drivhuset er tænkt som et vægdrivhus til balkoner, terrasser eller mindre gårdhaver. Vægdrivhuset her er perfekt til hobbygartneren, da der på trods af den lille størrelse er plads til et par plantesække og så kan der sagtens plantes frø og tomatplanter.

Ida-serien er kendt for deres gode produkter, som har letløbende skydedøre, tagrende og en stor totalhøjde. Det her vægdrivhus har desuden både ét tagvindue og en dørlås.

Du bør vælge det her drivhus, hvis du er på udkig efter et kompakt vægdrivhus af høj kvalitet.

Mål, areal og glastykkelse

Sidehøjden er på 1,52 meter, totalhøjden måler 1,84 meter og vægdrivhusets areal er 1,34 kvadratmeter. Glasset er 3 mm tykt. Bredden på vægdrivhuset er 69 cm, længden måler 194 cm og højden er som før nævnt på 184 cm.

Komplet højbed fra GrowCamp i en beskeden størrelse

Praktisk højbed fra GrowCamp i høj kvalitet i en mindre størrelse.

Højbedet er perfekt til at dyrke tomater, agurker, chili eller lignende. Det kommer inklusiv plastafdækning til alle fire sider og et insektnet til forsiden, som beskytter mod skadedyr og andet uønsket.

Både plast afdækningen og insektnettet kan rulles op på forsiden, så du let kan høste eller arbejde med planterne.

Rumindhold, mål og vægt

Højbedet har en længde på 120 cm og en bredde på 62 cm. Ramme er på 30 cm og overbygningen er på 150 cm, hvilket resulterer i en totalhøjde på 180 cm. Den samlede højde er altså 180 cm, den samlede bredde er 62 cm og den samlede længde måler 120 cm.

Højbedet leveres usamlet i en papkasse og måler der 31 cm i højden, 18 cm i bredden og 116 cm i længden. Rumindholdet er på cirka 190 liter, dog kan du tilkøbe en jordbakke, hvis du ikke ønsker jord i hele højbedet. Den har varenummer FC 3810, er 15 cm høj og kan indeholder cirka 80 liter jord. Højbedet vejer 18 kilogram.

GrowCamp lean-to

GrowCamp har lavet den perfekte løsning til at gro alt lige fra chili, tomatplanter eller agurker. Det er to vægbede, der har meget beskedne størrelser, som dog stadig formår at have god plads til at gro massere af forskellige planter.

Høj og lav model

Den lave model er tiltænkt krydderurter og lignende, mens den høje model er mere velegnet til tomatplanter, agurker og chili. Begge modeller er udstyret med plast på siderne og bagtil, hvilket resulterer i et effektivt og lunt gro-miljø.

På forsiden finder du et net, som beskytter mod skadedyr og lignende uønskede kryb. Nettet skærmer også mod voldsom sol. Du kan også vælge at montere plast på forsiden af havebedene.

Mål, vægt og rumindhold

Sokkel højden måler 30 cm og havebedene vejer 15 kilo gram. Samlet måler de 110 cm i højden, 62 cm i bredden og 120 cm i længden.

De leveres usamlet i en papkasse, hvor de måler 31 cm i højden, 16 cm i bredden og 116 cm i længden.

Rumindholdet er på omtrent 190 liter. Hvis du ikke ønsker så meget jord, så kan du få jordbakker til at dele pladsen op med. De er 15 cm. høje og indeholder blot 80 liter jord.

Ida-900 lille drivhus i en flot grøn farve

Flot og praktisk drivhus fra ida-serien i en grøn farve. Ida-900 er et lille drivhus, der er perfekt til hobbygartneren med begrænset plads. Der er dog stadig masser af plads til et par plantesække og du kan også sagtens gro tomater i Ida-900 drivhuset.

Drivhuset er lavet til at bruge på terrasser, gårdhaver eller balkoner. Ida-serien er fyldt med produkter af høj kvalitet og dette er ingen undtagelse.

Drivhusene har desuden letløbende skydedøre, store totalhøjder og tagrender.

Denne model har ydermere en dørlås og ét tagvindue.

Højde, glastykkelse og areal

Drivhuset her er som førnævnt ikke særligt stort. Siddehøjden er 1,52 meter, totalhøjden er 1,84 meter og drivhusets areal er på 0,9 kvadratmeter. Glastykkelse er på 3 mm.

Stort mini drivhus Sun Bubble med en højde på 2 meter

Drivhus Sun Bubble er et stort drivhus i høj kvalitet, til dig der gerne vil udvikle dine gartner-evner.

Der kan være mange planter inde i dette drivhus og det kan endda bruges som en mindre pavillon eller udestue. Her kan du nyde forår, sommer og efterår længere end sædvanligt og samtidigt opleve en fantastisk atmosfære med planter omkring sig.

Tilbehør, højde og diameter

Drivhuset er produceret i PVC og holdes sammen af fiberglasstænger. Taget lukkes med velcrobånd. Det leveres uden bund, hylder og planter.

Dog kommer det med en praktisk bæretaske, der er perfekt til at transportere drivhuset eller pakke det væk i de koldeste måneder.

Ydermere er der hele 8 luftventiler i taget, som lader dig justere både luftfugtigheden og temperaturen i drivhuset. Døren til drivhuset åbnes og lukkes hurtigt med en lynlås.

Drivhuset har en diameter på hele 2,8 meter og er 2 meter højt. Det er derfor muligt at stå oprejst inde i drivhuset og gro høje planter. Dette er alt i alt et rigtigt godt drivhus til den entusiastiske hobbygartner.

Det var ni rigtigt gode bud på mindre drivhuse, der dog rummer massere af gode muligheder. Nu skal du blot vælge hvilket produkt, som passer bedst til dig og vente på at det bliver leveret direkte til hjem til dig.

Share.

About Author

Comments are closed.