Køkkenmaskine test – De bedste køkkenmaskiner til ethvert behov

0

En essentiel del af dit køkken, må siges at være en køkkenmaskine. Den kan bruges til mange forskellige ting. Den kan bruges i forbindelse med bagning, eller fremstilling af forskellige retter, som kræver en omrøring, eller æltning.

Der findes mange forskellige former for køkkenmaskiner på markedet i dag, og det kan derfor være meget svært at finde lige netop den køkkenmaskine man gerne vil have.

Der er et hav af forskellige mærker, som alle leverer hver sin forskellige køkkenmaskine, og det kan være svært at finde ud af hvad der er godt, og hvad der er mindre godt. Vi har her lavet en test, hvor vi har en række forskellige køkkenmaskiner med i, så du lettere kan finde lige netop den køkkenmaskine som passer bedst til dine behov.

Har man en køkkenmaskine, vil det være meget nemmere at lave mad, samt fremstille dej eller andet. Den kan blande det hele for dig, og du behøver ikke at bruge kræfter på dette.

For at du kan få et indblik i hvilken køkkenmaskine der passer til dit behov, har vi lavet denne køkkenmaskine test med række forskellige modeller.

Køkkenmaskiner skal være meget kraftige, for at kunne klare de opgaver som den bliver stillet. Derudover skal den heller ikke være for stor, da den vil fylde for meget i dit køkken. Det vil være en god ide, at gemme den væk i skabet, så den ikke tager plads i køkkenet, og dermed bliver den heller ikke støvet.

Bjørn Teddy køkkenmaskine

Hvis du gerne vil have dansk design og en kvalitet ud over det sædvanlige, er dette en køkkenmaskine som vil falde i din smag.

Historien bag Bjørn går 100 år tilbage i tiden. Denne årelange erfaring har givet virksomheden en kæmpe knowhow, og givet dem muligheden for at fremstille en køkkenmaskine i sublim kvalitet.

Lige netop denne køkkenmaskine er udstyret med knapper på begge sider af maskinen, så du altid har let ved at tilgå denne knap, og starte maskinen.

Der er en række forskellige udstyr med til denne lækre køkkenmaskine, som kan bruges til mange forskellige ting, og som kan opfylde mange forskellige opgaver i hjemmet.

Denne køkkenmaskine er ikke synderligt stor, hvorfor den heller ikke fylder alverden i hjemmet. Den larmer ligeledes heller ikke særlig meget, så du kan sagtens lave mad uden at forstyrre familien eller naboen, hvis du bor tæt.

Kapaciteten for denne køkkenmaskine er 5 liter.

Der medfølger en del tilbehør til denne køkkenmaskine. Dette tilbehør er blandt andet: piskeris, spartel, dejkrog, stænkskærm og en ifyldnings bakke i rustfri stål.

Alt i alt er der her tale om en meget enkel køkkenmaskine i dansk enkelt design, som ikke fylder særlig meget, men kan klare langt de fleste opgaver i køkkenet med bravour.

Bjørn er et meget anerkendt mærke, ikke blot i Danmark, men også en række andre lande, for deres unikke kvalitet og slidstærke produkter.

KitchenAid 150EER køkkenamskine

Her er tale om en vaskeægte skønhed indenfor køkkenmaskiner.

Denne køkkenmaskine fra KitchenAid har vundet en række priser for dens design.

Designet på denne køkkenmaskine er meget enkelt, og holdt i nogle lækre farver og materialer, som komplimenterer det unikke design.

Der skal naturligvis være en sammenhæng mellem kvalitet og design, og det må siges, at KitchenAid har klaret dette sindssygt flot. Deres køkkenmaskine har nemlig en gennemsnitlig levetid på hele 30 år.

Det er rigtig længe, og det betyder med andre ord, at du blot behøver at købe en køkkenmaskine de næste 30 år. Kvaliteten kan derfor ikke sættes spørgsmålstegn ved, på denne køkkenmaskine.

Den har en række forskellige hastigheder at arbejde på, faktisk hele 10 forskellige hastigheder, som hele tiden arbejder på højeste niveau, så du opnår en konstant hastighed, selvom skålen er meget fyldt, eller den kæmper med noget tungt.

Som en sikkerhedsforanstaltning, har KitchenAid ikke fremstillet motoren i 100% metal. Der er indsat en mindre stykke nylon, som smelter hvis der opstår overophedning af motoren. Dermed slipper du for at motoren brænder af, og dermed ikke skader motoren. Det er din sikkerhed for, at du altid kan være tryg ved denne køkkenmaskine.

Virksomheden har en mangeårig erfaring med fremstilling af køkkenmaskiner, hvorfor du kan være sikker på, at du får et produkt som er gennemtestet og som har en årelang holdbarhed, så du kan have glæde af din køkkenmaskine i mange år.

Kenwood KMM060 køkkenmaskine

Den næste model i vores køkkenmaskine test er en vaskeægte sværvægter indenfor køkkenmaskiner. Denne køkkenmaskine kan så og sige ALT. Der er et hav af forskellige former for funktioner som denne køkkenmaskine kan opfylde.

Denne køkkenmaskine har vundet nogle særdeles anerkendende priser, som alle fortæller en historie om hvor god denne køkkenmaskine i realiteten er.

Motoren i denne køkkenmaskine er på hele 1500W, hvilket betyder at den kan klare selv de sværeste opgaver, som den bliver stillet. Det kan være, at du står og skal ælte en meget svær dej, så vil denne køkkenmaskine sagtens kunne klare opgaven for dig.

I denne køkkenmaskine er der 4 ekstra kraftudtag, så du på en måde kan bygge ud, og tilføje nye ting til din køkkenmaskine. Det kan bl.a være saftpresser, blender, ismaskine og mange andre forskellige ting, som du kan bruge i fællesskab med denne køkkenmaskine.

Køkkenmaskinen er rimelig stor, da den har en række forskellige funktioner, og dermed kræver en del mere plads. Kapaciteten på dennes skål, er ligeledes også meget større end de andre. Her er nemlig en kapacitet på hele 6,7 liter, så du virkelig kan fremstille i store portioner.

Selvom denne køkkenmaskine er ganske stor, vil du ikke høre så meget til den. Motoren i denne køkkenmaskine er nemlig uhyre støjsvag, så du på den måde ikke oplever nogen form for gener, når du skal lave mad eller bage.

Denne køkkenmaskine er fra fabrikken ligeledes også udstyret med en blender, som giver dig mulighed for at blende ting, samtidig med at du også kan blande og ælte ting i din køkkenmaskine.

Det betyder med andre ord, at du kan ælte bollerne til morgenmaden, mens du laver dig en smoothie i køkkenmaskinen. Det må siges at være multitasking på et niveau mænd også kan være med på.

Alt i alt så får du dig her en køkkenmaskine som du kan få glæde af i mange år, samtidig med har du også har en køkkenmaskine af allerhøjeste kvalitet.

Saga BEM800 The Scraper Mixer Pro køkkenmaskine

Ethvert køkken med respekt for sig selv bør nu til dags have installeret en køkkenmaskine. Saga BEM800 er et ganske udmærket valg, der prismæssigt ligger lavt i midt imellem de dyreste og de billigste.

For at starte med det helt basale – udstyret – kommer denne køkkenmaskine med et piskeris, en K-spade, en K-spade dejskraber og et dejkrog. Den tilhørende skål er på 4,7 liter, hvilket er meget lig andre modeller på markedet. Mange køkkenmaskiner har svært ved at blande ingredienserne tilstrækkeligt, hvis der ikke er så meget i skålen. Brug K-spatlen med dejskraber, så får du altid det hele med.

Og nu til de mere interessante features ved denne maskine. Saga BEM800 er nemlig super nem at bruge, da den via displayet på siden hele tiden fortæller dig, hvilken hastighed du burde bruge til de enkelte typer af dej og andet mad tilberedt i skålen.

En lyssøjle viser, hvad den aktuelle hastighedsindstilling er. Ud for hastighederne er afbilledet forskellige typer mad, som indikere at denne hastighed er godt til at fremstille denne type mad.

Med timeren, kan du sætte maskinen til at piske, røre eller ælte et stykke tid, hvorefter den automatisk stopper. Smart, hvis der lige var noget andet du gerne ville nå imens. Selve køkkenmaskinen vejer ialt 9,3 kg og står godt fast på køkkenbordet, når den er i brug.

Sådan finder du din næste køkkenmaskine

Hvis du leder efter en køkkenmaskine er det vigtigt at du finder lige præcis den der passer til dine behov. Der er mange forskellige køkkenmaskiner på markedet, og det kan være svært at overskue.

Vi har forhåbentlig gjort det en smule lettere for dig, at finde lige netop den køkkenmaskine som du gerne vil have til dit hjem. Der er nemlig, som nævnt, rigtig mange forskellige at vælge mellem.

Det er naturligvis en smagssag hvilket køkkenmaskine man gerne vil have, men denne guide skulle meget gerne have ledt dig på sporet af hvad du kan få af forskellige former for køkkenmaskiner.

Husk på at det ikke altid er det dyreste der er bedst, men heller ikke omvendt. Det handler om at finde lige netop den køkkenmaskine som har det du skal bruge, og som er leveret i en kvalitet, som lever op til lige netop dine forventninger.

Da en køkkenmaskine ikke er noget man køber særlig tit, er det en god ide at finde en køkkenmaskine der holder i mange år, så du slipper for at skulle bruge mange tusinde kroner, hvis den går i stykker efter et år.

Alt efter om du skal bruge din køkkenmaskine til privat, eller erhverv, vil der være en del at vælge mellem. Hvis du er bager, vil det være en god ide med en køkkenmaskine med en stor motor i, som kan klare selv de allermest tunge deje. Eller hvis du blot kan lide at bage derhjemme, kan det være en god ide at finde lige netop den køkkenmaskine, som passer perfekt til lige netop dette formål.

Der findes mange forskellige steder på nettet, hvor du kan finde din kommende køkkenmaskine, hvorfor det kan være meget svært at finde rundt i, og finde lige præcis hvor den er billigst, eller hvor du kan finde lige netop den køkkenmaskine du leder efter. Nogle køkkenmaskiner er dyrere end andre, og det er der god grund til.

Nogle er leveret i en meget bedre kvalitet end andre, mens nogle er af lidt lavere kvalitet, og som muligvis også koster meget mindre. Alt efter hvad dit budget er, vil du kunne finde mange forskellige køkkenmaskiner indenfor lige netop dit budget. Det nytter ikke noget, at du går ud og køber dig en køkkenmaskine, som er udenfor dit budget. Du skal ligeledes også vurdere hvilke funktioner som er vigtige for lige netop dig, og dine behov i dit køkken.

Hvis du kender lidt til de forskellige mærker, vil du også vide hvilke der er dyre, og hvilke som er billige. Du har måske endda haft en køkkenmaskine før, som du holdte meget af, og du ved hvilket mærke det er, så kan du med fordel gå tilbage til dette.

Der sker hele tiden nye tiltag og ting med disse køkkenmaskiner, hvorfor du hele tiden skal holde dig opdateret eller i hvert fald snakke med en ekspedient om hvad der er bedst for dig og dit behov.

Der kan være mange forskellige muligheder for dig, hvis du kigger dig ordentligt omkring, og spørger om hjælp, hos dem der ved noget om det. De kan sikkert fortælle dig en ting eller 2, som du muligvis ikke vidste fra førhen. Det er altid rart med en eksperts syn på sagen.

Dette var vores lille test af en række forskellige køkkenmaskiner som du kan have stor fordel af i dit hjem. Vi har valgt nogle af de bedste, og nogle af dem som passer til ethvert behov, og hvor alle kan være med på prisen, og samtidig få sig en køkkenmaskine de vil elske og have i mange år. Hvis du ikke har haft en køkkenmaskine før, kan du med fordel gå ud og købe dig en. Den vil gøre din madlavning lettere.

 

Share.

About Author

Comments are closed.