Båndsav – Metabo er bedst!

0

En båndsav er én af de ældste træbearbejdningsmaskiner, der findes, og det betyder naturligvis også, at den har været at finde på markedet i rigtig mange år efterhånden.

Det er en maskine, der bruges til flækning af både tømmer, planker og brædder. En båndsav kan dog også sagtens anvendes i stor udstrækning til kurveskæring af emner, som ofte også bliver kaldet for svejfning.

Det betyder også bare, at en båndsav faktisk har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder og du vil dermed med garanti også kunne finde en opgave, du står overfor derhjemme, som du bedst vil kunne løse med en båndsav.

Der er dog heller ikke rigtigt nogen grund til, at du vælger at investere i en båndsav før du er helt og aldeles sikker på, at du har noget konkret at bruge den til, da det ellers må sige at være en unødig investering, eftersom det er en meget stor maskine.

Du skal dog ikke være bange for, at du ikke kan finde en båndsav, der kan løse dit behov, for der findes et væld af forskellige former for båndsave på det danske marked, hvorfor der med garanti også kan finde en model, som passer til lige netop det behov, som du har, hvad end den blot skal bruges derhjemme og dermed i privat regi eller du derimod er på jagt efter en båndsav, der skal bruges i et erhvervsmæssigt regi.

Det er dog rigtig vigtigt, at du giver dig god tid til at lede efter den ideelle båndsav for dit vedkommende, så du dermed ikke ender med at investere i en model, som du reelt set ikke vil kunne bruge til det store eller at du ender med at investere i en båndsav, som du ikke vil kunne udnytte det fulde potentiale af – i begge tilfælde vil det være spild af tid og penge.

Metabo BAS 260 SWIFT WNB båndsav

Her er der tale om en båndsav, der kan bryste sig af en uhyre høj præcision og stabilitet, som blandt andet også betyder, at den ikke kun vil kunne bruges i privat regi, men også sagtens vil kunne dække behovet for erhvervsmæssig brug.

Metabo har desuden arbejdet meget på at skabe en maskine, der er så simpel som overhovedet muligt, hvilket blandt andet betyder, at du vil kunne åbne døren uden at gøre brug af én eneste form for værktøj, mens du samtidig også vil opleve en beskyttelse gennem sikkerhedsendestopkontakt.

Ydermere, så er det også nemt og enkelt at indstille den medfølgende savklingebeskyttelsen, hvilket blandt andet giver dig muligheden for at højdeindstille den – og endda helt uden værktøj.

Metabo båndsav BAS 260 SWIFT WNB er desuden også blevet udstyret med en dobbelt præcisionstrerulleføring, hvilket er med til at sikre dig de absolut bedste skæreresultater, og dette kan endda også indstilles uden at gøre brug af værktøj.

Metabo båndsav BAS 260 SWIFT WNB er også blevet udstyret med et integreret lup, der er blevet klemt dobbelt fast, for at sikre, at den bliver siddende hvor den skal.

Der er også mulighed for at skære radier med en cirkelskærer, som dog er tilbehør til denne maskine.

Den er selvfølgelig også udstyret med en ekstern udsugning, som er blevet GS-støvtestet for at sikre de bedste resultater, når du gør brug af maskinen.

Den har desuden også en ganske fin størrelse, der gør, at den også sagtens vil kunne bruges i privat regi, eftersom den kun måler 525 mm. i længden, 425 mm. i bredden såvel som 840 mm. i højden.

Selve understøtningsfladen måler 340 mm. x 335 mm. og maskinen har dertil også en arbejdshøjde uden understel, der lyder på 374 mm.

Slutteligt, så er der selvfølgelig også et stort, drejeligt savbord i gråt støbejern.

Metabo BAS 317 præcision 230/1/50 båndsav

Hvis du er på jagt efter en båndsav, der kan bryste sig af, at have både en høj præcision og en lige så høj stabilitet, så er der ikke nogen tvivl om, at du har fundet den helt rigtige model, da den er så præcis og har så en god en stabilitet, at den kan bruges i såvel privat som professionelt øjemed.

Den er udstyret med hele to forskellige skærehastigheder, der selvfølgelig er blevet implementeret, så du har forskellige muligheder i forhold til både anvendelse og i forhold til at kunne skære i forskellige materialer.

Maskinen er desuden også udstyret med en lynspændearm, hvilket er gjort for at sikre, at du nemt og hurtigt har mulighed for at udskifte din savklinge og samtidig giver det dig også mulighed for at omstille maskinen til en båndslibemaskine, uden de store problemer.

Du kan desuden også indstille højden af savklingebeskyttelsen uden at gøre brug af værktøj.

Ikke nok med det, så kommer den også med klingespændevisning med skala og dertil også en dobbelt præcisionstrerulleføring, som den er blevet udstyret med udelukkende for at sikre, at du kan opnå de absolut bedste skæreresultater med maskinen – og det bedste af det hele er, at du ikke engang er nødsaget til at skulle gøre brug af noget værktøj, hvorfor det er nemt og ligetil.

Metabo båndsav BAS 317 præcision 230/1/50 kan også bryste sig af, at have et parallelanslag med integreret lup, som er blevet klemt dobbelt fast, hvilket naturligvis er med til at sikre, at den bliver siddende.

Du får også mulighed for at skære raider, hvis du vælger at investere i en cirkelskærer, som er tilbehør til Metabo båndsav BAS 317 præcision 230/1/50.

Slutteligt, så er maskinen også blevet udstyret med en komfortabel og præcis af savbordet, der er fremstillet af gråt støbejern vha. softgreb og patenteret tandkransføring.

Metabo BAS 505 WNB båndsav

Metabo har altid været kendt for at levere maskiner, der er af høj kvalitet, og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Metabo BAS 505 WNB ikke er nogen undtagelse i denne sammenhæng, for der er nemlig tale om en maskine, der ikke blot har en høj præcision, men også en fantastisk stabilitet, hvilket blandt andet er én af grundene til, at der er rigtig mange, der går på jagt efter maskiner fra Metabo.

Lige netop denne model er oven i købet også blevet udstyret med hele to skærehastigheder, hvilket sikrer dig, at Metabo BAS 505 WNB kan bruges til forskellige anvendelser og samtidig også med forskellige materialer.

Den kan desuden også bryste sig af en komfortabel og præcis vinkelindstilling af savbordet, som i øvrigt er fremstillet af gråt støbejern vha. softgreb og patenteret tandkransføring.

Maskinen er endda også gøre blevet udstyret med en dobbelt præcisionstrerulleføring, som er blevet implementeret med det ene formål, at den skal kunne garantere de bedste skæreresultater, hvilket du oven i købet også får muligheden for at indstille og justere på uden at skulle gøre brug af værktøj.

Metabo BAS 505 WNB kommer også med et vindue til klingespændevisning, hvilket den er blevet udstyret med for at sikre hurtig kontrol af klingespændingen udefra.

Hvis du skal indstille på højden af den medfølgende savklingebeskyttelse, så er der ligeledes også mulighed for at gøre dette uden at gøre brug af værktøj, så der er nærmest ikke én eneste del af maskinen, som du ikke kan stille på uden værktøj, hvilket gør det uhyre nemt at få indstille maskinen til at være præcis som du ønsker den.

Køb din båndsav på nettet – større udvalg og bedre priser

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige båndsave på nettet, hvorfor du med garanti også vil kunne finde blot én båndsav, som du mener lever op til dine forskellige krav og som samtidig også dækker dine forskellige behov.

Du skal dog være klar over, at du finder det absolut største udvalg af båndsave på nettet, hvorfor der faktisk slet ikke er nogen grund til at kigge i de mange fysiske butikker rundt omkring i landet, som også sælger båndsave.

Det er dog ikke kun udvalget, der er en god grund til at forblive på nettet og blot sørge for at finde en båndsav, som passer til dine krav og lever op til dine behov hos en dansk webshop – det kan oven i købet være, at du kan bruge én af de båndsave, der er at finde ovenfor, da de er rigtig gode og dækker langt de fleste behov og krav.

Som sagt, så er det ikke kun udvalget, der er en god grund til at købe din båndsav på nettet, men det er lige så meget for at kunne spare rigtig mange penge, da priserne på båndsave som udgangspunkt er meget bedre på nettet end i de fysiske butikker, hvorfor du også hurtigt kan ende med at spare mere end 1000 kroner på en båndsav – og så er vi efterhånden ved at være på et prismæssigt niveau, hvor det godt kan betale sig for dig at bestille den på nettet i stedet for i en fysisk butik.

Share.

About Author

Comments are closed.