Havebænk – Nyd sommeren fra en af disse 8 flotte havebænke

0

Vejret bliver bedre og bedre og hvad er mere oplagt end at sidde ude i haven eller på terrassen og nyde det gode vejr fra en ny flot havebænk?

Du kan købe havebænke, i lige den stil du ønsker, så uanset om du er til det romantiske, rå eller naturlige kan du uden tvivl, finde en bænk du kan lide. De fås i alle prisklasser og ofte kan du være heldig at finde dem på tilbud.

Én havebænk – mange muligheder

Mange vælger at købe en havebænk, fordi de gerne vil kunne sidde ude, mens de nyder deres have eller terrasse.

Det er også muligt at bruge sin bænk til meget andet. Hvis man sætter den ved et havebord, får man mange siddepladser rundt om bordet, men stiller man den alene, eksempelvis under et stort træ eller med udsigt til et smukt blomsterbed, får man en hyggelig lille oase.

Mange havebænke har så flot et design, at de også sagtens kan stilles indenfor. Her kan bænken naturligvis også fungere som siddeplads, men den kan også bruges som opbevaring eller dekorationsområde.

Du kan gøre bænken meget personlig med ganske få virkemidler. Ved at sætte lidt blomster eller stearinlys på den skaber du en romantisk stemning, men vælger du derimod at ligge et par bøger eller andre personlige genstande på den, får du et helt individuelt look.

Bænkens design kan også være med til at skabe den stemning, du ønsker at få frem. Der findes klassiske romantiske havebænke, som passer godt mellem alle havens blomster eller i sommerhuset. Minimalistiske bænke som vil stå flot i en gårdhave eller i en moderne entré.

Rå og naturlige bænke vil være oplagte at sætte rundt om en ildplads eller indenfor, hvis du ønsker et industrielt look. Lige meget hvilken type havebænk du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde inspiration blandt de 8 nedenstående modeller.

Trip Trap Facet havebænk

Trip Trap er et meget anerkendt mærke i Danmark, og det er der en god grund til. Gennem årene har de designet mange flotte møbler og ting – således også denne fine, tidsløse havebænk.

Trip Trap Facet Bænk er udformet i teaktræ, der er utroligt modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Teaktræ er en meget stærk træsort, der består af mange små fibre. Det er tungt, hårdt og meget modstandsdygtigt overfor råd.

Selve designet er meget klassisk, simpelt og tidløst, hvilket er lige i Trip Traps ånd. Havebænken er ikke kun fremstillet til at stå i haven, men kan også sagten bruges indenfor i en havestue eller på verandaen.

Et let svaj i ryglænet, giver dig god støtte og komfort, ligesom de høje armlæn også giver god støtte – perfekt både for generel komfort, men også til den ældre generation, der fra tid til anden kan have lidt problemer med balancen, men stadig nyder at komme ud i haven.

Pallesofa med ryglæn – Natur

Denne rå havebænk i naturtræ er enkel og uden unødvendige detaljer. Den er fremstillet af nye Euro-paller og måler 125,5 cm i bredden, 80 cm i dybden samt 90 cm i højden. Bænken har en god siddehøjde på 45 cm, som passer til de fleste voksne.

Der er et ryglæn på bænken, så du kan sidde dejligt afslappende på den. Denne havebænk kommer usamlet og er derfor et godt valg for handymanden. Den fremstår meget naturlig og rå, hvilket gør, at den vil passe godt i en have, der ikke er alt for fin og velholdt.

Vær opmærksom på, at harpiksudtræk fra træet kan forekomme. Den er i ubehandlet træ og vil ståflot ved et ildsted, da den kan føre tankerne hen på en campingferie. Pallesofaen er en enkel havebænk, som passer godt i din have, hvis du ønsker en behagelig bænk, som kan gå i et med naturen.

Derudover hører denne havebænk desuden til blandt de billigste i denne oversigt.

Sika-Design – George havebænk

George Bænken er en minimalistisk havebænk med masser af sideplads. Med en bredde på 220 cm er der plads til, at hele familien kan sidde sammen. Derudover har den en højde på 45 cm og en dybde på 40 cm.

Havebænken er fremstillet i massivt teak og har en flot dyb farve. Det er et meget miljøvenligt møbel, idet det er fremstillet af genbrugsteak. Derved kan du med god samvittighed sidde på denne havebænk og slappe af.

Eftersom der er tale om genbrug, har træet en smuk patina, som tilfører charme til havebænken. Bænken er helt enkel og har hverken arm- eller ryglæn. Den vil derfor passe perfekt i eksempelvis en have, hvor du har brug for et sted at sidde, uden at det må fjerne fokus fra omgivelserne.

George Bænken er helt enkel, hvilket gør, at det er teaktræet med den smukke struktur, som fanger dit øje.

Skagerak Cutter havebænk

Her er en flot havebænk, som også sagtens kan stå indenfor. Bænken har et meget rent design og vil passe godt ind i et moderne hjem. Den fås i tre varianter: teaktræ, eg samt sortbejdset eg.

Bredden er 120 cm, dybden er 40 cm og højden er 43 cm. Havebænken fremstår med rene linjer og har nærmest et tremmelook. Der er intet ryglæn på denne bænk, hvilket er med til at give den et let udseende.

Udover at passe godt på din terrasse vil Skagerak Cutter Bænk også være et flot supplement til dine møbler inde i hjemmet. I stuen eller køkkenet kan du for eksempel sætte blomster eller brugskunst på bænken og derved skabe en hyggekrog.

På badeværelset kan du, udover at bruge den som siddeplads, også sagtens opbevare håndklæder og andet enten på eller under bænken. Havebænkens klassiske design gør, at du stolt kan have den fremme i mange år.

Cinas Rosenborg Havebænk

Denne flotte havebænk er lavet af massiv mahogni og er malet i en klassisk hvid farve. Den er 150 cm bred, 59 cm dyb og 89 cm høj. Det er en solid bænk med smukke detaljer ved ryglænet, og de behagelige armlæn har afrundet kant.

Det er et let og lyst design, som gør, at bænken vil passe smukt på en romantisk terrasse eller i en have omgivet af blomsterbede. Du kan med fordel ligge en hynde på havebænken, så du kan sidde endnu mere behageligt og blødt, mens du nyder den danske sommer.

Denne smukke havebænk vil lyse op i din have og kan være med til at give dig en lille hyggelig oase. Prisen på denne bænk er i den billige ende, hvilket dog ikke er at se på hverken kvaliteten eller designet.

Vær opmærksom på, at bænken kommer usamlet.

Cinas Kenny havebænk – Teak

Cinas Kenny Bænk er fremstillet i teaktræ fra statskontrollerede indonesiske leverandører, hvilket gør, at du som forbruger kan købe den med god samvittighed. Den har en smuk naturlig teaktræ farve, som gør, at den vil passe godt både udendørs og indendørs.

Bænken har en bredde på 104 cm, en dybde på 35 cm samt en højde på 43 cm. Den er samlet, når du køber den, så du slipper for besværet med selv at skulle gøre det, men kan i stedet bare sætte dig på den og slappe af.

Cinas Kenny Bænk har et moderne tremmelook, som også gør sig gældende for benene. Der er hverken arm- eller ryglæn, og derfor kan bænken sagtens anvendes som et lille bord, hvis du ønsker det.

Uanset om du stiller bænken på terrassen eller i stuen, vil den tilføre masser af stil til sine omgivelser. Har du plads i din entre, vil den også være ideel at sætte der. Under bænken er der plads til at opbevare for eksempel fodtøj, og det er derfor oplagt at sætte sig på bænken, når man tager sine sko af og på.

Udover at have et smukt og moderne design ligger Cinas Kenny Bænk sig i den billige ende af skalaen, når det gælder havebænke.

Rosenborg havebænk

Her er den tidligere nævnte Rosenborg Bænk i en anden variant. Denne model er lavet i massiv teak og fremstår i træets naturlige, smukke farve.

Havebænkene har samme mål, nemlig en bredde på 150 cm, en dybde på 59 cm og en højde på 89 cm.

Selve designet er også det samme med behagelige armlæn og smukke udskæringer i ryggen. Modsat Rosenborg Bænken i hvidmalet mahogni, som har en romantisk stil, har Rosenborg Bænken i teaktræ et mere råt og naturligt udseende.

Der er tale om en flot havebænk i en god og solid kvalitet, som vil stå flot i de fleste haver. Bemærk, at bænken ikke er samlet, når du køber den, hvilket betyder, at du selv skal i gang, inden du kan sætte dig ned og nyde din nye flotte havebænk.

Selvom Rosenborg Bænken i teak er lidt dyrere end modellen i hvidmalet mahogni, er det stadig en af de billigere havebænke.

Rustik Trallebænk Classic

Her er endnu en miljøvenlig havebænk for dig, som ønsker et råt og rustikt look. Bænken er fremstillet i mørke genbrugstraller, og der kan forekomme harpiksudtræk derfra.

Det er en stor havebænk med en bredde på 188 cm, en dybde på 49 cm og en højde på 45 cm.

Bænken har ingen arm- eller ryglæn, hvilket betyder, at siddehøjden på bænken er den samme som højden, altså 45 cm. Idet der er tale om en havebænk i genanvendt træ, er hver bænk unik og har forskellig patina.

Den rustikke Trallebænk er usamlet, når du køber den. Udover selv at skulle samle bænken anbefales det også, at du vasker den af og sliber den let, inden du tager den i brug.

Selvom der er lidt arbejde, inden du kan sætte dig og slappe af på denne bænk, er det besværet værd, da der er tale om en utrolig flot havebænk i et råt og industrielt look. Du får her en bænk i et populært design til en god pris.

Køb en havebænk og vær klar til sommeren

En ny havebænk er et oplagt sted at sidde, mens du nyder det gode vejr. Uanset om du vil sidde alene med en god bog eller sammen med familien og hyggesnakke, vil en bænk pynte i din have eller på din terrasse. Også inde i hjemmet vil en ny bænk være et flot møbel, som vil tilføre masser af stil og charme til et hvilket som helst rum.

Afhængig af hvilken model du vælger, er der stor forskel på, hvad havebænken koster. Design og materiale har stor betydning for prisen, men du kan sagtens finde en god bænk til en billig pris. Først og sidst på sæsonen er der ofte mange tilbud, hvilket gør at du kan spare penge og købe netop den havebænk, du har udset dig billigt.

Efter du har købt din nye havebænk, er det bare at læne dig tilbage og slappe af.

Share.

About Author

Comments are closed.