Coca Cola køleskab

0

Scandomestic Cool Cube Coca Cola køleskab

Hvis du er af den overbevisning, at du synes, at det kunne være rigtig fedt at eje dit helt eget køleskab til dine sodavand (og måske endda også dine øl, hvis du ønsker at opbevare dem sammen), som er udstyret med Coca Cola-logoer?

Hvis du er en stor fan af Coca Cola, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil synes, at det er enormt fedt at kunne snuppe en kold sodavand fra et køleskab, der er lavet i den velkendte røde farve som vi kender fra de originale dåser fra Coca Cola og som ligeledes er blevet udstyret med Coca Colas meget velkendte logo på siderne, men også på selve glasset, hvor du kan se ind til indholdet i køleskabet.

Hvis du har det sådan, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er et køleskab som dette fra Scandomestic, som du skal tage et nærmere kig på, da der er tale om et såkaldt mini fridge, så kan du finde plads til det stort set overalt – mere specifikt, så måler det faktisk ikke mere end 510 mm. i højden, bredden lyder på 430 mm. og dybden lyder på godt og vel 475 mm.

Dette Coca Cola-køleskab fra Scandomestic kommer med en samlet kølekapacitet, der lyder på hele 50 liter, hvorfor du bestemt sagtens vil kunne opbevare en hel del sodavand og/eller øl i dette køleskab, og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal være bange for, at du kommer hjem til et Coca Cola-køleskab, der lige pludselig er blevet tomt for sodavand og/eller øl, medmindre du er meget dårlig til at fylde op.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at køleskabet kommer til at koste dig mange penge på din elregning, for det bruger meget lidt energi og befinder sig faktisk i toppen af energiklasse B (mere specifikt, så har det et årligt energiforbrug, der lyder på 84 kWh/år).

Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at ligge vågen om natten, hvis du vælger at placere det i nærheden af hvor du sover, for dets lydniveau befinder sig på cirka 40 db(A), hvor et normalt toneleje ligger på godt og vel 60 db(A).

Slutteligt, så har det en bruttovægt på 20 kg. og en låge, der er højrehængt, hvilket du selvfølgelig skal tænke på i forhold til placering af køleskabet, så du ikke pludselig står overfor det problem, at døren ikke kan åbnes.

Scandomestic Highcube Coca Cola køleskab

Hvis du har taget et nærmere kig på det ovenstående køleskab fra Scandomestic med Coca Cola-logoer, som også er lavet i en Coca Cola-rød farve, men har besluttet dig for, at det simpelthen er for lille for dig, så skal du tage et nærmere kig på denne model, der ligeledes også er Scandomestic, for det er nemlig lige en tand større.

Mere specifikt, så er det faktisk mere end dobbelt så stort, så derfor kan der bestemt også være plads til rigtig mange sodavand og rigtig mange øl i dette køleskab. Der er nemlig tale om et eksklusivt HighCube med en samlet kapacitet, der sniger sig helt op på 115 liter.

Det er desuden blevet udstyret med 6 hylder, så derfor er der også mulighed for at opdele dine sodavand og øl lidt, hvis det er noget, du ønsker. Endvidere, så kommer det med ét temperaturområde, der kan reguleres til at have en temperatur, der lyder på mellem 5°C og 15°C, så derfor kan det også indstilles til lige netop din foretrukne temperatur.

Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at få et chok, når du får din næste strømregning, for dette køleskab har ikke noget synderligt stor strømforbrug, eftersom den befinder sig i energiklasse A og kun har et årligt energiforbrug, der lyder på 139 kWh.

Scandomestic har ligeledes også gjort alt hvad de kan for at reducere støjniveauet fra dette køleskab og det må man bestemt sige, at de har gjort på særdeles god vis, da de har formået at presse lydniveauet ned på kun 39 dB(A), hvilket f.eks. er langt under et normalt toneleje, der lyder på 60 dB(A).

Det skal desuden også nævnes, at der her er tale om en Coca Cola-flaskekøler, men det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne bruge det til dåser, for det kan du skam sagtens – og du kan endda bruge det til rigtig, rigtig mange af dem.

For at give det et ekstra lille pift, så har Scandomestic valgt at udstyre dette Coca Cola-køleskab med et indvendigt LED-lys, som for eksempel gør det nemmere at finde den rette sodavand eller øl, hvis der er mørklagt i lokalet.

Share.

About Author

Comments are closed.