Hyndeboks – 8 modeller, som gør din sommer lettere

0

Sommeren nærmer sig og det er snart tid til at få havemøblerne frem på terrassen. Med en hyndeboks slipper du for besværet med at tage hynderne til dine havemøbler ud og ind hver morgen og aften.

Nedenfor finder du et udvalg af flotte hyndebokse, og der er mange forskellige stilarter at vælge imellem. Uanset hvilken stil eller pris du søger, burde du kunne finde inspiration her.

Hvorfor have en hyndeboks?

Hovedformålet med en hyndeboks er naturligvis at have et sted, hvor du kan opbevare dine havehynder, når du ikke bruger dem. Dug og regnvejr vil med tiden ødelægge dine hynder samtidig med, at det heller ikke er rart at sætte sig på en våd hynde, hvis det har regnet i løbet af natten. En hyndeboks, som står tæt på dine havemøbler, er derfor en god løsning.

Nogle hyndebokse har flere funktioner og kan udover at bruges til opbevaring, også anvendes som en bænk. Derved får du faktisk to møbler for samme pris. Afhængig af hvilket materiale hyndeboksen er lavet i, kan den både sættes ude og inde.

Materialet er naturligvis en stor del af hyndeboksens stil og udseende, men udover det æstetiske har materialet også betydning for, hvor meget vedligeholdelse hyndeboksen kræver. Træ er et klassisk og holdbart materiale, men det kræver lidt vedligeholdelse på sigt. Ønsker du en hyndeboks, der kun har brug for minimal vedligeholdelse er eksempelvis polyrattan et godt valg.

Prisen på hyndebokse ligger omkring 1500 kr for de billigste og op efter. Der kan selvfølgelig være en sammenhæng mellem materiale og pris, men det er bestemt muligt at finde en flot hyndeboks i god kvalitet til en god pris.

Cinas Tina Bænk

Denne flotte bænk har en dobbeltfunktion, idet den også er en praktisk hyndeboks. Den er fremstillet i massivt teaktræ, som har en utrolig smuk farve og struktur.

Den er 90 cm bred, 48 cm høj og 30 cm dyb.

Teaktræet danner et flot lamellook,og imellem træet er der en smal sort gummifuge, som er med til at give en flot finish. Ligesom møblet både kan bruges som bænk og hyndeboks, kan det også bruges både indendørs og udendørs.

På terrassen kan det fungere som ekstra sidepladser, samtidig med at det kan opbevare hynder og andet haveudstyr. Sættes møblet eksempelvis på badeværelset, kan det bruges til at skabe et lille hyggehjørne, hvor du kan sidde at slappe af, og samtidig får du masser af opbevaringsplads.

Cinas Tina Bænk er et oplagt valg, hvis du søger et havemøbel i et klassisk design med flere anvendelsesmuligheder.

Keter Elias Hyndeboks Antracitgrå

Super rummelig og helt simpel hyndeboks i en flot antracitgrå farve.

Hyndeboksen er udformet i polypropylene og vejer 15,5 kg. Grundet sin lethed, bør du stille boksen et sikkert sted, hvor den ikke kan blive taget af vinden. Det er muligt at tilkøbe et plastikcover til at trække over hyndeboksen, således at den er beskyttet mod dug og regn.

Selve designet af hyndeboksen er meget kraftig, og den kan således sagtens holde til at blive sat på af op til to personer – praktisk som en ekstra siddeplads til havefesten. Skulle den gå hen og blive beskidt, kan den let afvaskes med vand og sæbe.

For lethedens skyld er der placeret en gasfjeder i hver side af låget, hvorved det ikke er så tungt at åbne. Låget kan desuden holde sig selv oppe, når det er åbnet.

Er du meget glad for dine havehynder, er det muligt at aflåse hyndeboksen med en hængelås.

Cinas Hillary Hyndeboks (hvid)

Cinas Hillary Hyndeboks er meget bred, og der er derfor plads til selv dine store havehynder. Hyndeboksen måler 130 cm i bredden, 60 cm i højden og 50 cm i dybden. Den er fremstillet i massivt teaktræ, og du får dermed et godt og solidt produkt.

Selve boksen er malet hvid, mens låget er bevaret i teaktræets naturlige flotte farve. Fugerne er hvide, hvilket er med til at skabe et rent udseende. Denne hyndeboks i romantisk stil vil passe perfekt på din terrasse eller ved dit sommerhus.

Det flade låg gør det muligt også at benytte hyndeboksen som en bænk, hvis du mangler siddepladser. Den kan uden problemer holde til at stå ude og giver en god beskyttelse til dine havehynder, og hvad du ellers fylder i den.

Den er et godt valg for dig, som har brug for en hyndeboks, der kan rumme meget, men samtidig ønsker et havemøbel,der fremstår let og luftigt. Bemærk dog, at Cinas Hillary Hyndeboks kommer usamlet, hvilket betyder, at du selv skal i gang med at arbejde, før du kan nyde din nye smarte hyndeboks.

Cinas Tina Bænk (teak)

Her er endnu en variation af de førnævnte Cinas Tina Bænke. Denne model er dog fremstillet i mahogni, som er malet sort og har en mat finish. Målene er de samme, hvilket vil sige, at bredden er 90 cm, højden er 48 cm og dybden er 30 cm.

Låget er lidt anderledes i designet og fremstår på denne model mere sammenhængende. Der er her tale om et bæredygtigt produkt, som vil pynte uanset hvor du vælger at sætte det. Bænken kan med fordel placeres på et værelse, hvor den udover at fungere som bænk, også kan bruges til opbevaring af for eksempel børnenes legetøj.

Det klassiske sorte design gør, at bænken vil passe ind de fleste steder, hvilket giver den mange anvendelsesmuligheder. Som med de andre Cinas Tina Bænke er der tale om en god kvalitet, og den flotte sorte variant er tilmed den billigste af de tre.

Cinas Hillary Hyndeboks (teak)

Den føromtalte Cinas Hillary Hyndeboks fås her i naturfarvet teaktræ. Den har de samme mål som den anden model, hvilket betyder, at du har god plads til dine havehynder. Den har en bredde på 130 cm, en højde på 60 cm samt en dybde på 50 cm.

Både boksen og låget er i en klassisk teaktræ farve. Fugerne er sorte og giver et diskret, men alligevel eksklusivt udseende til hyndeboksen.Det er et produkt af høj kvalitet, som er fremstillet i massivt træ. Det betyder, at der er tale om en hyndeboks, der kan klare forskellige vejrtyper, og den kan derfor stå ude hele sommeren.

Udover at beskytte eksempelvis havehynder og tæpper, kan den også fungere som en havebænk.  Som den anden Cinas Hillary Hyndeboks er denne model heller ikke samlet, når du køber den.

Prisen ligger ikke i den billige ende, men til gengæld får du et kvalitetsprodukt i et holdbart design, som du kan få glæde af i mange år.

Victor Hyndeboks Sort

Denne sorte hyndeboks er både smart såvel som praktisk. Den er fremstillet af flettet polyrattan, hvilket gør, at den ikke kræver nogen form for vedligeholdelse samtidig med, at den tåler det danske sommervejr.

Fletdetaljerne giver et moderne udseende, der vil passe flot på de fleste terrasser. Det er en stor hyndeboks, som kan rumme meget. Den har en bredde på 133 cm, en højde på 63 cm og en dybde på 55 cm. I den ene ende af hyndeboksen er der hjul på benene.

Derved kan du nemt flytte på hyndeboksen, hvis du har behov for det. Denne hyndeboks er usamlet, så du skal selv i gang med at samle, når du har købt den. Selvom det måske kræver lidt arbejde, er det umagen værd, da der er tale om en virkelig flot og funktionel hyndeboks.

Victor Hyndeboks er ideel for dig, der ønsker en smart og praktisk opbevaring til dine havehynder.

Marius Hyndeboks Sort

Her får du oversigtens største hyndeboks. Marius Hyndeboks har en bredde på 170 cm, en højde på 75 cm og en dybde på 95 cm. Der er således god plads til hynderne fra dine havestole og liggestole.

Hyndeboksen er lavet i flot flettet polyrattan, som udover at have et moderne udseende også er meget praktisk. Den kræver ingen vedligeholdelse og kan stå udenfor hele sommeren. Marius minder meget om den tidligere omtalte Victor Hyndeboks, bare i en større udgave.

Den har også praktiske hjul i den ene ende, så du uden besvær kan køre rundt med den. Hjulene er en fordel, da hyndeboksen godt kan blive tung at løfte, hvis den er fyldt med diverse hynder og tæpper. Den klassiske sorte farve gør, at Marius Hyndeboks er et godt valg for dig, der ønsker et enkelt og stilrent havemøbel.

Vær opmærksom på, at denne hyndeboks sælges usamlet.

ØLAND Hyndeboks Brun

ØLAND Hyndeboks er fremstillet i rattan i brunlige nuancer, som giver den et flot naturlook. Indersiden er betrukket med lyst stof, der er med til at beskytte dine hynder.

Det er en forholdsvis stor hyndeboks med en bredde på 150 cm, en højde på 80 cm samt en dybde på 75 cm. Derved har du masser af plads til både hynder, tæpper og hvad du ellers ønsker at opbevare i den.

Hyndeboksen har et meget let og sommerligt udseende, som gør det nemt at drømme sig væk til sydens sol. Der er tale om et meget holdbart design, som vil passe godt på din terrasse, både nu og de næste mange somre.

Selvom ØLAND Hyldeboks ikke hører til blandt de billigste, er den stadig ideel for dig, som søger en hyndeboks i naturlook, der ikke kræver for meget vedligeholdelse.

Vælg den rette hyndeboks

Før du køber en hyndeboks, bør du overveje, hvor meget arbejde du er villig til at have med den. Skal den være samlet, når du får den hjem, eller kan og vil du selv samle den? Må den kræve vedligeholdelse fra din side i årernes løb, eller er du mere til et havemøbel, der kræver minimal pleje?

Hvis du køber din nye hyndeboks på nettet, kan du udover at få en god pris, også være heldig at få gratis levering. Dette kan især være en fordel ved en hyndeboks, der allerede er samlet, da det ellers kan være noget af en opgave at transportere den hjem.

Prisen på den samme hyndeboks kan svinge meget alt efter, hvor du køber den, og det er derfor en god ide at holde øje med, hvor der er tilbud for at få den billigst muligt.

Som oversigten her har vist, er der stor forskel på både stil og pris på de forskellige hyndebokse. Lige meget hvad du søger, burde du dog kunne finde en, der opfylder dine ønsker. Når du får købt din nye hyndeboks, kan du med god samvittighed slappe af og nyde sommeren velvidende, at dine havehynder er godt beskyttede, uanset hvordan den danske sommer bliver.

Share.

About Author

Comments are closed.