Brændeskur – Hold dit brænde tørt året rundt

0

Et brændeskur er en god ting, hvis man opbevarer meget brænde, og hvis man gerne vil holde styr på det.

I et brændeskur kommer træet ikke i vejen, og er derfor ikke farligt beliggende inde i huset, hvis der skulle komme en gnist.

Et brændeskur giver en mere overskuelig hverdag

Med et brændeskur får man en mere overskuelig hverdag, da man ved at træet ligger i fin orden ude i skuret og bliver holder tørt samtidig.

Det ligger ikke og flyder rundt inde i huset, og du kan på samme tid også have meget mere brænde, end hvis det skulle have plads indenfor.

To forskellige brændeskure

Der er mange forskellige brændeskure, og man skal vælge præcis det som passer til ens forbrug.

Har man meget brænde, skal det måske være et større brændeskur og har man ikke nær så meget, skal man vælge et knapt så stort.

Nedenunder kommer to grundige beskrivelser af de to brændeskurer, som vi vil foreslå.

Brænderum med atrium hegn

Er du en person, som godt kan lide at samle selv, og se det gode færdige resultat? Kan du godt lide at der er luftigt og at der er en god atmosfære?

Så er dette Brænderum med atrium hegn lige noget for dig.

Et flot og unikt brænderum

Med dette brænderum får du et flot og unikt brænderum, som har plads til en del brænde. Det er et smukt og praktisk brænderum med atrium hegn, som er lavet fordi vinden på den måde kan trænge igennem siderne og tørre træet.

Dette brænderum måler B 194 x L 194 x H 267 cm.

Byg selv

Du skal helt selv bygge dette brænderum, og maling er også noget du selv skal sørge for samt gulv.

Der medfølger stolper der er høvlede som måler 70×70 mm til fundament, tag af krydsfiner og tagpap, hjørnelister og top i aluminium, sidebeklædning hvor der er 3 stk. atrium hegn. Der er sokkel og planke med samt beslag og skruer.

Brændely – XL-BYG trykimprægneret træ

Har du ikke det store behov for vildt meget plads, men bare gerne vil have plads til det brænde du nu en gang bruger? Så er dette Brændely fra XL-BYG lige noget for dig.

Et smart byg-selv-sæt

Dette er et byg-selv-sæt, så elsker du at gøre det selv, så er dette en god løsning. Du kan her bygge dit helt eget brændely der måler 216,8 x 95 cm. Der medfølger tegninger og materialeliste som viser fremgangsmåden fra start til slut.

Alle materialer der skal bruges til at bygge dit brændely medfølger og her er det skruer og beslag der er nødvendigt.

Du skal dog være obs på, at brædderne kan være længere end de angivende mål, hvilket betyder, at du selv skal skære dem til.

Klogere på dit valg?

Er du blevet klogere på dit valg angående brændeskur? Det er vigtigt at du vælger præcis det brændeskur, som passer bedst til dine behov. Derfor er det også vigtigt, at du søger mere information, hvis ikke du er helt klar over hvad du skal vælge.

Vi ønsker dig held og lykke med det nye brændeskur du vælger, og vi håber det vil give dig mere plads til dit brænde, og derved mere overskud  i din hverdag.

Share.

About Author

Comments are closed.