Havestol – Lækre havestole i forskellige designs

0

Havestole er noget vi alle kan bruge, uanset om vi har en have, en terrasse eller blot en altan.

Du skal dog være opmærksom på at havestolene ikke nødvendigvis er lige gode til at stå på et bestemt underlag. Nogle havestole vil vippe lidt, hvis de står i en have frem for på en altan.

Er du i tvivl kan du altid spørge forhandleren om hvilken havestol der passer bedst til netop dit behov.

Der findes dog mange forskellige slags havestole. Nogle havestole vil kunne holde til at stå udenfor i et helt år, mens andre havestole vil have godt af at være placeret et skur i vintersæsonen.

En havestol kan også fås i stål, plastik og andre materialer. Du sidder forskelligt alt efter hvilket materiale du vælger din havestol skal være i, og det kan derfor være en god idé at prøve alle de forskellige materialer for at finde den du sidder mest behageligt i.

Havestole kan også bruges til pynt. Har du et lille område i din have du ikke rigtig bruger, kan du investere i et lille havebord og 2 havestole. Dette kan være med til at gøre din have meget mere hyggelig end den er i forvejen.

Cinas Hard & Ellen Havestol

Cinas Hard & Ellen havestol er et af de bedste havestole, som du kan få fingrene i. Stolen er lakeret med aluminiumstel med lameller, hvilket giver stolen den flotte farver.

Lamellerne er selvfølgelig i let og lyst teak, hvilket er med til at gøre stolen mere moderne end andre havestole. Da stolen har det flotte udseende som den har, kan du vælge at bruge stolen ude i haven eller på terrassen.

Den er ligeledes let at opbevare, og vil ikke fylde meget. Har du flere end en stol kan du vælge at stable stolen.

Cinas York Havestol – hvid

Dette er en havestol, som du bare må eje. Den er lavet af mahogni og er hvidmalet – og vi ved allesammen, at hvid ikke går af mode uanset hvilken årstid du er i. Den har ligeledes et klassisk udseende.

Stolen er udstyret med behagelige armlæn, som du altid kan hvile armene på, uanset om du holder en kop kaffe eller tjekker din Facebook på din mobil.

Da den har et klassisk udseende, kan du bruge disse havestole til næsten alle former for haveborde. Her er det kun dig, som sætter grænsen.

Sika-Design – Marie Stol med armlæn

Dette er en stol, som stadig stiger i popularitet. Dens store fremgang på det danske marked skyldes flere årsager. Den mest fremtrædende årsag er, at den er fremstillet af vedligeholdelsesfri fibre.

Da den er vedligeholdelsesfri slipper du for meget besværligt og tidskrævende arbejde.

Stolen passer særligt godt ind i miljøer, hvor der er fokuseret på hygge og behagelighed. Den har armlæn, som gør det muligt for dig at slappe af uden problemer. Med dette køb medfølger der ligeledes hynder, hvor du bestemmer farven.

Ligesom med modellen ovenover vil denne havestol kunne passe ind ved klassiske og moderne haveborde.

Mambo Havestol – Hvid

Dette er en rigtig god havestol lavet af plastik. Da den er lavet af plastik er den nem at gøre ren, ligesom at den holder i flere år. Her behøver du ikke at tænke på om hvorvidt træet er ved at være for gammelt.

Du kan bruge denne stol indenfor og udenfor. Hvis du vælger at bruge stolen indenfor, vil det være bedst hvis du have en forstue eller lignende. Bruger du den derimod som en udestol, vil det være bedst at bruge den på terrasse – men den kan selvfølgelig også benyttes i haven.

Designet på denne stol er meget enkelt og ligetil. Du får hvad du ser – og da det er enkelt, stiller stolen ikke de store krav til hvilket havebord du også har.

Stolen fås i mange farver, og der er derfor lidt at lege med.

Envy Olivia Havestol Lilla

Kunne du godt tænke dig en havestol med et lækkert design og uden det store humlehaj? Hvis ja, har du fundet stolen nu. Denne stol har sort metalstel, og mange smarte strenge i lille, hvilket er med til at gøre designet unikt.

Med denne havestol er du ligeledes sikret at få den bedste siddekomfort. Det er stabile stole, og du føler ikke at du er ved at vælte bagover med disse havestole. Har du mange stole, kan du ligeledes stable dem for at udnytte pladsen på bedste vis.

Havestolen fås i flere forskellige farver, hvilket gør at du har mulighed for at købe de stole der passer til dig og din haves farver.

Darno Positionsstol – sort

Moderne lækker stol, som fås i et moderne design. Har du i forvejen indrettet dit hjem efter den moderne stil kan du blot fortsætte ude i haven. Stolen er ligeledes designet på en måde, som gør at du ikke behøver at tænke på vedligeholdelse.

Du kan justere ryggen på denne positionsstol, hvilket er med til at give en siddekomfort som du aldrig har haft før i et havemøbel.

Da du ikke behøver at tænke på vedligeholdelse, kan du bare lade den stå udenfor, uanset hvor meget det blæser, regner, sner og så videre. Inden du sætter dig på stolen efter vintersæsonen skal du blot tørre stolen af med en klud for at fjerne det smuds der jo kommer naturligt.

Darno Positionsstol – grå

Denne stol er den samme, som stolen overvejer, bortset fra at den er grå i stedet for sort. En af de andre gode ting ved denne stol er, at mange hynder og puder passer perfekt til stolen, uanset hvilken type pude du er til.

Stolen kan ligeledes stables, hvilket gør at du ikke behøver have dem stående fremme hele året, hvis nu du ikke have plads til dem i skuret.

Cinas Rosenborg Havestol

Vil du gerne have en havestol, som du ikke går galt i byen med? Så kan vi præsentere Cinas Rosenborg Havestol, som er en havestol designet efter skandinaviske principper. Havestolen er af lækker massiv hvidmalet mahogni, hvilket Cinas elsker at arbejde med.

Derudover har stolen en robust konstruktion, som gør at du kan sidde stabilt selvom du læner dig tilbage. At have det godt, mens du sidder ned, er noget som Cinas går meget op i. De har derfor også lavet armlæn på disse stole, hvilket efterhånden er en nødvendighed i dag.

Envy Olivia Havestol Grøn

Envy Olivia Havestol i grøn er den pænt havestol, som du sagtens kan vise frem for alle dine venner, familie og bekendte. Designet er lækkert, og lavet med sort metalstel, hvilket gør at stolen føles lidt mere sikker at sidde på end ellers.

Da stolen er grøn vil den falde i med sommerens smukke natur, og det er derfor ikke en stol der skiller sig særlig meget ud i forhold til andre havestole. Har du en flot have kan det derfor være en god idé, at investere i denne havestol.

Ligesom mange andre havestole, kan du vælge at stable disse stole, hvilket giver mere plads, hvis børnene gerne vil lege eller hvis der skal være plads til en grill.

Sika-Design Saturn Havestol

Sika er kendt for at lave moderne havestole, og denne havestol er ignen undtagelse. Stolen er sort, hvilket gør at stolen kan bruges hele året rundt samtidig med at den altid er på mode.

Da stolen er lavet af syntetisk Sika-fiber behøver du ikke at tænke på vedligeholdese. Stolen kan stå udenfor hele året rundt, og de vil kunne holde i mange sæsoner. Hvis du gerne vil bruge stolen om vinteren eller når det regner, kan denne havestol også bruges rundt om et spisebord.

Sika-Design Comet Havestol

Denne stol kan minde meget om modellen ovenover. Ligesom Saturn er Comet også vedligeholdelsesfrit. Denne model har dog lidt bedre beskyttelse, da den er lavet af UV-bestandigt Sika-fiber.

Materialet, som stolen er lavet af er galvaniseret stål, og den er derfor velegnet til udendørs brug, hvilket en god havestol rent faktisk også burde være.

Stolen passer bedst ind på en terrasse eller altan, men har i et havebord kan dette selvfølgelig også gå an.

Envy Celina Havestol Grøn

Denne pæne havestole er, som dens navn så fint antyder, grøn. Grøn er sommerens farve, og den vil derfor passe godt sammen med en stor have hvor der er plantet træer, buske eller andre ting som har en fremtrædende grøn farve.

Stolene kan også fås i andre farver, hvis du har en have med en dominerende farve og ikke ønsker en havestol som skiller sig ud.

Pallestol med ryglæn – Natur

Dette er en klassisk pallestol med ryglæn. De er meget populære i øjeblikket, da de giver en særlig følelse, som andre havestole ikke kan give – nemlig følelsen af at være ude i skoven.

Bruger du dem i kombination med andre havemøbler, kan denne havestol få dine møbler til at fremstå mere moderne og specielle. Har du nogle møbler du gerne vil vise frem, kan denne havestol gøre alt arbejdet for dig.

Selvom mange tror at pallestole hører til fortiden er det et hit blandt alle aldersgrupper – særligt denne model, som får en til at opleve naturen på en helt anden måde.

FIAM – Amigo liggestol – sort

FIAM amigo liggestol er den perfekte liggestol. Den har en god kvalitet, som gør at du kan ligge fantastisk i løbet af hele sæsonen. Alene ryggen kan justeres på 3 forskellige måder.

Liggestolen er lavet af let aluminium, og den er derfor også nem at gøre rent. Typisk vil en våd klud være nok til at fjerne det værste smuds.

Når du er færdig med at bruge liggestolen kan du vælge at klappe den sammen. Da den kan klappes sammen kan du snildt ligge den ind i skuret indtil den næste sæson kommer. Har du ikke et skur kan du også få plads til liggestolene i dine skabe eller i et lille rum.

Share.

About Author

Comments are closed.